Το νέο Mini έρχεται με ανανεωμένη σχεδίαση και καινούργιους κινητήρες

14:00 19/11/2013 - Πηγή: TNSite
Ο Πρωθυπουργός της Μεγάλης Βρετανίας , Ντέιβιντ Κάμερον, δήλωσε : « Ήμουν πολύ τυχερός που είχα την ευκαιρία να πάρω μία πρώτη γεύση του νέου ΜΙΝΙ , ενός κλασικού Βρετανικού θρύλου κατά τη διάρκεια επίσκεψής μου στο εργοστάσιο της Οξφόρδης τον περασμένο μήνα . Αυτή η επένδυση ύψους 750 εκατομμυρίων λιρών είναι θαυμάσια είδηση ​​τόσο για την τοπική όσο και για την ευρύτερη οικονομία , καθώς και για τους 5.500 εργαζόμενους των οποίων οι θέσεις διασφαλίζονται με το λανσάρισμα . Η παραγωγή αυτοκινήτων αποτελεί ζωτικό στοιχείο ανάπτυξης .
Η παραγωγή επιστρέφει σε επίπεδα προ ύφεσης και ένα αυτοκίνητο θα περνά από τη γραμμή συναρμολόγησης κάθε 20 δευτερόλεπτα στο Ηνωμένο Βασίλειο . Όμως αυτό δεν σημαίνει ότι εφησυχάζουμε . Η βιομηχανική στρατηγική μας αποτελεί βασικό στοιχείο του οικονομικού προγράμματος της Κυβέρνησης και εμείς βοηθάμε στο να κινηθεί η βιομηχανία αυτοκινήτου ταχύτερα και μακρύτερα με μία επένδυση άνω των 4 δισεκατομμυρίων λιρών . »

Η επένδυση σημαίνει πρόσθετη διασφάλιση θέσεων εργασίας για τα 5.500 άτομα που εργάζονται αυτή τη στιγμή στο δίκτυο παραγωγής ΜΙΝΙ στη Βρετανία . Εκτός από το προηγμένο φανοποιείο , το εργοστάσιο της Οξφόρδης ωφελείται και από τις αναβαθμίσεις στο βαφείο , στην περιοχή τελικής συναρμολόγησης και από μία σειρά πρωτοβουλιών που μειώνουν το αποτύπωμα άνθρακα από τις δραστηριότητες παραγωγής και βελτιώνουν τις διαδικασίες διαχείρισης αποβλήτων . Για το λανσάρισμα του νέου ΜΙΝΙ έγινε επίσης μία σημαντική επένδυση στο πιο εκτεταμένο πρόγραμμα εκπαίδευσης ανθρώπινου δυναμικού που έχει πραγματοποιηθεί ποτέ στο εργοστάσιο .

Αν και υπάρχει άμεση αναγνώριση - κάτι που οφείλεται στην παγκοσμίως αναγνωρίσιμη σχεδίαση - το νέο ΜΙΝΙ είναι εντελώς νέο καθώς στόχος ήταν η βελτιστοποίηση του στυλ , της λειτουργικότητας και των επιδόσεων . Όταν κυκλοφορήσει στην αγορά του χρόνου την Άνοιξη , το νέο αυτοκίνητο θα προσφέρει αναβαθμισμένο στάνταρ εξοπλισμό , μία εκτενή γκάμα επιλογών για να μπορούν οι πελάτες να το προσαρμόσουν στο προσωπικό τους στυλ , υψηλότερα επίπεδα άνεσης , ολοκληρωμένη τεχνολογία ασφάλειας με προστασία πεζών και πιο πρωτοποριακή τεχνολογία δικτύωσης . Μακρύτερο και φαρδύτερο από τον προκάτοχό του , το νέο μοντέλο διαθέτει περισσότερη ευρυχωρία για οδηγό και επιβάτες .

Όπως ανακοινώθηκε , το νέο Mini είναι διαθέσιμο με μια νέα γενιά κινητήρων βενζίνης, ενός 3κύλινδρου 1.5 - λίτρων και ενός 4κύλινδρου 2.0 - λίτρων. Σε πρώτη φάση οι πελάτες θα έχουν τρεις επιλογές : το Mini Cooper με 136 PS από τον 1.5 - λίτρων 3 - κύλινδρο κινητήρα , το Mini Cooper S με 192 PS από τον 2.0 - λίτρων 4 - κύλινδρο κινητήρα και το Mini Cooper D με 116 PS από έναν 1.5 - λίτρων 3 - κύλινδρο κινητήρα ντίζελ .

Και τα τρία μοντέλα προσφέρονται με στάνταρ εξατάχυτο μηχανικό κιβώτιο ( ένα εξατάχυτο αυτόματο είναι προαιρετικό) . Το γρηγορότερο μοντέλο είναι το Cooper S ( 0-100 km / h σε 6,8 δευτερόλεπτα ) , ενώ η πιο οικονομική έκδοση είναι η Cooper D , με 3.5 - 3.6 λίτρα/100 km .

News247

Keywords
Τυχαία Θέματα