Τρίποντο με Βίτορ για ΠΑΟΚ

20:57 19/10/2013 - Πηγή: TNSite

Τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη του σημείωσε ο ΠΑΟΚ επικρατώντας 2-0 του Αστέρα Τρίπολης στο γήπεδο της Τούμπας, στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Super League.

Και τα δύο γκολ του «Δικεφάλου» σημείωσε ο Βίτορ με κεφαλιά (40' και 57').

Αξίζει να αναφέρουμε πως στο 52' ο Κατσουράνης

είχε την ευκαιρία να χριστεί σκόρερ ωστόσο συμμάδεψε το δοκάρι του Ερνάντεζ.

Το συγκρότημα του Χουμπ Στέφενς είχε αρκετές ευκαιρίες για να σημειώσει περισσότερα γκολ, ωστόσο η τριπλέτα της επίθεσής του (Στοχ, Αθανασιάδης, Σαλπιγγίδης) δεν βρέθηκαν σε καλή μέρα.

Πολλά παράπονα από τη διαιτησία του Κωνσταντίνου Ιωαννίδη είχαν οι γηπεδούχοι καθώς έκλεισε τα μάτια του σε δύο περιπτώσεις πέναλτι, μία σε κάθε ημίχρονο.

Οι συνθέσεις:

ΠΑΟΚ (Χουμπ Στέφενς): Χακόμπο, Λίνο, Κίτσιου (69' Τζαβέλλας), Κατσουράνης, Βίτορ, Τζιόλης, Λάζαρ, Νίνης, Στοχ, Αθανασιάδης (85' Νέτσιντ), Σαλπιγγίδης (72' Λούκας)

Αστέρας Τρίπολης (Στάικος Βεργέτης): Ερνάντεζ, Ναβάρο, Γκοϊάν, Πιπίνης, Κουρμπέλης (59' Κάφα), Ουσέρο, Εντό (74' Χουάνμα), Ουρτάδο (68' Καράσκο), Ντε Μπλάσις, Μπαράλες, Σέτι

Οι καλύτερες φάσεις της αναμέτρησης

16' Πρώτη φάση για τον ΠΑΟΚ με τον Αθανασιάδη να σουτάρει έξω από τη μεγάλη περιοχή, με τη μπάλα να περνάει δίπλα από το αριστερό κάθετο δοκάρι του Ερνάντεζ.

21' Ο Ουρτάδο κάνει το δυνατό σουτ έξω από τη μεγάλη περιοχή του Χακόμπο, η μπάλα φεύγει λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

37' Μεγάλη ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ με τον Αθανασιάδη να μην μπορεί να νικήσει μέσα από τη μεγάλη περιοχή τον Ερνάντεζ.

40' Γκοοολ! Ο ΠΑΟΚ ανοίγει τελικά το σκορ με κεφαλιά του Βίτορ, μετά από εκτέλεση κόρνερ του Στοχ από τα αριστερά.

57' Γκοοολ! Και πάλι ο Βίτορ με κεφαλιά, μετά από άψογη εκτέλεση φάουλ του Λίνο, στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα των φιλοξενούμενων γράφοντας το 2-0.

65' Ο Κάφα προσπαθεί να αιφνιδιάσει τον Χακόμπο με σουτ έξω από τη μεγάλη περιοχή, ωστόσο ο δεύτερος είναι σε ετοιμότητα και στέλνει τη μπάλα κόρνερ.

67' Τεράστια ευκαιρία για τον Αστέρα Τρίπολης με τον Ουσέρο να σουτάρει από το ύψος του πέναλτι και τον Χακόμπο να διώχνει υπό πίεση.

68' Ο Αθανασιάδης χάνει μοναδική ευκαιρία καθώς το πλασέ σε τετ α τετ με τον Ερνάντεζ δεν είναι καλό.

74' Μακρινό σουτ του Στοχ δεν ανησυχεί τον τερματοφύλακα του Αστέρα Τρίπολης.

76' Καλή ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους με την κεφαλιά του Μπαράλες.

90+1' Τρομερή χαμένη ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ με τον Νίνη να αστοχεί προ κενής εστίας μετά από παράλληλη σέντρα του Λούκας.

SpiroSpero

Keywords
Τυχαία Θέματα