Το 2ο Sunseeker Hellas Open Weekend

10:49 16/4/2013 - Πηγή: TNSite
Η Sunseeker Hellas κλείνει φέτος 6 χρόνια επιτυχημένης παρουσίας στον χώρο του Yachting με τμήματα πωλήσεων, service και chartering.

Η εμπειρία που αποκτήθηκε με το πέρασμα των χρόνων, μέσα από τα μεγαλύτερα ναυτικά σαλόνια και events του yachting (ανά τον κόσμο) καθώς και το μεγάλο πελατολόγιο (Sunseeker London Group) μας, μας προσφέρουν την δυνατότητα

να υλοποιήσουμε και φέτος το πολύ επιτυχημένο Sunseeker Hellas Open Weekend.

Η εκδήλωση αυτή θα πραγματοποιηθεί για δεύτερη φορά, στην μεγαλύτερη και πιο οργανωμένη Ελληνική μαρίνα, στην μαρίνα του Φλοίσβου μεταξύ 27 & 28 Απριλίου. Εκεί θα παρουσιαστούν μεταχειρισμένα μηχανοκίνητα σκάφη – διαφόρων εταιριών ( Sunseeker, Princess, Riva, Sea Ray κ.α.) καθώς επίσης και ιστιοπλοϊκά σκάφη, σε συνεργασία με την Ελληνική αντιπροσωπεία εκ των κορυφαίων κατασκευαστών Ιστιοπλοϊκών σκαφών, Hanse.

Επίσης στο Sunseeker Hellas Open Weekend, θα πραγματοποιηθεί και παρουσίαση επιλεγμένων σκαφών τα οποία θα είναι διαθέσιμα για ενοικίαση κατά την καλοκαιρινή περίοδο (ιστιοπλοϊκά & μηχανοκίνητα) . Η διάρκεια της εκδήλωσης θα είναι δυο ημέρες, θα ξεκινά από το πρωί στις 11:00 πμ και θα τελειώνει στις 11:00 μμ. Το Σάββατο 27/04 και ώρα 20:00 θα πραγματοποιηθεί cocktail και παρουσιάσεις προϊόντων από τις επιλεγμένες εταιρίας που θα υποστηρίξουν την διοργάνωση της εκδήλωσης αυτής.

Pantenius Yacht Insurance, είναι η κορυφαία εταιρία στην Ευρώπη στον κλάδο ασφάλισης σκαφών με περισσότερα από 100 χρόνια εμπειρίας και πάνω από 40 χρόνια ανεξάρτητης δραστηριότητας στον τομέα ασφάλισης σκαφών.

Πρόκειται για μία από τις λίγες εταιρίες που λειτουργούν σε παγκόσμιο επίπεδο και εξειδικεύονται στον τομέα των σκαφών και σήμερα περισσότεροι από 75.000 ιδιοκτήτες της εμπιστεύονται το σκάφος τους.

Zois Efstathiou, που από το 1946 με συνεχή παρουσία στον χώρο της θαλάσσιας αναψυχής προσφέρει υπηρεσίες με πίστη στην βαριά κληρονομιά του ονόματός της, ακολουθεί τις εξελίξεις και προσαρμόζεται στις απαιτήσεις των σκαφών αναψυχής και των φίλων του υγρού στοιχείου.

Η εταιρία αντιπροσωπεύει αποκλειστικά για την Ελλάδα τους εξωλέμβιους κινητήρες Mercury & Mariner, λιπαντικά & αξεσουάρ Quicksilver, καθώς και πολλά από τα πλέον καταξιωμένα ονόματα κατασκευαστών εξοπλισμού σκαφών αναψυχής, όπως πασαρέλες Opacmare, γεννήτριες Mase, συστήματα τιμονιού Ultraflex, φορτιστές Victron, ψυγεία & κλιματιστικά Vitrifrigo και πολλά άλλα.

Επιπλέον, διαθέτει ένα από τα μεγαλύτερα καταστήματα ναυτιλιακών ειδών εξυπηρετώντας περισσότερα από 500 σημεία πώλησης σε όλη την Ελλάδα.- MTU, που εδώ και έναν αιώνα, κατασκευάζει ισχυρούς, οικονομικούς και φιλικούς προς το περιβάλλον κινητήρες, που είναι υπεύθυνοι για διάφορες καινοτομίες και βρίσκονται διαρκώς στην πρώτη γραμμή της τεχνολογικής προόδου.

Hanse Yachts , που έχει καταφέρει τα τελευταία χρόνια να αναδειχθεί σε ένα από τα μεγαλύτερα ναυπηγεία της Γερμανίας και να είναι το ταχύτερα αναπτυσσόμενο ναυπηγείο της Ευρώπης, βασιζόμενο στην γκάμα ιστιοπλοϊκών σκαφών από 31 έως 63ft.

Όλα τα σκάφη που παράγει η Hanse Yachts είναι γνωστά για τις ιδιαίτερα υψηλού επιπέδου ιστιοπλοΐκές επιδόσεις τους και διακρίνονται από κάθε άλλο «σύνηθες» ιστιοπλοϊκό σκάφος της ίδιας κατηγορίας λόγω του μινιμαλιστικού αλλά πάντα πολυτελούς εσωτερικού τους και την απλότητά τους.

2o Sunseeker Hellas Open Weekend
Είσοδος Ελεύθερη.

Σάββατο 27/04/2013: 11:00-23:00
Κυριακή 28/04/2013: 11:00-23:00

www.sunseekergreece.gr
www.facebook.com/SunseekerHellas?fref=ts

NewsBeast

Keywords
Τυχαία Θέματα