Τομ Κρουζ: Εγκλωβισμένος ανάμεσα στη ζωή και το θάνατο

13:22 4/1/2014 - Πηγή: TNSite

Η δεύτερη συνεχόμενη περιπέτεια επιστημονικής φαντασίας του Τομ Κρουζ μετά το Oblivion, με τίτλο Edge of Tomorrow, που βασίζεται στο μυθιστόρημα του Χιρόσι Σακουραζάκα All You Need is Kill, κυκλοφόρησε το πρώτο του τρέιλερ, το οποίο αναλώνεται κυρίως στο να εξηγήσει την σχετικά περίπλοκη κεντρική ιστορία,

που παραπέμπει στην κλασική Μέρα της Μαρμότας και, ακόμη περισσότερο, τα Τελευταία Οκτώ Λεπτά.

Στην ταινία, η Γη έχει δεχθεί επίθεση από εξωγήινους και μάχεται απελπισμένα ενάντια στην εισβολή τους. Μακριά από την πρώτη γραμμή, σε μια ασφαλή θέση εργασίας, απασχολείται ο Μπιλ Κέιτζ, μέχρι που μια σειρά λαθών τον φέρνουν μέσα στη μάχη. Άπειρος και απροπόνητος στρατιώτης, ο Κέιτζ γρήγορα σκοτώνεται – αλλά «ξυπνά» αμέσως μετά λίγες ώρες νωρίτερα, ζωντανός και καθ'οδόν για τη μάχη που θα είναι και η τελευταία του.

Εγκλωβισμένος ανάμεσα στη ζωή και το θάνατο, ο Κέιτζ ζει ξανά και ξανά τη μέρα του θανάτου του, αλλά μέρα με τη μέρα, και με τη βοήθεια και την προπόνηση που λαμβάνει από την στρατιώτη Ειδικών Δυνάμεων, Ρίτα Βρατάσκι (Έμιλι Μπάντ), γίνεται ολοένα και καλύτερος, ένας «άνθρωπος-όπλο» που προσπαθεί να βρει το μυστικό που χρειάζονται οι άνθρωποι για να νικήσουν τον εξωγήινο εχθρό.

Πέρα από τις αναφορές στην ιστορία (και το διασκεδαστικό tagline «Live. Die. Repeat»), πάντως, το τρέιλερ της ταινίας, την οποία σκηνοθετεί ο Νταγκ Λάιμαν («The Bourne Identity», «Jumper», «Ο Κύριος και η Κυράι Σμιθ»), χωρά αρκετές στιγμές εντυπωσιακής δράσης και δυστοπικών φουτουριστικών εικόνων, για να τραβήξει το ενδιαφέρον, ενώ η Μπλαντ φαίνεται να στέκεται επάξια για πρώτη φορά ως ηρωίδα δράσης και μάλιστα στο πλάι του Κρουζ.

Η ταινία κυκλοφορεί τον Ιούνιο του 2014 στις ΗΠΑ.

Real.gr

Madata

Keywords
Τυχαία Θέματα