Τα ζώδια σήμερα 30/06/2013

04:21 30/6/2013 - Πηγή: TNSite

Διάβασε και εσύ το ζώδιο σου παρακάτω…

ΚΡΙΟΣ 21/3-20/4

Σήμερα, αγαπητέ Κριέ, θα νιώσεις κάποια απογοήτευση για κάποια θέματα που δεν έχεις τελειώσει ακόμη. Μην εκνευριστείς και μην ξεσπάσεις σε άτομα που μπορεί να μην φταίνε. Θα πρέπει να κάνεις καινούργιο προγραμματισμό, ώστε να μπορέσουν να υλοποιηθούν τα σχέδιά σου. Ζήτα τη συμβουλή και των δικών σου ανθρώπων.

Αισθηματικές προβλέψεις

Υπάρχουν κάποια προβλήματα στη σχέση σου, φίλε Κριέ, αλλά συνέχεια κάτι γίνεται και δεν ξεκαθαρίζουν. Φρόντισε σήμερα, που το πλανητικό σκηνικό σε ευνοεί, να δώσεις άμεσες λύσεις.

Κι αν ακόμη κυριαρχεί η ερωτική μοναξιά στη ζωή σου, δεν πρέπει να απογοητεύεσαι, απεναντίας μάθε να περνάς καλά και μόνος σου. Ό,τι είναι να έρθει, θα έρθει στην ώρα του.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Αν είσαι Κριός, στη δουλειά σου θα προκύψουν κάποιες συζητήσεις για τις αλλαγές που μπορεί να γίνουν. Θα μπορέσεις να ανταπεξέλθεις σε όλα, αρκεί να δουλέψεις σκληρά. Στα οικονομικά σου, η περίοδος είναι ευνοϊκή για οικονομικές συμφωνίες και υπογραφή συμβολαίων, εφόσον πρώτα τις έχεις εξετάσεις καλά.

ΤΑΥΡΟΣ 21/4-20/5

Έχεις πολλές εκκρεμότητες που πρέπει να τακτοποιήσεις άμεσα, ώστε να αποφύγεις ενδεχόμενα προβλήματα στο μέλλον, αγαπητέ Ταύρε. Μην εκνευριστείς με θέματα που μπορεί να έχουν μηδαμινή σημασία για σένα. Αντί να ξοδεύεις τις δυνάμεις σου άσκοπα, φρόντισε να θέσεις τους στόχους σου για το μέλλον, γιατί η δυναμικότητα που έχεις, με την Σελήνη σήμερα να κινείται στον Κριό θα είναι μεγάλη και μπορείς πολύ εύκολα να φτάσεις στην επιτυχία.

Αισθηματικές προβλέψεις

Στον τομέα του έρωτα και της αγάπης, φίλε Ταύρε, η σχέση σου βαίνει καλώς και, αν σκεφτείς και εφαρμόσεις τρόπους αναθέρμανσης της, θα πάει ακόμη καλύτερα. Όσο για σένα που είσαι ελεύθερος, επιδίωξε να έρθεις κοντά με το άτομο που σε ενδιαφέρει και να περάσεις λίγο χρόνο μαζί του. Καμιά φορά, εύκολα οι φιλικές σχέσεις μετατρέπονται σε ερωτικές, εν μία νυκτί. Μην είσαι λοιπόν ανυπόμονος και μεθόδευσε καλύτερα τις κινήσεις σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Η δουλειά σου θα πάει αρκετά καλά, αν είσαι Ταύρος, αρκεί να μην αφήσεις κάποιες ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν, να περάσουν ανεκμετάλλευτες. Στα οικονομικά, την τελευταία περίοδο έχεις παρασυρθεί σε πάρα πολλά έξοδα και έχεις βγει εκτός προϋπολογισμού. Φρόντισε λοιπόν να δείξεις αυτοσυγκράτηση.

ΔΙΔΥΜΟΙ 21/5-21/6

Σήμερα, αγαπητέ Δίδυμε, καλό είναι να μην αναβάλεις τα θέματα που πρέπει να λυθούν άμεσα, γιατί στο μέλλον αυτό μπορεί να σου δημιουργήσει πρόβλημα. Αν οργανωθείς καλύτερα και επιδιώξεις να συνεργαστείς με άτομα που σου είναι απαραίτητα, μπορείς να πετύχεις αυτό που θέλεις. Με τις καλές επιρροές που δέχεσαι από τη θέση της Σελήνης στο ζώδιο του Κριού, θα συμβούν κάποιες αλλαγές, που θα σε χαροποιήσουν πάρα πολύ.

Αισθηματικές προβλέψεις

Σήμερα, φίλε Δίδυμε, με χαμηλούς τόνους και χωρίς να εκνευριστείς, μπορεί να μιλήσεις με το ταίρι σου και να λύσεις ενδεχόμενα προβλήματα, που μπορεί να υπάρχουν στη σχέση σου. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου, πάρτε στα χέρια σας το μέλλον της ερωτικής σας ζωής και μην τα περιμένετε όλα από τους άλλους. Ο Άρης από το ζώδιό σας, σας χαρίζει τις καλύτερες επιρροές του. Εκμεταλλευτείτε το!

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Αν είσαι Δίδυμος, θα παρουσιαστούν ευκαιρίες στη δουλειά σου, που θα πρέπει να εκμεταλλευτείς, για να μπορέσεις να φτάσεις πιο εύκολα στους στόχους σου, αν είσαι Τοξότης. Τα οικονομικά σου θα έχουν μια μικρή βελτίωση, αρκεί να φροντίσεις να τα διαχειριστείς με τον καλύτερο τρόπο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 22/6-22/7

Κάποια γεγονότα που θα συμβούν σήμερα, μπορεί να χαλάσουν την ψυχική σου ηρεμία, αγαπητέ Καρκίνε. Με οδηγό την διαίσθησή σου, μπορείς να πετύχεις πολλά από αυτά που ονειρεύεσαι. Ξεκίνα να κάνεις σχέδια για το μέλλον, γιατί οι ιδέες που έχεις θα σε οδηγήσουν πολύ γρήγορα στους δρόμους της ολοκλήρωσης, που έχεις ονειρευτεί. Αρκεί να επιμένεις και να υπομένεις!!!

Αισθηματικές προβλέψεις

Θα γίνουν κάποια πράγματα στη σχέση σου, φίλε Καρκίνε, που μπορεί να είναι ανατρεπτικά για εσένα. Καλό θα είναι να σκεφτείς με ψυχραιμία, πριν πεις ή κάνεις το οτιδήποτε. Αν δεν έχεις μόνιμο δεσμό, τα νέα είναι καλά, μια και θα γοητευτείς από την παρουσία ενός νέου ατόμου, που θα εισβάλει στη ζωή σου εντελώς αναπάντεχα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Αν είσαι Καρκίνος, στη δουλειά σου μπορείς να κάνεις καινούργια ξεκινήματα ή να διορθώσεις λάθη, που ενδεχομένως είχαν γίνει στο παρελθόν. Στον οικονομικό τομέα, θα δεχτείς προτάσεις που θα ανεβάσουν τα έσοδά σου.

ΛΕΩΝ 23/7-23/8

Αγαπητέ Λέων, καλό θα είναι σήμερα να σταματήσεις να ρίχνεις τις ευθύνες σε όλο τον κόσμο γύρω σου και να ξεκινήσεις την επίλυση των προβλημάτων σου, κάνοντας την αυτοκριτική σου. Μπορεί να μην σου αρέσει ο εαυτός σου έτσι όπως είναι, αλλά από τις συμπεριφορές μας δημιουργούμε την εικόνα μας και αυτή κρίνεται. Άρα, αλλάζεις και προχωράς. Σήμερα, η μέρα είναι ευνοϊκή για να ξεκινήσεις.

Αισθηματικές προβλέψεις

Έχεις πολύ άγχος στην καθημερινότητά σου, φίλε Λέων, και αυτό βγαίνει έντονα στη σχέση σου. Φρόντισε σήμερα να μιλήσεις με τον σύντροφό σου, για να νιώσεις καλύτερα και να περάσεις όμορφα μαζί του. Αν είσαι ελεύθερος, βρες απάγκιο στην αγκαλιά των αγαπημένων σου, για να αποφορτιστείς…

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Στη δουλειά σου, αν είσαι Λέων, μπορεί να υπάρχουν κάποια θέματα που καθυστερούν, αλλά με τις κινήσεις που θα κάνεις, θα τα λύσεις όλα με τον καλύτερο τρόπο. Στα οικονομικά, απόφυγε να πάρεις σημαντικές αποφάσεις και μην κλείσεις συμφωνίες αυτή την περίοδο, λόγω των αρνητικών επιρροών που δέχεσαι από την ανάδρομη πορεία του Ερμή στον Καρκίνο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 24/8-22/9

Μην σταματάς τις προσπάθειες που κάνεις, γιατί είσαι πολύ κοντά στους στόχους σου, αγαπητέ Παρθένε. Οι δυσκολίες του παρελθόντος έχουν περάσει πια κι από εδώ και πέρα, μπορείς να κάνεις καινούργια σχέδια, για να εξασφαλίσεις ένα καλύτερο μέλλον για σένα και την οικογένειά σου. Το πνεύμα σου είναι αρκετά οξύ και οι στόχοι που έχεις βάλει, ήρθε η ώρα να ευοδωθούν.

