10 Γελοίες Χριστουγεννιάτικες Κάρτες Διασήμων

Χριστούγεννα, μόλις λίγες μέρες κοντά (ευχαριστώ για την πληροφόρηση Jumbo), και μετά τις ιδέες που σας έδωσα με δώρα για τους αγαπητικούς σας, μάζεψα και ωραίες κάρτες με ευχές για αυτούς. Αλλά όχι απλές κάρτες! Κάρτες με μερικές από τις πιο επιφανείς διασημότητες του Χόλλυγουντ, για να κάνετε Χριστούγεννα σαν Stars! Ξεκινάμε!

1. The RockΑν θέλετε να το παίξετε σκληροί άντρες στους δικούς σας τότε
τι καλύτερο από την κάρτα του Dwayne “The Rock” Johnson? Ο πρώην παλαιστής του WWE και νυν ηθοποιός με μια μούρη πιο αυστηρή από ποτέ, ήρθε για να νουθετήσει όποιον του δώσεις την κάρτα!
2. John MayerΤραγουδιστής, σεναριογράφος, παραγωγός. Με άλλα λόγια, ένας πολυπράγμων άνθρωπος του Χόλλυγουντ, άρα μια διασημότητα ακόμα. Θα μου πείτε δεν τον πολυξέρετε, και θα σας πω πως ούτε γω! Αλλά και πάλι, έχει ετοιμάσει ίσως μια από τις πιο υπέροχες κάρτες Χριστουγέννων! (Αν και εκεί στην Ανατολική όχθη της Αμερικής έχουν καλοκαιρινά κλίματα, θα καταλάβετε αφού δείτε την εικόνα!)

3. Kelly ClarksonΗ γνωστή τραγουδίστρια, μαζί με την οικογένειά της είπαν να ευχηθούν για τις γιορτές με κάπως περίεργη εικόνα. Είναι το δώρο του Άγιου Βασίλη? Έχουν απαχθεί από τον Άγιο? Όπως και να χει έχει γέλιο! Και ναι, η Κελλίτσα είναι η παχουλούλα ξανθιά.

4. Joe JonasO ένας εκ των τριών αδερφών του συγκροτήματος Jonas Brothers δείχνει πόσο γαμάτος είναι και δεν ντράπηκε να βγάλει μια γαμάτη φωτό του ίδιο με τον γάτο του. Έτσι ρε, μην φοβάστε να τσαλακωθείτε ρε, βγάλτε αστείες χριστουγεννιάτικες φωτογραφίες
5. Josh Duhamel & FergieΣε περίπτωση που δεν το ξέρατε αυτοί οι 2 είναι ζευγάρι. Ε και είπαν να βγάλουν μαζί μια κάρτα, με τους ίδιους ως Χιονάνθρωπος και Αγιοβασιλίνα (και καλά). Αρκετά καλή προσπάθεια παιδιά! Μπράβο!

6. Ellen DeGeneresΗ Παρουσιάστρια της γνωστής αμερικάνικης εκπομπής “The Ellen Show, για να τα πάρουμε από την αρχή, είναι ομοφυλόφυλη, και μάλιστα παντρεμένη με γυναίκα (λογικό). Και είπαν τα πιτσουνάκια να βγάλουν και αυτές μία κάρτα με ευχές! Και μάλιστα πάνω σε μηχανή, αναπαράγοντας έτσι το βίντεο του Kanye West με την ξώβυζη Kim με τίτλο “Bound 2”!

7. Kardashian FamilyΜια κάρτα έτοιμη για τους ψευτοκυριλάτους φίλους μας! Με ευχές για να ναι τόσο έξαλλοι και γκλαμουράτοι όπως και η οικογένεια των Kardashians! Πολύ κυρίλα ρε φίλε

8. Paris HiltonΌχι λιγούρη φίλε μου, δεν είναι γυμνή η Πάρις αυτήν την φορά. Αλλά ντάξει, ούτε κρύβει και πολλά! Ξέρω πολύ καλά ότι θα την πάρεις την κάρτα για σένα και όχι για κανέναν άλλον αλλά δεν πειράζει. Δείτε και αναστατωθείτε!

9. Mariah Carrey & Nick CannonΆλλο ένα χολυγγουντιανό ζευγάρι σας εύχεται τα καλύτερα με ζωγραφιά τους σε γιορτινό και χριστουγεννιάτικο mood! Μην ακούτε τις φήμες ότι χωρίζουν, σιγά μην χώριζε κανείς ποτέ την σεξοβόμβα Mariah!

10. Miley CyrusΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ! Η Miley μας δείχνει άλλη μια φορά πόσο κατεστραμμένη γίνεται, μετά το twerking και την γυμνή ανάβαση της Wrecking Ball. Και αυτή τη φορά με ευχές γραμμένες πάνω στο (ψιλοανύπαρκτο) στήθος της, όπως το δημοσίευσε στον Twitter της. Σεμνά Miley…..

Διαλέξτε προσεκτικά και βάλτε κάρτες για να πείτε σε όλο το λαό σας Καλά Χριστούγεννα με πολύ γέλιο, από τους Χολλυγουντιανούς “καθημερινούς” ανθρώπους!
John Kalk fb.com/john.kalki
malakocave.blogspot.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα