Το μέλλον των ηλεκτρονικών πληρωμών

19:29 24/4/2013 - Πηγή: TNSite

«H ταχύτητα των τεχνολογικών εξελίξεων και οι προσδοκίες των καταναλωτών είναι η κινητήριος δύναμη των εξελίξεων στη βιομηχανία των ηλεκτρονικών πληρωμών». Αυτό είναι το βασικό συμπέρασμα έρευνας για το μέλλον της τεχνολογίας και των πληρωμών, που δημοσιοποίησε η Visa Europe.

Επίσης, υπογραμμίζεται πως:
-Οι καταναλωτές είναι πρόθυμοι να μοιραστούν προσωπικά τους στοιχεία αν το ανταποδοτικό όφελος είναι σημαντικό.

-Οι επιχειρήσεις θα πρέπει να συνεργάζονται στην ανταλλαγή

στοιχείων σχετικά με τους καταναλωτές, προκειμένου να μπορέσουν να ανταποκριθούν στην αυξανόμενη ανάγκη για παροχή εξατομικευμένων υπηρεσιών.

-Οι διαφορές ανάμεσα σε παλιές και νέες τεχνολογίες θα πρέπει να γεφυρωθούν, ώστε να δοθεί έμφαση στην ανάπτυξη και στις απαιτήσεις των καταναλωτών.

«Οι εξελίξεις στον χώρο των online πληρωμών και των πληρωμών μέσω κινητών, έχουν προσελκύσει σημαντική χρηματοδότηση από επιχειρηματικά κεφάλαια και οι επενδύσεις φαίνεται ότι θα συνεχιστούν. Είμαστε ενθουσιασμένοι για τις ευκαιρίες που έρχονται, αναγνωρίζουμε όμως και την πίεση που δημιουργούν για τους προμηθευτές και τις επιχειρήσεις, όπως η Visa Europe, στην προσπάθεια ενσωμάτωσης των νέων τεχνολογιών στην υπάρχουσα επιχειρηματική δραστηριότητα. Ομως, παρά τις δύσκολες οικονομικές συνθήκες, πιστεύουμε ότι οι καινοτομίες θα συνεχιστούν», σχολίασε ο Adam Banks, CTO και επικεφαλής του IT τομέα της Visa Europe.

Πρώτο Θέμα

Keywords
Τυχαία Θέματα