Τα ζώδια σήμερα 28/11/2013

04:22 28/11/2013 - Πηγή: TNSite

Διάβασε και εσύ το ζώδιο σου παρακάτω…

ΚΡΙΟΣ 21/3-20/4

Φίλε Κριέ, σήμερα αν δεν μπορείς να καταφέρεις κάποια πράγματα με τον τρόπο που ακολουθείς, ίσως θα πρέπει να αλλάξεις τακτική. Κι αν πάλι δεις ότι κάτι δεν πάει καλά, ζήτα βοήθεια από ανθρώπους, που ξέρεις ότι μπορείς να βασιστείς. Δεν χρειάζεται να τα κάνεις όλα μόνος σου.

Αισθηματικές προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου, αν είσαι ένας δεσμευμένος Κριός, προσπάθησε να αποφύγεις με κάθε τρόπο τις εντάσεις και τους τσακωμούς μέσα στη σχέση σου. Αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να δείξεις κατανόηση και διάθεση για επικοινωνία.

Εσύ που κυνηγάς ακόμη την ερωτική ευτυχία, να ξέρεις ότι έχεις όλη την εύνοια της Σελήνης που κινείται στον Ζυγό για να την βρεις, αλλά θα πρέπει να κάνεις μελετημένες και όχι επιπόλαιες κινήσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Αγαπητέ Κριέ, η δουλειά σου απαιτεί έξτρα προσπάθεια σήμερα και μπορεί να νιώσεις κάποια στιγμή ότι οι δυνάμεις σου σε εγκαταλείπουν. Φρόντισε τον εαυτό σου πριν πέσεις κάτω. Τα οικονομικά ζητήματα εξακολουθούν να σε αγχώνουν, αλλά πραγματικά πρέπει να ηρεμήσεις πρώτα, για να τα βάλεις όλα σε μια σειρά.

ΤΑΥΡΟΣ 21/4-20/5

Αγαπητέ Ταύρε, η κοινωνικότητά σου σήμερα, με την Σελήνη να κινείται στον Ζυγό, θα είναι πολύ ανεβασμένη και θα μπορέσεις να μιλήσεις με ενδιαφέροντα άτομα. Άκουσε τη γνώμη τους και προσπάθησε να υιοθετήσεις τη δική τους, αισιόδοξη στάση, γιατί θα σε κάνει να δεις τα πράγματα αλλιώς και να κάνεις τις απαραίτητες κινήσεις για να βελτιώσεις τη ζωή σου.

Αισθηματικές προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Ταύρος, είναι μια καλή μέρα για να κουβεντιάσεις με τον σύντροφό σου κάποια ζητήματα που αφορούν στη σχέση σας και να δώσεις οριστικές λύσεις. Εσύ που περιμένεις ακόμη την καινούργια γνωριμία να έρθει στην ζωή σου, βγες από το σπίτι με την καλύτερη σου διάθεση, γιατί οι πιθανότητες να γνωρίσεις τον μεγάλο έρωτα είναι πολλές…

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Η δουλειά σου έχει και σήμερα αρκετή πίεση, φίλε Ταύρε, αλλά με τη βοήθειά των συνεργατών σου, μπορείς να ανταπεξέλθεις σε κάθε δυσκολία. Τα οικονομικά σου είναι ακόμα λίγο πεσμένα και ίσως χρειάζεται να κόψεις κάποια έξοδα, που δεν είναι και εντελώς απαραίτητα.

ΔΙΔΥΜΟΙ 21/5-21/6

Αγαπητέ Δίδυμε, σε περιμένει μία ημέρα με αρκετές ευκαιρίες, όπου κάθε σου κίνηση θα χαρακτηρίζεται από ωριμότητα και θα σε οδηγεί πιο κοντά στην επιτυχία. Ευτυχώς η δυναμική σου πλευρά παίρνει τα πάνω της και τίποτα δεν σε σταματά. Βάλε τους στόχους σου σε σειρά και ξεκίνα να υλοποιείς τα σχέδιά σου.