Αισθηματικές προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου, αν είσαι ένας δεσμευμένος Παρθένος, φρόντισε σήμερα να κρατήσεις την ψυχραιμία σου και να μην πεις λόγια, που μπορεί να στεναχωρήσουν τον σύντροφό σου. Δες μερικές καταστάσεις με περισσότερη χαλαρότητα. Αν είσαι από αυτούς που κάνουν παρέα μόνιμα με την μοναξιά, η Σελήνη σήμερα στο ζώδιο του Κριού θα φέρει στο διάβα σου μία νέα γνωριμία. Το κατά πόσο θα σου κάνει ή όχι, πρέπει να το αξιολογήσεις εσύ!

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Στη δουλειά σου σήμερα, φίλε Παρθένε, πρέπει να κρατήσεις χαμηλούς τόνους και με πολύ ηρεμία, να προσπαθήσεις να λύσεις τα προβλήματα που μπορεί να προκύψουν. Στα οικονομικά σου, μερικά θέματα που καθυστερούν μέχρι τώρα, αρχίζουν να προχωρούν με τον καλύτερο τρόπο.

ΖΥΓΟΣ 23/9-22/10

Σήμερα πρέπει να επιδείξεις μεγάλη συνέπεια στις υποχρεώσεις που έχεις αναλάβει, αγαπητέ Ζυγέ, και όποιο εμπόδιο κι αν προκύψει, να κάνεις ό,τι είναι δυνατόν για να τις καλύψεις. Δεν χρειάζεται να παίρνουν τα μυαλά σου αέρα από το αισιόδοξο κλίμα που υπάρχει. Φρόντισε να τελειώνεις μια και καλή με θέματα που έχουν μείνει στην άκρη, λόγω της δικής σου αμέλειας. Θα τα βρεις μπροστά σου και θα σε αγχώσουν.

Αισθηματικές προβλέψεις

Στη σχέση σου, φίλε Ζυγέ, αν νομίζεις ότι δεν μπορείς να κάνεις τίποτε άλλο και ο σύντροφός σου δεν μπορεί να καταλάβει, τότε πάρε ριζικές αποφάσεις. Η Σελήνη σήμερα στο ζώδιο του Κριού, θα σε βοηθήσει να κάνεις το καλύτερο για εσένα. Αν δεν έχεις μόνιμη σχέση, συνέχισε την αναζήτηση και πολύ γρήγορα θα πετύχεις το σκοπό σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Τα επαγγελματικά σου θα πάνε αρκετά καλά, αν είσαι Ζυγός. Μπορείς να κρατήσεις τις ισορροπίες χωρίς να κάνεις καμία αλλαγή. Απόφυγε τα μεγάλα ανοίγματα, που αφορούν στα οικονομικά σου. Τον τελευταίο καιρό έχεις παρασυρθεί σε πολλά έξοδα και έχεις βγει εκτός προϋπολογισμού.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 23/10-22/11

Σήμερα, αγαπητέ Σκορπιέ, κοίτα να περάσεις χαλαρά, χωρίς να εκνευριστείς από κάποια πράγματα που θα μάθεις και ουσιαστικά δεν έχουν καμία σημασία για σένα. Πρόσεξε να μην ξεφύγεις από τους στόχους σου, ώστε να μπορέσεις να φτάσεις πιο άμεσα στην επιτυχία που θέλεις. Μην υποτιμάς τη βοήθεια των δικών σου ανθρώπων στα θέματα που σε απασχολούν. Η συμβουλή τους μπορεί να σε βγάλει από το αδιέξοδο και να σε ανεβάσει ηθικά.

Αισθηματικές προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Σκορπιός, θα δημιουργηθούν κάποια προβλήματα στη σχέση σου, χωρίς να συντρέχει σημαντικός λόγος. Καλό θα είναι να προσπαθήσεις να περάσεις ουδέτερα, χωρίς να χαλάσεις το ρομαντικό κλίμα που υπάρχει ανάμεσα σε εσένα και τον σύντροφό σου. Αν ακόμη η μοναξιά μονοπωλεί τη ζωή σου, πάψε να στεναχωριέσαι και μάθε να περνάς και μόνος σου καλά. Άλλωστε, έχεις την παρέα των αδέσμευτων φίλων σου, που ψάχνουν και αυτοί με την σειρά τους το άλλο τους μισό. Πάρε τους… αγκαζέ και μην κάθεσαι λεπτό στο σπίτι!

