Τι αποκάλυψε η Marilyn στην Jackie

08:29 6/8/2013 - Πηγή: TNSite

Άγνωστα στοιχεία για την Jackie Kennedy φέρνει στο φως το βιβλίο του Christopher Andersen υπό τον τίτλο "These Few Precious Days: The Final Year of Jack with Jackie". Σύμφωνα με αυτά, η Marilyn Monroe τηλεφώνησε στην Jackie Kennedy στον Λευκό Οίκο και της αποκάλυψε την ερωτική της σχέση με τον Πρόεδρο.

Όπως ισχυρίζεται ο συγγραφέας, η Jackie γνώριζε τα πάντα σχετικά με τις απιστίες του Jack αλλά εθελοτυφλούσε.

Ωστόσο, η σχέση του με τη Marilyn την ενοχλούσε περισσότερο απ' όλα τα στραβοπατήματά του κι αυτό γιατί η εκρηκτική σταρ επιθυμούσε διακαώς να γίνει η δεύτερη σύζυγος του προέδρου.

Η Marilyn ήταν πεπεισμένη πως ο JFK θα εγκατέλειπε την Jackie για χάρη της, όπως η ίδια η φίλη της Jeanne Carmen αποκάλυψε. "Μπορείς να με δεις σαν Πρώτη Κυρία" είπε ότι την είχε ρωτήσει ο θρύλος της 7ης Τέχνης.

Και γι' αυτό η Monroe -σύμφωνα με αποσπάσματα του βιβλίου- τηλεφώνησε στην Jackie και της μίλησε για τη σχέση της με τον Jack καθώς και για τις υποτιθέμενες υποσχέσεις του για το μέλλον. Τότε φέρεται πως η Πρώτη Κυρία της απάντησε: "Marilyn, θα παντρευτείς τον Jack, τέλεια! Και θα έρθεις στον Λευκό Οίκο να αναλάβεις όλες τις υποχρεώσεις της Πρώτης Κυρίας. Κι εγώ θα φύγω κι εσύ θα χειριστείς όλα τα προβλήματα".

Ο Andersen γράφει πως ο στρατηγός Godfrey McHugh, βοηθός του JFK αποκάλυψε πρόσφατα πως "η Jackie γνώριζε για τις άλλες γυναίκες" και ο φίλος της Ralph Martin το επιβεβαίωσε "στο τέλος η Jackie τα ήξερε όλα. Κάθε κοπέλα. Ήξερε τη θέση της, τα κατορθώματά της...". Ωστόσο, έφερε βαρέως τις ατασθαλίες του συζύγου της, καθώς όπως ο φίλος της George Smathers τονίζει η Πρώτη Κυρία ήταν έξαλλη με τις απιστίες του, αλλά ήταν πρόθυμη να κοιτάζει αλλού αρκεί με τις πράξεις του να μην την ταπεινώνει. Υποστηρίζεται ότι ανεχόταν τη συμπεριφορά του γιατί θεωρούσε πως η ίδια ήταν σεξουαλικά ανεπαρκής για τον ίδιο και αυτή η ανεπάρκειά της τον έσπρωχνε σε ξένες αγκαλιές, όπως δημοσιεύει η Daily Mail.

Πάντως, διαμαρτυρήθηκε στον μέντορά της δρ. Frank Finnerty για τις σεξουαλικές επιδόσεις του συζύγου της, ότι "κάνει έρωτα πολύ γρήγορα και αμέσως αποκοιμιέται".

Πέρα από τις γυναίκες της ζωής του αείμνηστου προέδρου, ο συγγραφέας Andersen διερευνά και την εξάρτηση του JFK από ουσίες.

Ο θεραπευτής του Max Jacobson, γνωστός ως δρ. Feelgood, του είχε συνταγογραφήσει μεγάλη δόση αμφεταμινών σε συνδυασμό με στεροειδή. Ο πρόεδρος έπαιρνε τη δόση του τέσσερις φορές μέσα στην εβδομάδα σε ενέσιμη μορφή, κάτι που προκαλούσε ανησυχία στους άλλους γιατρούς του καθώς θεωρούσαν ότι αυτά τα φάρμακα θα προκαλούσαν αντίδραση με τις δεκάδες άλλων χαπιών που λάμβανε ο Jack για λοιπά προβλήματα υγείας που αντιμετώπιζε. Ο Gore Vidal λέγεται ότι πανικοβλήθηκε όταν ενημερώθηκε πως ο δρ. Feelgood κούραρε τον πρόεδρο και σύμφωνα με το βιβλίο προειδοποίησε την Jackie να προσέχει γιατί ο "Max προκαλούσε τρέλα σε πολλούς ανθρώπους".

Madata

Keywords
Τυχαία Θέματα