Διάγγελμα Σαμαρά: Μισούν την Ελλάδα – Ενωμένοι στα δύσκολα θα νικήσουμε (ΒΙΝΤΕΟ)

«Πόσο μισούν την Ελλάδα αυτοί που επιτέθηκαν στον Γερμανό πρεσβευτή δυο ημέρες πριν αναλάβει η χώρας μας την προεδρία… Ενωμένοι μόνο θα νικήσουμε στα δύσκολα… Αφήνουμε πίσω τα δύσκολα και μετά από 6 χρόνια ύφεσης μπαίνουμε σε ανάκαμψη…». Αυτά είναι τα τρία κεντρικά σημεία του διαγγέλματος που εκφώνησε ο Αντώνης Σαμαράς, μιλώντας στον ελληνικό λαό από το Μέγαρο Μαξίμου στις 6 μ.μ. τη Δευτέρα.

Παράλληλα, χαρακτήρισε ως «θρασύδειλη»

την επίθεση στην οικία του Γερμανού πρέσβη ενώ αναφερόμενος στο τρομοκρατικό χτύπημα, ο Πρωθυπουργός υπογράμμισε πως «όσοι προσπαθούν να υπονομεύσουν την σταθερότητα, απλά μισούν την Ελλάδα». Στη συνέχεια, διασαφήνισε πως «Η Ελλάδα θα βγει στις αγορές το 2014» ενώ τόνισε πως από τη νέα χρονιά, το ελληνικό χρέος θα κηρυχθεί βιώσιμο. «Το 2013 ήταν το έτος “μηδέν” είπε ο Πρωθυπουργός, λέγοντας πως μπήκε τέλος στην κατηφόρα και ότι η ανάπτυξη θα δημιουργήσει και νέες θέσεις εργασίας.

Κλείνοντας, ο κ. Σαμαράς ευχήθηκε από την καρδιά του σε όλους τα καλύτερα, με τη σημείωση: «Ακόμα και σε αυτούς που μεμψιμοιρούν» ενώ ευχαρίστησε προσωπικά τον ελληνικό λαό, καθώς όπως είπε, «όλα αυτά επιτεύχθηκαν χάρη στις θυσίες σας».

Ακούστε όλο το διάγγελμα του Πρωθυπουργού:

The post Διάγγελμα Σαμαρά: Μισούν την Ελλάδα – Ενωμένοι στα δύσκολα θα νικήσουμε (ΒΙΝΤΕΟ) appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα