Τα ζώδια της Τετάρτης 7 Αυγούστου

01:32 8/8/2013 - Πηγή: TNSite

Κριός

Οι δεσμευμένοι θα έχετε την ευκαιρία να ανανεώσετε τη σχέση σας και να περάσετε ευχάριστες στιγμές με τον ερωτικό σας σύντροφο. Στον αισθηματικό τομέα ευνοούνται τα φλερτ για τους αδέσμευτους ενώ οι δεσμευμένοι μπορείτε να ανανεώσετε την σχέση σας.

Ταύρος

Ευνοούνται σχέδια, σπουδές, πνευματικές εργασίες, νομικές υποθέσεις και επαφές ή ταξίδια με ανθρώπους που βρίσκονται στο εξωτερικό. Θα μπορέσετε να κάνετε πράγματα για τον εαυτό σας, αλλά και να μειώσετε παλιά σας χρέη. Οι αδέσμευτοι θα θέσετε ως προτεραιότητα

στην προσωπική σας ζωή, την ανεύρεση ενός ερωτικού συντρόφου. Όλη αυτή η κατάσταση θα σας βοηθήσει να βελτιωθείτε σε αρκετούς τομείς της ζωής σας. Στον οικονομικό σας τομέα, φροντίστε να μη σας πιάσει η αγοραστική σας μανία και βγείτε εκτός προϋπολογισμού.

Δίδυμοι

Είτε θέλετε να βρείτε ή να αλλάξετε, ή να λύσετε κάποια προβλήματα στον χώρο της δουλειάς, αυτή είναι μια καλή χρονική στιγμή. Θα πρέπει όμως να στηριχτείτε γερά στα πόδια σας, αποβάλλοντας τις ανασφάλειες που κατά καιρούς σας πιάνουν και μετά να προχωρήσετε. Ο αισθηματικός τομέας χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή. Παράλληλα όμως θα χρειαστεί να καλύψετε έξοδα που ήδη έχετε κάνει, γι΄ αυτό δεν πρέπει να ανοιχτείτε πολύ. Στα προσωπικά σας οι δεσμευμένοι θα πρέπει να χειριστείτε τα θέματα που θα προκύψουν από κοινού με τον σύντροφο σας και με ήρεμες συζητήσεις να βρείτε τις λύσεις που πρέπει.

Καρκίνος

Ένας κεραυνοβόλος έρωτας είναι πολύ πιθανό να χτυπήσει την πόρτα σας. Μάθετε να έχετε υπομονή και να αποφεύγετε παρορμητικές κινήσεις πάνω στα νεύρα σας. Οι ευθύνες και οι υποθέσεις που έχετε αναλάβει στην εργασία σας, θα εξαντλήσουν τα όρια της υπομονής σας και θα κουραστείτε πολύ μέχρι να τα τακτοποιήσετε όλα. Στα οικονομικά σας θα προκύψουν κάποια χρήματα από κληρονομικά ή περιουσιακά σας στοιχεία, αλλά συγχρόνως θα αναγκαστείτε να δώσετε είτε για την διαμόρφωση χώρων μέσα στο σπίτι σας, είτε για προσωπικές σας αγορές. Φροντίστε να μην αφήσετε το παρελθόν να σας επηρεάσει στα νέα σας ξεκινήματα.

Λέων

Αποφύγετε τα σχόλια και μην κινηθείτε παρασκηνιακά. Η κοινωνική σας ζωή δεν είναι όπως θα θέλατε το τελευταίο διάστημα και αισθάνεστε ίσως ότι κάποια άτομα δεν θέλουν την συντροφιά σας. Μην πάρετε σημαντικές αποφάσεις σε ότι αφορά νομικές υποθέσεις καθώς και σχέδια ή επαφές που έχουν σχέση με το εξωτερικό. Παράλληλα δεν πρέπει να αναλάβετε νέα οικονομικά ρίσκα και να επενδύσετε τα χρήματα σας χωρίς προηγουμένως να σιγουρευτείτε ότι δεν θα έχετε σημαντικές απώλειες, γιατί θα χαλάστε τις ισορροπίες που με τόσο κόπο έχετε καταφέρει. Σταματήστε να είστε απόμακροι και αφήστε τους άλλους να σας πλησιάσουν περισσότερο.

Παρθένος

Εκμεταλλευτείτε αυτό το διάστημα για ξεκούραση και ψυχαγωγία. Θα σας δοθούν οι ευκαιρίες να μπορέσετε να διορθώσετε λάθη του παρελθόντος και να απαλλαγείτε από καταστάσεις που σας ταλαιπωρούν. Ο οικονομικός τομέας είναι αυτός που θα σας απασχολήσει έντονα αυτήν την περίοδο. Περιορίστε τον παρορμητισμό σας, εξετάστε όλες τις παραμέτρους και προχωρήστε κάνοντας μελετημένα βήματα. Στην ερωτική σας ζωή, οι δεσμευμένοι του ζωδίου, θα προσπαθήσετε να επιβληθείτε στο ταίρι σας και θα ξεσπάσουν εντάσεις μεταξύ σας.

