Δούκισσα Νομικού: Χορεύετε;

19:36 19/10/2013 - Πηγή: TNSite

Η Δούκισσα Νομικού βρίσκεται διαρκώς στο πλατό προβάροντας τον καινούργιο της ρόλο. Δεν είναι και εύκολο να συναγωνιστείς την προκάτοχό σου, ειδικά όταν εκείνη έχει βρεθεί σε αυτή τη θέση επί τρία συναπτά έτη. Η Ζέτα Μακρυπούλια, εδώ που τα λέμε, το... έχτισε το πρόγραμμα. Γιατί όταν ανέλαβε την παρουσίασή του, το κοινό δεν είχε ιδέα τι

σημαίνει «Dancing with the stars». Το έμαθε από εκείνη και δεν είναι υπερβολή να πει κανείς ότι όλα αυτά τα χρόνια έβαλε την προσωπική της σφραγίδα.

Η αγωνία της Δούκισσας λοιπόν είναι διπλή, αφού εκτός από το άγχος του πρωτόγνωρου έχει να αντιμετωπίσει και τη σύγκριση με τη Ζέτα, η οποία είναι αναπόφευκτη. Στο κανάλι βέβαια τη στηρίζουν -και πώς όχι-, αφού ήταν εξαρχής η απόλυτη επιλογή τους. Βέβαια η Δούκισσα δεν θα είναι μόνη στο πλατό. Στην κριτική επιτροπή, με εξαίρεση τον Φωκά Ευαγγελινό, άπαντες θα βρίσκονται στη θέση τους. Η Κάτια Δανδουλάκη, ο Γιάννης Λάτσιος, η Γκαλένα Βελίκοβα και ο Αλέξης Κωστάλας. Το νέο πρόσωπο που θα υποδέχεται τους επωνύμους στο green room θα είναι η περσινή νικήτρια Ντορέττα Παπαδημητρίου.

Οι διαγωνιζόμενοι κάνουν πρόβες καθημερινά μέχρι τελικής πτώσης και η αγωνία τους έχει φτάσει στο κατακόρυφο. Καρούμπαλα, μελανιές και μικρά ατυχήματα είναι στο πρόγραμμα κι εκείνοι έχουν αποκτήσει... απ' όλα. Πριν από τη μεγάλη έναρξη σας παρουσιάζουμε τα 14 ζευγάρια που θα συμμετάσχουν και αυτήν την τηλεοπτική χρονιά θα πέσουν... στα πατώματα.

Φυσικά θα ξεκινήσουμε από τις σέξι παρουσίες του σόου. Γιατί ένα τέτοιο πρόγραμμα βασίζεται κυρίως στις ωραίες γυναίκες. Εχουμε και λέμε λοιπόν... Η Γωγώ Μαστροκώστα επιστρέφει ύστερα από πολλά χρόνια στην τηλεόραση, πιο όμορφη από ποτέ. Εχοντας ως παρτενέρ τον νικητή του «Dancing with the stars 1» Θοδωρή Παναγάκο (είχε ντάμα την Ερρικα Πρεζεράκου), νιώθει ιδιαίτερα σίγουρη για το αποτέλεσμα που θα παρουσιάσει. Η Κατερίνα Στικούδη γνωρίζει καλά από πίστες και η σκηνική της παρουσία θα κάνει σίγουρα εντύπωση, αφού έχει δίπλα της τον χορευτή Ηλία Μπούτση που την προηγούμενη σεζόν είχε κάψει καρδιές. Μάλιστα η κοκκινομάλλα πλέον Κατερίνα δεν θα έχει την «κρυάδα» του show, αφού έχει συμμετάσχει και στο «Just the two of us», και μάλιστα με παρτενέρ τον... ανατρεπτικό τραγουδιστή Νίκο Μίχα.

Πέρυσι στο σόου συμμετείχε ο αγαπημένος της Ηλίας Βρεττός. Φέτος ήρθε η σειρά της Ευαγγελίας Αραβανή να λάβει μέρος, υπό την καθοδήγηση του Vladimir Morotsko. Η πρώην εστεμμένη έχει ακούσει τα... σκολιανά της πριν καν πατήσει στο παρκέ, αφού κάποιοι υποστήριξαν ότι είναι δασκάλα χορού, οπότε έχει μεγάλο προβάδισμα έναντι των άλλων συμμετεχόντων.

Η τραγουδίστρια Χρύσπα, με τη σειρά της, είπε να αφήσει για λίγο το μικρόφωνο και να το ρίξει στις πιρουέτες, παρέα με τον Βαγγέλη Χολέβα, κάτι που θα κάνει και η συνάδελφός της Κωνσταντίνα, η οποίος αποτελεί τη συμμετοχή-έκπληξη, αφού δεν μας έχει συνηθίσει σε τηλεοπτικές εμφανίσεις. Παρτενέρ της Κύπριας καλλιτέχνιδας θα είναι ο Διονύσης Βάλμης.

