Τρισευτυχισμένη μανούλα η Παπουτσάκη!

03:37 8/5/2013 - Πηγή: TNSite

Γονείς έγιναν πριν λίγες μέρες η Κατερίνα Παπουτσάκη και ο σύζυγός της Παναγιώτης Πιλαφάς. Η πανέμορφη ηθοποιός γέννησε πρόωρα το πρωί της Μεγάλης Παρασκευής, ενώ είχε μπει στον όγδοο μήνα της εγκυμοσύνης της. Η γνωστή καλλιτέχνις γέννησε ένα υγιέστατο αγοράκι με φυσιολογικό τοκετό και όλα κύλησαν ομαλά. Η συγκίνησή της ήταν μεγάλη όταν κράτησε αγκαλιά τον μπέμπη της, που περίμενε πώς και πώς να φέρει στον κόσμο. Φυσικά στο πλευρό της είναι ο άνδρας της ζωής της,

ο επιχειρηματίας Παναγιώτης Πιλαφάς που δεν της χαλάει κανένα χατίρι και τη λατρεύει.

Το παιδικό δωμάτιο του «μικρού πρίγκιπα» είναι έτοιμο σε μπλε αποχρώσεις, αφού το ζευγάρι είχε ξεκινήσει τις προετοιμασίες του εδώ και πολλούς μήνες. Τα ευχάριστα νέα, βέβαια, ήρθαν ακόμα πιο νωρίς για την οικογένειά τους.

Η ηθοποιός, που μας είχε ξαφνιάσει με τον απρόσμενο γάμο της στη Δονούσα, είχε αποκαλύψει λίγο καιρό αφότου παντρεύτηκε την εγκυμοσύνη της λέγοντας χαρακτηριστικά σε συνέντευξή της: «Ημουν ώριμη πια για να γίνω μητέρα. Μπορεί να συνέβη ξαφνικά, χωρίς να το έχουμε προγραμματίσει, αλλά ζω αυτές τις στιγμές χωρίς να έχω καθόλου άγχος».

Espressonews.gr

Madata

Keywords
Τυχαία Θέματα