Τελευταία ματιά στο «Pacific Rim»: Οι άνθρωποι πίσω από τις μηχανές

15:28 8/8/2013 - Πηγή: TNSite

Το τελευταίο τρέιλερ του «Pacific Rim» αφήνει για λίγο τα εξωγήινα kaiju και επικεντρώνεται στους ανθρώπους. Σε αυτούς που δημιουργούν τέρατα, μεταμορφώνονται σε τέρατα και κρύβουν μέσα τους τέρατα έτοιμα να βγουν στην επιφάνεια και να σηκώσουν ανάστημα απέναντι στην απειλή που έρχεται από τον ουρανό, από τα έγκατα της γης, ή όπως αυτήν τη φορά, από τον ωκεανό.

Με τον Γκιγιέρμο ντελ Τόρο στο τιμόνι δεν είχαμε αμφιβολία ότι το επικής κλίμακας εγχείρημα δε θα περιοριζόταν απλά στα υπερσύγχρονα ειδικά εφέ και σε έναν εντυπωσιασμό που απλώς θα ζήλευε κι ο Μάικλ Μπέι. Ο σκηνοθέτης

προσθέτει βάθος και ψυχή στο monsters vs robots βασικό του άξονα και προσκαλεί σε αυτή τη μάχη όχι μόνο τους φαν των action movies, αλλά και τους θεατές που απαιτούν από αυτόν κάτι περισσότερο από συγκλονιστική δράση και εικόνες που ξεπερνούν καιτην πιο προχωρημένη φαντασία.

Το τελευταίο τρέιλερ συστήνει τους πιλότους των μηχανών που θα αντιμετωπίσουν τους εξωγήινους και αφήνοντας λίγο χώρο για «ακύρωση της Αποκάλυψης» και κλεφτές ματιές στον εχθρό, αυτή η «τελευταία ματιά» πριν την έξοδο της ταινίας στις 12 Ιουλίου (στις ελληνικές αίθουσες το Σεπτέμβριο από τη Village) εστιάζει στους Τσάρλι Χάναμ, Ίντρις Έλμπα και Ρίνκο Κικούτσι, που είναι οι τελευταίες ελπίδες της ανθρωπότητας.

Ανθή Νταουσάνη

e-go.gr

OnNews

Keywords
Τυχαία Θέματα