Η Μαίρη Συνατσάκη μέχρι σήμερα γνώριζε το πρόγραμμα από τα backstage, αφού ήταν παρουσιάστρια του green room! Καιρός να το μάθει και πάνω στην πίστα, όπου αναμένεται να διαπρέψει, αφού εδώ κι ένα χρόνο κάνει μαθήματα μοντέρνου χορού. Στις χορογραφίες θα τη συνοδεύει ο Yuri Dimitrov.

Η πρωταθλήτρια και Ολυμπιονίκης της ρυθμικής γυμναστικής Κλέλια Πανταζή ετοιμάζεται να κάνει πρωταθλητισμό και στο «Dancing», αφού ξέρει από σκληρή προπόνηση και θα χορέψει με τον Παύλο Μανογιαννάκη. Η τραγουδίστρια Ελένη Χατζίδου, η οποία είχε πάρει μέρος και στις οντισιόν του «Fame story 4», αλλά κόπηκε νωρίς, βρήκε μια θέση στο χορευτικό σόου και θα τη συνοδεύει ο Γιώργος Κετσερίδης.

Οσο για τους άντρες που έχουν κληθεί θα χορέψουν στο παρκέ; Αλλος ένας Ολυμπιονίκης προβάρει τα παπούτσια του χορού. Πρόκειται για τον πρωταθλητή του τάε κβον ντο Μιχάλη Μουρούτσο, ο οποίος δεν πτοήθηκε από τον χωρισμό του από την Αναστασία Περράκη και το έριξε στο τσα τσα και στη ρούμπα με την Αννα Πολύζου.

Ο Λάκης Γαβαλάς είναι ακόμη μία έκπληξη του σόου. Μετά την αποφυλάκισή του δεν το έβαλε κάτω. «Ζήτω η ζωή» είπε και θα χορέψει με την Αναστασία Δρακά. Αλλωστε η θητεία του στο μπαλέτο της Ραφαέλα Καρρά, πίσω στον χρόνο, δεν μπορεί, κάτι θα του έχει αφήσει!

Ο τραγουδιστής Σάκης Αρσενίου θα κάνει το χορευτικό του ντεμπούτο με τη Νικολέτα Μαυρίδη, ενώ ο μέχρι πρότινος συνεργάτης της Ελένης Μενεγάκη Αλεξ Κάβδας επιστρέφει στο θέαμα, αυτή τη φορά χορεύοντας. Στο πλευρό του μια... σκληραγωγημένη χορεύτρια, η Κλόντια - Αννα Στόγια που κατάφερε να τιθασεύσει τον Τρύφωνα Σαμαρά, αλλά και να φτάσει ένα βήμα από τη νίκη πέρυσι, με παρτενέρ τον Ηλία Βρεττό. Ο τρίτος του «Just the two of us» που θα χορέψει στο show του ΑΝΤ1, ο Ησαΐας Ματιάμπα, αναμένεται να κλέψει τις εντυπώσεις, αφού έχει συμμετάσχει σε μιούζικαλ («Rent», «Fame»), ενώ ως τραγουδιστής έχει τον ρυθμό μέσα του. Παρτενέρ του, η juicy and sexy Μαρία Αντιμισάρη. Βέβαια ο παλιός είναι αλλιώς και ο Θάνος Καληώρας θα πει «Καλημέρα ζωή» χορεύοντας με τη Φωτεινή Παπασταύρου.

Madata

Keywords
δουκισσα νομικου, δουκισσα, νομικου, dancing with the stars, ζετα μακρυπουλια, ντορετα παπαδημητριου, μαίρη συνατσάκη, λακης γαβαλας, μαρία αντιμισάρη, σημαίνει, dancing, stars, green, room, ερρικα, καιρος, fame, αννα, ελενη μενεγακη, αλεξ, σαμαρας, ΑΝΤ1, rent, madata, παγκόσμια ημέρα της γυναίκας 2012, Καλή Χρονιά, κωστας καρρας, ποιος αποχωρησε απο το dancing with the stars 3, ποιος κερδισε στο dancing with the stars 3, ντορεττα dancing, ελενη, τι σημαινει, δανδουλακη, νικητη, βημα, θητεια, προγραμμα, τηλεοραση, αγχος, αγωνια, αλεξ, αννα, ατυχηματα, βρισκεται, γαβαλας, γωγω, ευκολο, ειπε, ερρικα, ετη, εχουμε και λεμε, ζευγαρια, ζετα, ιδεα, μαίρη συνατσάκη, μαρία αντιμισάρη, μενεγακη, μιουζικαλ, μαρια, μιχα, νικη, νικο, νταμα, ομορφη, οντισιον, παπουτσια, παρουσιαση, ρολο, σεζον, σιγουρα, σιγουρη, σειρα, συμμετοχή, σοου, σφραγιδα, ταε, ταε κβον ντο, τραγουδιστρια, τρια, φορα, green, αντρες, αρσενιου, εμφανισεις, ιδιαιτερα, καρδιες, κωνσταντινα, κωσταλας, λακης, μπαλετο, νικολετα, room, stars, σημαίνει, θανος, βρεττος, χορογραφιες
Τυχαία Θέματα