Το iPad μονοπωλεί το διαφημιστικό περιεχόμενο για τα tablets

08:50 20/4/2013 - Πηγή: TNSite

Σύμφωνα με τη μηνιαία αναφορά της ελληνικής Velti

To iPad είναι ο απόλυτος κυρίαρχος στην προβολή διαφημιστικού περιεχομένου στην κατηγορία των tablets, λαμβάνοντας υπόψη τη μηνιαία αναφορά της ελληνικών συμφερόντων Velti –εκ των πρωτοπόρων και μεγαλύτερων εταιρειών παγκοσμίως στον τομέα του μάρκετινγκ σε πλατφόρμες για φορητές συσκευές, εισηγμένης στην
αγορά του NASDAQ.

Σύμφωνα

με τα στοιχεία που δημοσιοποίησε η Velti, τον Μάρτιο σε iPad προβλήθηκε το 91,6 του διαφημιστικού της περιεχομένου για tablets. Απέναντί του βρέθηκε το ταχέως ανερχόμενο στη συγκεκριμένη αγορά iPad mini, δηλαδή η μικρότερη έκδοση της best seller συσκευής της Apple, συγκεντρώνοντας το 6,2% των προβολών των διαφημίσεων της Velti.

Το Kindle Fire της Amazon είναι το επόμενο στη σχετική κατάταξη, με 1,6% επί του συνόλου, μονοπωλώντας μαζί με τα Galaxy Tab της Samsung την πίτα που απομένει για τα tablets με Android.

Μεταξύ των smartphones και σχετικά με την προβολή διαφημιστικού περιεχομένου από τη Velti, στην πρώτη θέση βρέθηκε το iPhone 4 με 13,3% και τις διάφορες εκδόσεις του τηλεφώνου της Apple να καταλαμβάνουν τις οκτώ από τις δέκα πρώτες θέσεις επί του συνόλου. εκπρόσωπος της αστυνομίας της Μασαχουσέτης.

Πρώτο Θέμα

Keywords
Τυχαία Θέματα