«Θα ξεκουραστεί ο Μαντσίνι φέτος»

07:02 1/6/2013 - Πηγή: TNSite
Πριν από λίγο καιρό απολύθηκε από τη Μάντσεστερ Σίτι, «πληρώνοντας» την κακή ευρωπαϊκή πορεία και την απώλεια των εγχώριων τίτλων.

Ο Ρομπέρτο Μαντσίνι, μετά από χρόνια είναι άνεργος και, ως εκ τούτου, υποχρεωμένος να περιμένει στο… ακουστικό του, ελπίζοντας να δεχτεί μια ενδιαφέρουσα πρόταση. Κάτι που, ίσως, δεν γίνει, αν επαληθευτεί ο φίλος του, Τζόρτζιο Ντε Τζόρτζι, ο οποίος εκτιμά πως ο πρώην τεχνικός της Σίτι δεν πρόκειται να εργαστεί την επόμενη χρονιά.

«Το να εργάζεσαι σε υψηλό επίπεδο είναι πολύ πιεστικό. Σε καταπονεί υπερβολικά. Δείτε αυτό που συνέβη με τον Βάλτερ

Ματζάρι στη Νάπολι.

Σχεδόν κατέρρευσε και δεν κατάφερε να αντέξει την πίεση. Κάτι ανάλογο έχει συμβεί και με τον Μαντσίνι. Τον βλέπω κουρασμένο από την αρχή της χρονιάς, παρά την περσινή κατάκτηση του πρωταθλήματος. Σαν να έχουν… αποφορτιστεί οι μπαταρίες του», τόνισε ο Ντε Τζόρτζι στην ιστοσελίδα «Calciomercato.com».

Από τα λόγια του γίνεται αντιληπτό πως ο Μαντσίνι ενδέχεται να μην εργαστεί την επόμενη χρονιά. «Αυτό δεν είμαι σε θέση να το απαντήσω με βεβαιότητα. Δείτε τον Γκουαρντιόλα. Αποφάσισε να μείνει μακριά από το ποδόσφαιρο για μια χρονιά και το κατάφερε. Αλλά δεν είναι εύκολο να το κάνεις, ειδικά αν είσαι ο Ρομπέρτο. Ένας… μανιακός με τη δουλειά. Πάντως, δεν θα μου έκανε εντύπωση αν αποφάσιζε να ξεκουραστεί και να… γεμίσει τις μπαταρίες του», ήταν η απάντηση του Τζόρτζιο Ντε Τζόρτζι.

Πηγή: sport-fm.gr

NewsBeast

Keywords
Τυχαία Θέματα