«Θέλουμε να έχουμε μία καλή εμφάνιση»

14:36 18/12/2013 - Πηγή: TNSite
Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την Πέμπτη τη Μακάμπι στο ΟΑΚΑ (21:45) σε ένα ματς που θα κρίνει και τη θέση που θα καταλάβει στον τέταρτο όμιλο.

«Θέλουμε να έχουμε μία καλή εμφάνιση. Στόχος είναι να συνεχίσουμε να βελτιωνόμαστε στην άμυνα και να βρούμε ρυθμό στην επίθεση», δήλωσε ο Αργύρης Πεδουλάκης, που δεν υπολογίζει σε Παππά και Ματσιούλις. «Η Μακάμπι είναι ομάδα

που παίζει στα άκρα και αλλάζει τον τρόπο που αμύνεται για να μπερδέψει τους αντιπάλους της. Εμείς θα πρέπει να διαβάζουμε σωστά κάθε κατάσταση. Αυτό και ο έλεγχος του ρυθμού θα είναι κλειδί για τη νίκη», πρόσθεσε.

Ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης βλέπει το προσεχές ματς ΚΑΙ σαν ένα καλό τεστ εν όψει του ημιτελικού Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό τη Δευτέρα.

«Είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για τη δεύτερη θέση στον όμιλο. Έχουμε μία καλή ευκαιρία να δώσουμε ένα δυνατό ματς πριν τον ημιτελικό Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό. Η Μακάμπι είναι πραγματικά καλή ομάδα, με πολύ ταλέντο και δεν μπορούμε να εστιάσουμε μόνο σε έναν ή δύο παίκτες. Διαθέτει πολλούς καλούς παίκτες, οπότε θα πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί και να ελέγξουμε το ρυθμό, γιατί τους αρέσει το γρήγορο παιχνίδι», δήλωσε ο διεθνής άσος.

Υπενθυμίζεται πως ο Παναθηναϊκός με νίκη τερματίζει δεύτερος αν η Λαμποράλ Κούτσα νικήσει τη Λοκομοτίβ Κουμπάν και τρίτος αν χάσει, ενώ εφόσον ηττηθεί τερματίζει τρίτος αν η Λαμποράλ Κούτσα ηττηθεί στη Βιτόρια και τέταρτος αν κερδίσει.

Πηγή: sport-fm.gr

NewsBeast

Keywords
Τυχαία Θέματα