Τσιμιτσέλης - Λασκαράκη: Διακοπές στο Μεσολόγγι

07:17 15/8/2013 - Πηγή: TNSite

Η Βάσω Λασκαράκη απολαμβάνει τη θάλασσα έχοντας πλάι της τον αγαπημένο της Γιάννη Τσιμιτσέλη και καλούς φίλους. Το ζευγάρι ναι μεν ανυπομονεί να κρατήσει στην αγκαλιά του την κορούλα του, η οποία θα έρθει στον κόσμο μέσα στους επόμενους μήνες, η αφόρητη ζέστη της Αθήνας και η ανάγκη για ξεκούραση, δε, το έκανε να φύγει μακριά για να απολαύσει τη δροσιά του Μεσολογγίου.

Στην ιδιαίτερη πατρίδα του ηθοποιού -με την οποία είναι δεμένος ο Γιάννης Τσιμιτσέλης- φρόντισαν να συνδυάσουν τις διακοπές τους με συναντήσεις

με φίλους και συγγενείς. Μάλιστα, οι δυο τους ανεβάζουν συνέχεια φωτογραφίες από τις καθημερινές τους εξορμήσεις, ενώ η Βάσω αποφεύγει να φωτογραφίζει τη φουσκωμένη κοιλίτσα της. Το ζευγάρι, σύμφωνα με πληροφορίες, θα κάνει πολιτικό γάμο για γραφειοκρατικούς λόγους πριν από τη γέννηση της κόρης του, ενώ μετά θα ακολουθήσει και ο θρησκευτικός, πιθανόν μαζί με τη βάφτιση. Προς το παρόν αυτό που τους νοιάζει είναι να γεννηθεί το μωράκι τους με το καλό και όλα τ' άλλα θα έρθουν στην ώρα τους.

Espressonews.gr

Madata

Keywords
Τυχαία Θέματα