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Η δουλειά σου θα πάει πολύ καλά, φίλε Σκορπιέ. Φρόντισε να βάλεις ένα πρόγραμμα στις προτεραιότητες που έχεις, για να τα φέρεις όλα εις πέρας με τον καλύτερο τρόπο. Στα οικονομικά σου, καλό θα είναι σήμερα να μην παρασυρθείς σε απερίσκεπτες κινήσεις και σε έξοδα.

ΤΟΞΟΤΗΣ 23/11-21/12

Σήμερα, αγαπητέ Τοξότη, θα βγουν στην επιφάνεια κάποιες υποθέσεις που θα χρειαστούν άμεσες λύσεις από την μεριά σου. Κινήσου με μεθοδικότητα, χωρίς να κάνεις βιαστικές κινήσεις, για να βγεις από το αδιέξοδο. Φρόντισε να κρατήσεις χαμηλούς τόνους και να μην χάσεις την ψυχραιμία σου, ό,τι κι αν σου προκύψει. Θα καταφέρεις επιτέλους να προωθήσεις πολλά σχέδιά σου για το μέλλον.

Αισθηματικές προβλέψεις

Φίλε Τοξότη, ο σύντροφος σου ίσως να σε πιέζει να πάρεις αποφάσεις για το μέλλον της κοινής σας ζωής και εσύ από την πλευρά σου δεν ξέρεις τι να κάνεις. Φρόντισε να του εξηγήσεις αυτά που σε προβληματίζουν και εντείνουν τις ανασφάλειές σου. Μόνο έτσι θα βρεθεί η χρυσή τομή μεταξύ σας. Στον αντίποδα, οι αδέσμευτοί του ζωδίου κυνηγήστε την τύχη σας με κάθε δυνατό τρόπο και δεν θα χάσετε. Η Σελήνη σήμερα από τον Κριό, βάζει φωτιά σε νέους έρωτες και πάθη!

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Αν είσαι Τοξότης, τα επαγγελματικά σου πάνε αρκετά καλά, αλλά χρειάζεται να κάνεις πιο πολλά, για να μπορέσεις να φτάσεις στην επιτυχία. Στα οικονομικά, θα σου κάνουν προτάσεις που θα αυξήσουν τα έσοδά σου. Γραφειοκρατικά και φορολογικά θέματα ευνοούνται.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 22/12-19/1

Αγαπητέ Αιγόκερε, φρόντισε σήμερα να εξισορροπήσεις λίγο τα πράγματα και μην αφήνεις να σε καταβάλλει το άγχος, για τις διάφορες υποχρεώσεις που μπορεί να έχεις στην καθημερινότητα. Η θέση της Σελήνης στον Κριό σε ευνοεί και θα καταφέρεις να τακτοποιήσεις πολλά θέματα, που μπορεί μέχρι και τώρα να σε αγχώνουν.

Αισθηματικές προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Αιγόκερως, θα κάνεις συζητήσεις με τον σύντροφό σου για θέματα που αφορούν στο μέλλον. Διώξε τις αναστολές που μπορεί να έχεις και άκουσέ τον. Ίσως οι ανάγκες σας συμπέσουν. Αν πάλι είσαι μόνος σου, δες τα πράγματα θετικά και, αντί να μεμψιμοιρείς την μοναξιά σου, κάνε πράγματα που αλλιώς δεν θα μπορούσες να κάνεις. Εν ολίγοις, διασκέδασε την ελευθερία σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Στη δουλειά σου, φίλε Αιγόκερε, πρέπει να κάνεις μεγάλο αγώνα, για να μπορέσεις να υλοποιήσεις τα σχέδιά σου. Στα οικονομικά σου, μην πάρεις σημαντικές αποφάσεις και απόφυγε την υπογραφή συμβολαίων, γιατί θα γίνουν λανθασμένες κινήσεις, που δεν θα σε συμφέρουν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 20/1-19/2

Τη σημερινή ημέρα, αγαπητέ Υδροχόε, θα κατακλύζεσαι από πολλές ιδέες για να μπορέσεις να καλυτερέψεις πολλούς τομείς της ζωής σου, που σε προβληματίζουν. Η θέση της Σελήνης στον Κριό είναι ευνοϊκή για το ζώδιό σου και σε οδηγεί κατευθείαν στο δρόμο προς την επιτυχία. Φρόντισε να εξωτερικεύεις τα αισθήματά σου περισσότερο, ώστε τα αγαπημένα σου πρόσωπα να έχουν τη δυνατότητα να σε βοηθήσουν, στα θέματα που μπορεί να σε απασχολούν αυτή την περίοδο.

