Βλέπει βελτίωση ο Αζάρ

18:36 30/12/2013 - Πηγή: TNSite
Μια ομάδα, της οποία οι ποδοσφαιριστές βρίσκονται σιγά – σιγά όλο και καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και είναι όλοι ενωμένοι σαν μια γροθιά, είναι η Τσέλσι, όπως ανέφερε ο Εντέν Αζάρ μετά τη νίκη (2-1) στο ντέρμπι με τη Λίβερπουλ.

Ο Βέλγος εξτρέμ, πέτυχε το πρώτο από τα δύο γκολ των «μπλε» στην ανατροπή του σκορ και την κατάκτηση της νίκης απέναντι στους «κόκκινους» και λίγο μετά τη λήξη του αγώνα, υποστήριξε: «Βρισκόμαστε κοντά στην κορυφή και ακριβώς πίσω από την Άρσεναλ και τη Μάντσεστερ Σίτι. Κοιτάμε κάθε ματς

ξεχωριστά και συνεχίζουμε βήμα – βήμα… Θα ξαναδούμε τον βαθμολογικό πίνακα μετά το ματς με τη Σαουθάμπτον, την Πρωτοχρονιά».

Επί του αγωνιστικού, ο Αζάρ σχολίασε: «Αρχίζουμε και βρισκόμαστε στο γήπεδο με μεγαλύτερη ευκολία, πάσες με τη μια, δουλεύουμε όλοι σκληρά και είμαστε ενωμένοι. Η νίκη είναι η μοναδική μας επιλογή σε κάθε παιχνίδι». Για το γκολ που πέτυχε και την εξαιρετική του εμφάνιση, κυρίως στο πρώτο μέρος, ο διεθνής άσος υποστήριξε: «Είναι μέσα στα καθήκοντά μου το γκολ. Δουλεύω σκληρά στην προπόνηση και είναι καλό για μένα που σκόραρα».

Πηγή: england365.gr

NewsBeast

Keywords
Τυχαία Θέματα