Ζυγός

Είστε αποφασισμένοι να προσαρμόσετε τις καταστάσεις στα δικά σας μέτρα. Μια μεγάλη περίοδος άγχους και έντονου παρασκηνίου φαίνεται ότι τελείωσε για εσάς οριστικά. Οι συνθήκες και τα προβλήματα που προέκυψαν για τους περισσότερους από εσάς τον τελευταίο καιρό στον επαγγελματικό τομέα έχουν δοκιμάσει στο έπακρον τα όριά σας. Προσπαθήστε να είστε αντικειμενικοί γιατί το μυαλό σας θα είναι μπερδεμένο αυτή τη περίοδο και θα πρέπει να αποφύγετε λάθη του παρελθόντος. Στον επαγγελματικό σας τομέα, θα αντιμετωπίσετε προβλήματα σε συνεργασίες και συμφωνίες και θα πρέπει να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας.

Σκορπιός

Βάλτε ένα πρόγραμμα στη ζωή σας με τις υποχρεώσεις που έχετε, για να μπορέσετε να θέσετε σε εφαρμογή κάποια στιγμή τα σχέδια σας. Θα πρέπει όλοι να προσέχετε γιατί οι ρυθμοί σας είναι απαιτητικοί έως εξαντλητικοί και αυτό μπορεί να σας οδηγεί στα όρια της υπερκόπωσης. Κρατήστε επιφυλακτική στάση για κάποιους ανθρώπους που δεν γνωρίζετε καλά για να μην βρεθείτε προ εκπλήξεων. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου, θα ξεκαθαρίστε τι ακριβώς ψάχνετε στην προσωπική σας ζωή και θα βάλετε καινούργιους στόχους. Στη δουλειά σας θα πρέπει να καταβάλλετε διπλές προσπάθειες για να τακτοποιήσετε τις υποθέσεις που σας απασχολούν.

Τοξότης

Δείξτε του λίγο ενδιαφέρον και μην το παραμελείτε τόσο πολύ. Η εργασία σας , εξακολουθεί να απαιτεί το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου σας. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου, ο έρωτας και η περιπέτεια θα βρίσκονται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος σας. Πολλοί από εσάς θα δεχθείτε αξιόλογες προτάσεις. Στα οικονομικά σας προσπαθήστε να ρυθμίσετε τις εκκρεμότητες σας και να προσέξτε τα έξοδα σας να μην υπερβούν τα έσοδα σας.

Αιγόκερως

Εκμεταλλευτείτε αυτήν την περίοδο για να κάνετε δημόσιες σχέσεις. Θα προκύψουν πολλές συζητήσεις και επαφές που θα αφορούν το μέλλον σας. Ο ερωτικός τομέας είναι ο πιο ευνοημένος. Παρεξηγήσεις με το σύντροφο ή και τα παιδιά δεν αποκλείονται αυτό το διάστημα. Στα συναισθηματικά σας, όσοι έχετε μια μόνιμη σχέση, το τελευταίο διάστημα αντιμετωπίσατε πολλά προβλήματα με το ταίρι σας.

Υδροχόος

Αποφύγετε με κάθε τρόπο να έρθετε σε ρήξη μαζί τους και λύστε τις παρεξηγήσεις που θα δημιουργηθούν με ήρεμο διάλογο. Η συναισθηματική σας ζωή έχει βελτιωθεί αισθητά χωρίς όμως να έχουν εκλείψει οριστικά όλες οι σκιές. Μην υπερεκτιμάτε τις δυνάμεις σας και μην δώσετε υποσχέσεις που θα είναι δύσκολο να τηρήσετε. Πάρτε πρωτοβουλίες στη δουλειά σας και διεκπεραιώστε με επιτυχία τα θέματα που σας έχουν αναθέσει, έτσι ώστε να έχετε ελεύθερο χρόνο για εξετάσετε κάποιες προτάσεις που θα σας γίνουν. Στη δουλειά σας θα παρουσιαστούν ευκαιρίες για να αναδείξετε τα ταλέντα σας και θα μπορέσετε να εδραιωθείτε στο χώρο σας.

Ιχθείς

Εκμεταλλευτείτε αυτήν την περίοδο για να βρεθείτε με φίλους, να ανανεώσετε την σχέση σας μαζί τους ή να δείτε αγαπημένα πρόσωπα. Θα συμβούν όμως περίεργες συμπτώσεις και θα συναντήσετε ξαφνικά ένα πρόσωπο από τα παρελθόν σας και θα αναστατωθείτε. Ο τομέας των σχέσεων και των συνεργασιών θα σας απασχολήσει αυτήν την εβδομάδα. Περιορίστε τα έξοδά σας και εφαρμόστε μια συντηρητική πολιτική στον οικονομικό τομέα. Στη δουλειά σας τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να καλυτερεύσετε τις σχέσεις σας με τους συνεργάτες σας γιατί αργότερα θα χρειαστείτε την πολύτιμη βοήθεια τους.

Πηγή: zodia123.gr

Madata

Keywords
Τυχαία Θέματα