Τι κάνει σήμερα ο Νικόλας Αθανασίου;

12:25 2/9/2013 - Πηγή: TNSite
Έχει συνεργαστεί με τα πιο γνωστά ονόματα της πίστας και της τηλεόρασης. Έχει ντύσει τις πιο όμορφες γυναίκες της ελληνικής σόουμπιζ και ήταν εκείνος που δημιούργησε το νυφικό της Φαίης Σκορδά.

Όμως, ο σχεδιαστής των επωνύμων, ο Nicolas (Νικόλας Αθανασίου) πρόβλεψε την κρίση και εγκατέλειψε το χώρο της μόδας πριν να είναι αργά.

Ο σχεδιαστής μόδας άφησε τον καλλιτεχνικό χώρο και αποφάσισε να ανοίξει το δικό του χώρο ψωμιού στη Θεσσαλονίκη. Είναι πολύ αφοσιωμένος στη δουλειά που έχει αναλάβει να

φέρει σε πέρας γνωρίζοντας άλλωστε και τις δυσκολίες του παλιού του επαγγέλματος.

Ο Νικόλας Αθανασίου, όταν πήρε την απόφαση να απομακρυνθεί από το χώρο της μόδας, το εκμυστηρεύτηκε σε λίγους και πολύ δικούς του ανθρώπους.

Ήξερε ότι τα πράγματα είχαν αρχίσει να δυσκολεύουν από το 2010 και έπειτα. Στα τέλη του 2012 έκλεισε το ατελιέ και την μπουτίκ του στο κέντρο της Θεσσαλονίκης και μετά τις γιορτές του 2013 πήρε την απόφαση να ανοίξει ένα φούρνο. Και την άνοιξη άνοιξε το δικό του αρτοποιείο αφήνοντας πίσω του το χώρο της μόδας. Ξυπνάει αρκετά νωρίς και δουλεύει πολλές ώρες για να εξυπηρετεί το διαφορετικό πλέον κοινό του. Όμως, έχει μάθει και συνεχίζει να μαθαίνει καθημερινά.

Δείτε εδώ όλα τα πρόσωπα της στήλης «Πού βρίσκεται σήμερα;».

NewsBeast

Keywords
Τυχαία Θέματα