Αισθηματικές προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου, αν είσαι ένας δεσμευμένος Δίδυμος, μην χαλάσεις τη μέρα σου με διαφωνίες που δεν έχουν νόημα. Συζήτησε ήρεμα και βρες ποια είναι τα πραγματικά προβλήματα μέσα στη σχέση σου. Αν είσαι ακόμη σε φάση αναζήτησης κάνε ό,τι μπορείς για να δείξεις τον καλύτερό σου εαυτό. Η γοητεία σου θα φέρει κοντά σου ένα πρόσωπο, που κι εσένα σε ενδιαφέρει.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Στα επαγγελματικά σου, φίλε Δίδυμε, θα έχεις πολλές καλές στιγμές, κυρίως επειδή σήμερα μπορείς να αξιολογήσεις σωστά τους συνεργάτες σου και να ανοίγεσαι τόσο, όσο χρειάζεται. Μην απογοητεύεσαι με τα οικονομικά σου, γιατί και αυτά μπορούν να βελτιωθούν, αν δείξεις λίγη περισσότερη εγκράτεια σε κάποιες αγορές.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 22/6-22/7

Αγαπητέ Καρκίνε, εφόσον ξέρεις πολύ καλά τι θέλεις, πρέπει να το κυνηγήσεις χωρίς να σε κρατάνε πίσω κάποια άτομα, με αμφίβολες προθέσεις. Μην ακούς όλα όσα σου λένε και μην επηρεάζεσαι, γιατί μπορεί να χάσεις σημαντικές ευκαιρίες. Ιδιαίτερα σήμερα, που η Σελήνη σε ευνοεί από το ζώδιο του Ζυγού, δείξε εμπιστοσύνη στον τρόπο που σκέφτεσαι και υλοποίησε τα σχέδιά σου με τον τρόπο που εσύ γνωρίζεις καλύτερα.

Αισθηματικές προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Καρκίνος, μπορείς να περάσεις μια πολύ όμορφη μέρα και να χαλαρώσεις δίπλα στον σύντροφό σου. Αν κάποια στιγμή πάει να γίνει κάποια παρεξήγηση, μην την αφήσεις να χαλάσει το κλίμα. Όσο για σένα, που η μοναξιά μονοπωλεί την ζωή σου, ετοιμάσου για μια ενδιαφέρουσα βραδιά, που μπορεί να φέρει κοντά σου έναν μεγάλο έρωτα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Η δουλειά σου πηγαίνει αρκετά καλά, φίλε Καρκίνε, και κάποια προβλήματα που είχες με συνεργασίες, μένουν πίσω σου και όλα εξελίσσονται προς όφελός σου. Ακόμα και τα έσοδά σου δείχνουν να αυξάνονται έστω και παροδικά, γεγονός που σου δίνει μια ανάσα.

ΛΕΩΝ 23/7-23/8

Όσα ζητήματα δεν έχουν βρει λύση και σε αγχώνουν ακόμη, αγαπητέ Λέων, δεν πρόκειται να εξαφανιστούν δια μαγείας και χρειάζονται την δική σου συμμετοχή για να διεκπεραιωθούν. Όσο πιο γρήγορα το πάρεις απόφαση, τόσο πιο άμεσα θα κάνεις τις κατάλληλες κινήσεις, για να τα τακτοποιήσεις όλα όπως πρέπει. Άφησε λοιπόν τα άλλοθι και, με την βοήθεια της σημερινής θέσης της Σελήνης στον Ζυγό, πιάσε δουλειά, για να διώξεις το άγχος που σε έχει κυριεύσει.

Αισθηματικές προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Λέων, μπορείς να απολαύσεις την ασφάλεια και την τρυφερότητα που σου προσφέρει ο σύντροφός σου, χωρίς να χαλάσεις την ερωτική ατμόσφαιρα με άγχη και προβλήματα. Προσπάθησε να αποσυμφορηθείς και όχι να φορτώσεις τη σχέση σου με όλα τα προβλήματα που σε πιέζουν. Εσύ που ακόμη ψάχνεσαι, κάνε τις κινήσεις σου προς το άτομο που σε ενδιαφέρει. Οι συνθήκες είναι με το μέρος σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Η δουλειά σου είναι σε μια καλή φάση, φίλε Λέων, και όλα σου τα σχέδια μπορούν να υλοποιηθούν, αρκεί να δείξεις συγκέντρωση και να κάνεις προσεκτικές κινήσεις. Τα οικονομικά σου θέλουν προσοχή και σύντομα θα φτάσουν στο επιθυμητό σημείο, που θα σου επιτρέψει να κάνεις και μερικές μικροσπατάλες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 24/8-22/9

Είσαι σε ένα γενικότερο εκνευρισμό, που σε εμποδίζει να βάλεις σε τάξη διάφορα θέματα που σε απασχολούν, αγαπητέ Παρθένε. Η ένταση θα είναι το χαρακτηριστικό αυτής της Τετάρτης για εσένα, λόγω των αρνητικών επιρροών που δέχεσαι από την όψη της Σελήνης με τον Άρη από το ζώδιό σου. Φρόντισε να κινηθείς γρήγορα σε καταστάσεις που μπορεί να συμβούν και να είσαι συγκεντρωμένος στις κινήσεις σου, για να μην ξεφύγεις. Αν εκδηλώσεις την δυναμικότητα που έχεις, θα μπορέσεις να τα καταφέρεις όλα μια χαρά. Πέρασε το βράδυ με δικά σου άτομα, για να νιώσεις καλύτερα και να μοιραστείς όλα όσα σε απασχολούν.

