Το πρώτο πρωινό του 2014 με λαμπερούς καλεσμένους

15:36 2/1/2014 - Πηγή: TNSite
Τις πρώτες πρωινές ώρες του 2014, οι δρόμοι της Αθήνας πλημμύρισαν με τη γνώριμη γλυκιά μυρωδιά του αγαπημένου καφέ Nescafé και η στοά του Citylink υποδέχθηκε όλους τους φίλους του καλού καφέ που έσπευσαν να απολαύσουν το πρώτο και πιο απολαυστικό πρωινό της χρονιάς!

Τα ζεστά αλμυρά και γλυκά εδέσματα περίμεναν από νωρίς τον κόσμο σε έναν εντυπωσιακό και άκρως λαχταριστό δωρεάν μπουφέ, ενώ ο αχνιστός καφές έδωσε την απαραίτητη ζεστασιά στην ατμόσφαιρα.

To πρωινό πάρτι ξεκίνησε με πολλή μουσική από γνωστούς dj, ενώ μετά

τις 06:30 τη σκυτάλη πήρε το πιο funky δίδυμο της ελληνικής μουσικής, Μύρωνας Στρατής και Ησαΐας Ματιάμπα που ξεσήκωσαν τον κόσμο με τη δυναμική τους live εμφάνιση!

Ανάμεσα σε αυτούς που απόλαυσαν το πρώτο πρωινό της χρονιάς συντροφιά με τον αγαπημένο καφέ Nescafé ήταν ο Άκης Πετρετζίκης που λάτρεψε τις λιχουδιές του μπουφέ, η Μαίρη Συνατσάκη που ενθουσιάστηκε με το εντυπωσιακό χριστουγεννιάτικο δέντρο από βασιλόπιτα, αλλά και η Νάντια Μπουλέ με την παρέα της.

Το «παρών» έδωσε και ο Άλεξ Κάβδας που εκδήλωσε για μια ακόμη φορά το χορευτικό του ταλέντο υπό τις μουσικές του Μύρωνα Στρατή και του Ησαΐα Ματιάμπα, ενώ τόσο οι επώνυμοι, όσο και το κοινό δεν παρέλειψαν να επισκεφθούν και το corner του αστρολόγου, που είχε στηθεί ειδικά για το πάρτι, και να μάθουν τι τους επιφυλάσσει η καινούρια χρονιά.

Όσο για το ποιος κέρδισε το φλουρί, δεν ήταν ένας, αλλά πολλοί οι τυχεροί που κέρδισαν δώρα και αναμνηστικά με την υπογραφή του καφέ Nescafé που θα τους συντροφεύουν για την υπόλοιπη χρονιά.

NewsBeast

Keywords
Τυχαία Θέματα