Αισθηματικές προβλέψεις

Στη σχέση σου, έχεις πολλούς προβληματισμούς που δεν τους εξωτερικεύεις, φίλε Υδροχόε. Καλό θα είναι να μιλήσεις με τον σύντροφό σου, ώστε να ξεκαθαρίσεις τις καταστάσεις. Εσύ που είσαι ελεύθερος, βγες λίγο από το καβούκι σου και συνάντησε φιλικά σου άτομα, που ξέρεις ότι περνάς καλά μαζί τους και μπορούν να σε διασκεδάσουν.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Αν είσαι Υδροχόος, στη δουλειά σου σήμερα πρέπει να προσέχεις σε σχέση με τις συνεργασίες που θέλεις να κάνεις. Τα οικονομικά σου θα είναι στάσιμα από πλευράς εσόδων. Πρέπει να δείξεις αυτοσυγκράτηση, όσον αφορά σε αγορές και περιττά έξοδα, γιατί θα σε βγάλουν εκτός προϋπολογισμού.

ΙΧΘΥΕΙΣ 20/2-20/3

Σήμερα, φίλε Ιχθύ, πρέπει να δείξεις προσοχή και δυσπιστία σε αυτά που ακούς, γιατί τα πράγματα μπορεί να μην είναι έτσι όπως φαίνονται αρχικά. Η κοινωνικότητά σου θα είναι αρκετά αυξημένη και οι δημόσιες σχέσεις που θα κάνεις, θα σου φανούν πολύ χρήσιμες στο μέλλον, χάρη στις καλές επιρροές που δέχεσαι από τη θετική όψη της Σελήνης, με τον κυβερνήτη σου Ποσειδώνα.

Αισθηματικές προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου, αν ανήκεις στους δεσμευμένους Ιχθείς, απόφυγε σήμερα να λύσεις προβλήματα του παρελθόντος, που αφορούν στη σχέση σου. Μίλα με το ταίρι σου για το μέλλον και φροντίστε να περάσετε ρομαντικά και όμορφα. Αν δεν έχεις μόνιμο δεσμό, εκμεταλλεύσου τον ελεύθερο χρόνο που έχεις, για να περάσεις όμορφες στιγμές με τους φίλους και την οικογένειά σου, κάνοντας ένα διάλλειμα στο παιχνίδι της αναζήτησης… Θα περάσεις καλύτερα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Αγαπητέ Ιχθύ, η δουλειά σου πηγαίνει αρκετά καλά και θα σου κάνουν προτάσεις για κάποιο καινούργιο ξεκίνημα. Σκέψου πολύ καλά πριν απαντήσεις και δες αν έχεις τις δυνάμεις και το κουράγιο να ανταπεξέλθεις σε νέες αρμοδιότητες, που δεν είναι του αντικειμένου σου. Τα οικονομικά σου θα έχουν βελτίωση σε σχέση με τα έσοδά σου. Θα δεχτείς προτάσεις, που θα είναι συμφέρουσες.

myastro.gr

OnNews

Keywords
ζωδια σημερα, εκκρεμότητες, διδυμοι, αρης, νέα, λεων, βρες, βγες, myastro, κινηση στους δρομους, έκλειψη σελήνης, Καλή Χρονιά, φωτια, αλλαγη ωρας 2012, μιλα, αιγοκερως, δουλεια, ζυγος, κριος, λεων, οξυ, οψη, περιοδος, προγραμμα, σεληνη, σημερινη, τα νεα, τοξοτης, τυχη, υδροχοος, ωρα, αγκαλια, αγχος, ατομο, βγαινει, βοηθεια, βρες, γεγονοτα, γινει, γινεται, γνωριμια, δεχεσαι, δυνατοτητα, εαυτος, ευκολα, υπαρχει, εκκρεμότητες, ελευθερια, εξετασεις, εξοδα, επιτυχια, ζωη, ζητα, ζωδιο, ζωης, ιδεες, ηρεμια, εικονα, καρκινος, κλιμα, λαθη, λογια, μοναξια, μπορεις, ξεκινημα, οικογενεια, ουσιαστικα, υπογραφη, προβληματα, συνεχεια, σειρα, σκορπιος, σχεδια, ταυρος, τι ειναι, τομη, φαινονται, φιλε, φορα, χρυση, χρυση τομη, ψυχραιμια, ομορφα, αγορες, δωσεις, ερωτες, για σενα, μεινει, μπροστα, μυαλα, ουδετερα, παιχνιδι, τοξοτη, θεματα, θεσεις, θετικα, βγες, χαλαρα, χερια
Τυχαία Θέματα