Αισθηματικές προβλέψεις

Η ερωτική σου διάθεσή είναι αυξημένη, φίλε Παρθένε, και έτσι μπορείς να δίνεις έναν καλό τόνο στη σχέση σου. Μην αφήσεις μικρές παρεξηγήσεις να χαλάσουν το όμορφο κλίμα που κυριαρχεί και εκδήλωσε τον ερωτισμό που έχεις στον σύντροφό σου. Όσο για σένα που σε συντροφεύει η μοναξιά, προσπάθησε να μην κάνεις αρνητικές σκέψεις, γιατί σε περιμένουν καλύτερες μέρες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Τα επαγγελματικά σου θα κινηθούν σε καλά επίπεδα, αν είσαι Παρθένος. Μπορείς να λύσεις εκκρεμότητες που έχεις, αρκεί σήμερα να κρατήσεις την ψυχραιμία σου και να μην κάνεις βιαστικές κινήσεις. Στα οικονομικά σου πρέπει να κινηθείς με πολύ σύνεση, γιατί έχεις βγει ήδη εκτός προϋπολογισμού.

ΖΥΓΟΣ 23/9-22/10

Σήμερα, αγαπητέ Ζυγέ, πρέπει να έχεις τα μάτια σου ανοιχτά, γιατί αρκετές αναποδιές θα προκύψουν και μάλιστα δεν θα είναι ξεκάθαρες. Οπότε, η συγκέντρωση και η εξυπνάδα θα σου δείξουν τις καταστάσεις που πρέπει να προσέξεις ιδιαίτερα. Μην είσαι βιαστικός στις κινήσεις σου, γιατί μπορεί να κάνεις σημαντικά λάθη.

Αισθηματικές προβλέψεις

Στην αισθηματική σου ζωή, αν είσαι ένας δεσμευμένος Ζυγός, ίσως να είναι αρκετά τα πραγματικά προβλήματα στη σχέση σου… Μη δημιουργείς και φανταστικά! Φέρσου ήρεμα και ώριμα, και διώξε τις αβάσιμες υποψίες. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου ασχοληθείτε με τον εαυτό σας και κάνετε την αυτοκριτική σας. Αυτό στην πορεία, θα σας βοηθήσει να δείτε τα λάθη που κάνετε και να πλησιάσετε το άτομο που σας ενδιαφέρει με περισσότερη αυτοπεποίθηση.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Η δουλειά σου θα κινηθεί σε ένα κλίμα ανασφάλειας, φίλε Ζυγέ, και κάθε σου απόφαση θα σε κάνει να αναρωτιέσαι αν πράττεις το σωστό. Δείξε εμπιστοσύνη στις δυνάμεις σου και όλα θα πάνε όπως θέλεις. Τα οικονομικά σου σε αγχώνουν, γιατί οι υποχρεώσεις σου δεν έχουν τελειωμό. Υπομονή και αυτοσυγκράτηση, μέχρι να έρθουν καλύτερες μέρες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 23/10-22/11

Είναι μια καλή μέρα η σημερινή Πέμπτη για εσένα, αγαπητέ Σκορπιέ, αφού η διάθεσή σου είναι ανεβασμένη και αυτό σε κάνει να βλέπεις τα προβλήματά σου με περισσότερο ρεαλισμό. Με τη βοήθεια της Σελήνης που κινείται στον Ζυγό, θα μπορέσεις να λύσεις πολλά από αυτά, καθώς οι λύσεις τελικά είναι πιο απλές και τα ζητήματά σου πιο εύκολα, απ’ όσο νόμιζες μέχρι τώρα.

