Το comeback του Πετρέλη!

10:57 14/10/2013 - Πηγή: TNSite

Στην πιο δημιουργική φάση της καλλιτεχνικής πορείας του βρίσκεται αυτό το διάστημα ο γνωστός τραγουδιστής Θάνος Πετρέλης. Ο ωραίος της πίστας επιστρέφει μουσικά και ξεσηκώνει τους φαν του με τη νέα επιτυχία του με τον τίτλο «Τελειώσαμε». Το τραγούδι υπογράφουν ο Αλέκος Χρυσοβέργης στη μουσική και ο Σπύρος Γιατράς στους στίχους, ενώ από την πρώτη κιόλας ραδιοφωνική του μετάδοση έχει ενθουσιάσει τους λάτρεις του λαϊκού τραγουδιού.

Ολο αυτό το διάστημα ο Θάνος Πετρέλης μαζί με τους συνεργάτες του τηρούσαν σιγή ιχθύος, αφού

δεν ήθελαν με τίποτα να αποκαλύψουν τα σχέδια του τραγουδιστή. Επειτα από μια σειρά συναυλιών σε Ελλάδα, Κύπρο και εξωτερικό, ο Θάνος αποφάσισε να συνεχίσει την πετυχημένη του πορεία υπογράφοντας τη νέα του δισκογραφική δουλειά. Ετσι όλοι μαζί οι συνεργάτες πέρασαν ατελείωτες ώρες στο στούντιο ηχογράφησης, άκουσαν τραγούδια σπουδαίων συνθετών και επέλεξαν τελικά εκείνα τα οποία όχι μόνο ταίριαζαν στον γοητευτικό τραγουδιστή, αλλά καλλιτεχνικά τον ανέβαζαν και ένα βήμα πιο ψηλά. Οσοι έχουν ακούσει τα νέα τραγούδια μιλούν για έναν Θάνο ανανεωμένο, κυρίως όμως πιο ώριμο καλλιτεχνικά. Αυτό ήταν άλλωστε και μια από τις επιθυμίες του τραγουδιστή: να παρουσιάσει μια καινούργια δουλειά μέσα από την οποία θα του δινόταν η ευκαιρία να δείξει στους θαυμαστές του και ένα άλλο κομμάτι του εαυτού του. Δύσκολη ήταν και η απόφαση για το τραγούδι που θα έκανε την αρχή ραδιοφωνικά, αφού δεν ήταν και λίγα τα υποψήφια. Τελικά έπειτα από ατελείωτες ώρες συζητήσεων η πετυχημένη ομάδα κατέληξε στο τραγούδι με τον τίτλο «Τελειώσαμε», το οποίο θεωρήθηκε ένα από τα καλύτερα.

Η παρέα απόλαυσε πολλές ευχάριστες στιγμές στο στούντιο, με «έναν Πετρέλη να είναι στα καλύτερά του», όπως λένε οι ίδιοι. Ευδιάθετος, με καλή αίσθηση του χιούμορ, αλλά πάνω απ' όλα γνήσιος επαγγελματίας, που προσπαθεί να γίνεται φωνητικά ακόμα καλύτερος. Οι συνεργάτες του μάλιστα μας αποκάλυψαν ότι κατά τη διάρκεια της ηχογράφησης, κάθε φορά που έκαναν ολιγόλεπτα διαλείμματα, ο τραγουδιστής επικοινωνούσε συνεχώς με την πανέμορφη σύζυγό του Σοφία, που, εκτός από μεγάλη του αγάπη του, τη θεωρεί και το γούρι του. Το χαμηλών τόνων ζευγάρι, που δηλώνει ακόμη ερωτευμένο όπως στην αρχή της γνωριμίας του, έχει αποκτήσει δύο κόρες, την Αγάπη και τη Σήλια. Ο Θάνος μάλιστα δεν αρνείται ότι έχει μετατραπεί σε γνήσιο χαζομπαμπά, με τις δύο κόρες του να του έχουν μεγάλη αδυναμία και να τον κάνουν ό,τι θέλουν.

Espressonews.gr

Madata

Keywords
Τυχαία Θέματα