Ξένος υπό προϋποθέσεις για την ΑΕΚ

08:28 26/7/2013 - Πηγή: TNSite
Μόνο αν προκύψει κάτι εξαιρετικό από το εξωτερικό θα ενισχυθεί η ΑΕΚ με ξένο παίκτη. Ειδάλλως οι τελευταίες κινήσεις θα αφορούν Έλληνες. Στα υπόψη ο Γούτας. Σύντομα οι ανακοινώσεις για γήπεδο.

Στην ελληνική αγορά στρέφεται κυρίως η ΑΕΚ και φαίνεται πως από τις εκκρεμείς κινήσεις για την ολοκλήρωση του ρόστερ θα προκύψει ξένος μόνο αν βρεθεί κάποια εξαιρετική περίπτωση από το εξωτερικό, δηλαδή ένας παίκτης με καλό όνομα και σε καλή

ποδοσφαιρική ηλικία.

Στόχος είναι να αποκτηθούν σίγουρα ένας στόπερ, ένας ακραίος μέσος κι ένας επιθετικός. Συγκεκριμένες αποφάσεις δεν έχουν ληφθεί, αλλά αναμένεται το θέμα να κλείσει μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα. Σε περίπτωση που η ΑΕΚ δεν βρει αυτό που ψάχνει στη διεθνή αγορά, τις τέσσερις θέσεις ξένων θα καλύπτουν οι Κορδέρο, Μπρέσεβιτς, Μούργκα και Ντούμπερετ.

Πάντως δεν αποκλείεται η ΑΕΚ να επιδιώξει να κάνει από τώρα, αλλά και στη διάρκεια της σεζόν αντίστοιχες κινήσεις με αυτή του Πέτρου Μάνταλου. Ο 19χρονος αμυντικός της Skoda Ξάνθης, Δημήτρης Γούτας, αρέσει πολύ στους κιτρινόμαυρους, παρακολουθείται και είναι πολύ πιθανό να γίνει κίνηση για να αποκτηθεί όπως ο συμπαίκτης του, δηλαδή να ενταχθεί από την επόμενη σεζόν στην «Ένωση».

Έρχονται ανακοινώσεις

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης δεν έχει μιλήσει ακόμη συγκεκριμένα για το νέο γήπεδο της ΑΕΚ. Και δεν θέλει να το κάνει προτού έχει στα χέρια του ένα ολοκληρωμένο πλάνο και απτά στοιχεία για αυτό. Λέγεται πως οι πρώτες ανακοινώσεις για το νέο «σπίτι» της ομάδας θα γίνουν μέσα στο Σεπτέμβριο. Μέχρι τότε, ασφαλώς, το θέμα αναμένεται να έχει προχωρήσει αρκετά. Ο «τίγρης» βρίσκεται σε ανοικτή γραμμή με τον αρχιτέκτονα Μάσιμο Μαγιοβιέτσκι που έχει αναλάβει το σχεδιασμό του μεγάλου έργου, ενώ όλα θα γίνουν σε επικοινωνία και συνεργασία με την κυβέρνηση και την τοπική αυτοδιοίκηση.

Στην ΑΕΚ βλέπουν με μεγάλη ικανοποίηση πως το πλάνο χρηματοδότησης του μεγάλου έργου γίνεται καθημερινά και πιο ισχυρό. Ο κόσμος έχει ανταποκριθεί στο κάλεσμα για αγορά διαρκείας (η τελευταία ενημέρωση πριν μια εβδομάδα μιλούσε για 5.000), τα μισά έσοδα εκ των οποίων προορίζονται για το γήπεδο, ενώ πέραν του Δημήτρη Μελισσανίδη θα συνδράμουν οικονομικά κι άλλοι οικονομικά επιφανείς φίλοι της ομάδας, πέραν των 20 εκατ. ευρώ που έχουν εξασφαλιστεί από την Περιφέρεια Αττικής, αλλά και όσα χρήματα μπουν στο πρότζεκτ από την ονοματοδοσία του γηπέδου.

Πηγή: sport-fm.gr

NewsBeast

Keywords
Τυχαία Θέματα