Αισθηματικές προβλέψεις

Αν είσαι ένας δεσμευμένος Σκορπιός, σήμερα είναι κατάλληλη μέρα για εκπλήξεις και ευχάριστες στιγμές με το ταίρι σου. Κάνε τώρα ένα νέο ξεκίνημα, που θα σε αναζωογονήσει. Κι αν ακόμη στα αισθηματικά σου επικρατεί το απόλυτο κενό, μπορείς να ελπίζεις σε μια καλή γνωριμία πολύ σύντομα. Η καλή σου ενέργεια θα φέρει δίπλα σου τους κατάλληλους ανθρώπους.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Η δουλειά σου, φίλε Σκορπιέ, είναι σε μια φάση όπου όλα μπορούν να εξελιχθούν υπέρ σου, αν δείξεις υπομονή και επιμονή στους στόχους σου. Τα οικονομικά σου δείχνουν να βελτιώνονται, αφού τα έσοδά σου αυξάνονται εκεί που δεν το περιμένεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ 23/11-21/12

Η σημερινή Πέμπτη είναι για εσένα μέρα αποκαλύψεων, φίλε Τοξότη, με την όψη που πραγματοποιεί η Αφροδίτη με τον κυβερνήτη σου Δία και σε επηρεάζει. Πολλές ευκαιρίες, πολλές επαφές και πολλές λύσεις, θα σε βοηθήσουν και θα σε κάνουν να συνθέσεις το πάζλ έτσι όπως εσύ θέλεις. Μην αφήσεις όμως τις ευκαιρίες να περάσουν χωρίς να τις αξιοποιήσεις, γιατί μπορεί να μην ξαναπροκύψουν μπροστά σου.

Αισθηματικές προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Τοξότης, θα πρέπει να ηρεμήσεις μέσα στη σχέση σου και να μην μεταφέρεις όλα σου τα προβλήματα εκεί. Έτσι θα περάσεις ένα ερωτικό βράδυ με το ταίρι σου, που θα σε χαλαρώσει. Όσο για σένα, που η μοναξιά σου έχει γίνει η μόνιμη παρέα, οι ευκαιρίες να γνωρίσεις κάτι αξιόλογο δεν θα λείψουν. Φρόντισε να τις εκμεταλλευτείς αναλόγως…

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Αγαπητέ Τοξότη, η δουλειά σου θα πάει πολύ καλά, αν βάλεις κι εσύ στόχο να ξεμπερδέψεις με κάποια ζητήματα, που είχες αφήσει στον πάγο. Πάντως νέες συνεργασίες μπορούν να σου λύσουν τα χέρια. Ακόμα και τα οικονομικά σου ευνοούνται, αφού θα σου γίνουν προτάσεις, που θα αλλάξουν την οικονομική σου κατάσταση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 22/12-19/1

Άλλη μια έντονη μέρα σε περιμένει, φίλε Αιγόκερε, με πολλές υποχρεώσεις αλλά και πολλές απογοητεύσεις. Κάποιες ειδήσεις που θα ακούσεις δεν θα σε ευχαριστήσουν καθόλου και μάλιστα θα σε βάλουν σε σκέψη για τα άτομα τα οποία εμπιστευόσουν. Ωστόσο, με τη θέση της Σελήνης στο ζώδιο του Ζυγού, σήμερα είναι καλή ευκαιρία να κάνεις τα ξεκαθαρίσματά σου χωρίς να αποσυντονίζεσαι.

Αισθηματικές προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου, αν είσαι ένας δεσμευμένος Αιγόκερως, οι εντάσεις θα σε κάνουν να νιώσεις μόνος και απογοητευμένος. Μην παραδίδεις τα όπλα και βρες τον τρόπο να πλησιάσεις τον σύντροφό σου. Αν δεν έχεις μόνιμη σχέση, αξιοποίησε την εύνοια της Αφροδίτης από το ζώδιο σου και βγες έξω να διασκεδάσεις… Δεν θα το μετανιώσεις!

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Η δουλειά σου έχει αρκετές εντάσεις, αγαπητέ Αιγόκερε, που προέρχονται κυρίως από προβληματικές συνεργασίες. Κάνε τις απαραίτητες συζητήσεις, όσο δύσκολο κι αν είναι. Τα οικονομικά σου έχουν έξτρα απαιτήσεις, αλλά η σύνεση με την οποία έχεις κινηθεί μέχρι τώρα, θα σε βοηθήσει να τις καλύψεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 20/1-19/2

Σήμερα, αγαπητέ Υδροχόε, θα φτάσεις να αναρωτηθείς γιατί έχει περιοριστεί τόσο έντονα ο κοινωνικός σου κύκλος και αισθάνεσαι μόνος σου. Με αυτήν την αφορμή, κάνε κάποιες κινήσεις να βγεις λίγο περισσότερο έξω, να συναναστραφείς με κόσμο και μην αφήνεις την απαισιόδοξη διάθεση να σε καταβάλλει.

Αισθηματικές προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Υδροχόος, πλησίασε το ταίρι σου και κάνε μια συζήτηση, που θα σας λυτρώσει και τους δύο από τις μαύρες σκέψεις που βασανίζουν το μυαλό σας. Με το να κρύβεστε πίσω από τα προβλήματα, όλα γίνονται χειρότερα. Αν ακόμη προσπαθείς να διώξεις την μοναξιά από τη ζωή σου, να ξέρεις πως η μέρα είναι καλή για φλερτ. Μην κλειστείς στο σπίτι.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Στα επαγγελματικά σου, φίλε Υδροχόε, θα χρειαστεί να είσαι σε ετοιμότητα, για να αξιολογήσεις σωστά κάποιες προτάσεις, που μπορεί να είναι πολύ συμφέρουσες. Μην επιμένεις στις δικές σου επιλογές, ακόμα κι αν ξέρεις ότι μπορεί να είναι λάθος. Τα οικονομικά σου ακολουθούν μια καταστροφική πορεία με τόσα έξοδα που κάνεις. Βάλε άμεσα ένα φρένο.

ΙΧΘΥΕΙΣ 20/2-20/3

Η σημερινή μέρα, αγαπητέ Ιχθύ, θα σε γεμίσει προβληματισμό και ίσως και λίγη ανασφάλεια, για όσα αλλάζουν γύρω σου χωρίς να μπορείς να κάνεις τίποτα. Αξιοποίησε κάθε αλλαγή προς όφελός σου και να ξέρεις ότι κάποιες φορές, όσα σε στενοχωρούν μπορεί στο τέλος να αποβούν υπέρ σου.

Αισθηματικές προβλέψεις

Αν ανήκεις στους δεσμευμένους Ιχθείς, οι αλλαγές που γίνονται στη ζωή σου, δεν σε αφήνουν να αφιερωθείς στη σχέση σου και να ακούσεις τι έχει να σου πει ο σύντροφός σου. Δεν θα σου βγει σε καλό αυτή η στάση, πρέπει κάτι να κάνεις για την διορθώσεις άμεσα. Κι αν ακόμη σε βασανίζει η μοναξιά, δείξε την αισιόδοξη πλευρά σου και σίγουρα κάποια καλή γνωριμία θα προκύψει, από εκεί που δεν το περιμένεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Η δουλειά σου μένει σε μια κατάσταση σχετικά σταθερή, φίλε Ιχθύ, και αυτό μπορεί να σε κάνει να χαλαρώσεις λίγο. Αυτό που δεν σε χαλαρώνει όμως καθόλου είναι η οικονομική σου κατάσταση, που εξακολουθεί να έχει μαύρα σημεία. Κάνε υπομονή, γιατί σε λίγο, και με την δική σου συμμετοχή βέβαια, όλα θα φτιάξουν.

myastro.gr

OnNews

Keywords
ζωδια σημερα, βγες, διδυμοι, βρες, λεων, λύση, συμμετοχή, εκκρεμότητες, επηρεάζει, ειδήσεις, φλερτ, myastro, έκλειψη σελήνης, αλλαγη ωρας 2012, τελος του κοσμου, εξτρα, μια ημερα, αιγοκερως, αφροδιτη, γνωμη, δουλεια, ζυγος, κριος, λεων, οψη, πιεση, σεληνη, σημερινη, τοξοτης, υδροχοος, φλερτ, αγχος, ατμοσφαιρα, ατομο, αυτοπεποιθηση, αφορμη, βγες εξω, βοηθεια, βραδια, βραδυ, βρες, γεγονος, γινει, γινονται, γνωριμια, γοητεια, δεχεσαι, δειξε, δειτε, δικη, ευκαιρια, ευκολα, ευτυχια, εκκρεμότητες, ενεργεια, ενδιαφεροντα, εξοδα, επικοινωνια, επηρεάζει, επιτυχια, ευνοια, ζωη, ζητα, ζωδιο, υπομονη, ηρεμα, καρκινος, κινηση, κυκλος, κλιμα, λαθη, λαθος, λύση, ματια, μοναξια, μπορεις, μυαλο, νοημα, ξεκινημα, ομορφη, ωριμοτητα, οφελος, παζλ, πεμπτη, πιθανοτητες, προβληματα, σιγουρα, συζητηση, συντομα, σειρα, συγκεντρωση, συμμετοχή, σκεφτεσαι, σκεψεις, σκορπιος, σπιτι, σχεδια, ταυρος, φιλε, χειροτερα, χαρα, ψυχραιμια, αγορες, ασφαλεια, δωσεις, για σενα, ιδιαιτερα, μπροστα, σωστο, τοξοτη, θεματα, βγες, χερια
Τυχαία Θέματα