Τα ζώδια σήμερα 22/10/2013

16:59 22/10/2013 - Πηγή: TNSite

Διάβασε και εσύ το ζώδιο σου παρακάτω…

ΚΡΙΟΣ 21/3-20/4

Η σημερινή μέρα είναι αρκετά καλή για εσένα, αγαπητέ Κριέ, και μπορεί να σε οδηγήσει στη λύση αρκετών θεμάτων που σε απασχολούν. Αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να ελέγξεις το άγχος σου, για να μπορέσεις να κινηθείς με ηρεμία προς τη σωστή κατεύθυνση. Άτομα της οικογένειάς σου μπορούν να σε βοηθήσουν. Μην τους αποκλείεις.

Αισθηματικές προβλέψεις

Σε ό,τι αφορά στην αισθηματική σου ζωή, αν είσαι ένας δεσμευμένος Κριός, κινδυνεύεις να μεταφέρεις όλο το άγχος

και την πίεση μέσα στη σχέση σου και να δημιουργήσεις ένα πολύ αρνητικό κλίμα. Με την Σελήνη από τους Διδύμους να πραγματοποιεί αρνητική όψη με τον κυβερνήτη σου Άρη, πρόσεξε πολύ αυτά που θα πεις και αυτά που θα κάνεις απέναντι στον σύντροφό σου, ώστε να λύσεις με όσο το δυνατόν πιο όμορφο τρόπο τα κοινά σας προβλήματα. Εσύ που βαδίζεις χέρι-χέρι με την μοναξιά, άφησε στην άκρη τα προβλήματα και έχε τα μάτια σου ανοιχτά. Είναι πολύ καλή ημέρα για φλερτ.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Στη δουλειά σου, φίλε Κριέ, αρκετά νέα ξεκινήματα θα αλλάξουν την πορεία των επαγγελματικών σου και θα σε γεμίσουν αισιοδοξία. Τα οικονομικά ζητήματα είναι αυτά που θέλουν την μεγαλύτερη προσοχή, καθώς αν είσαι συγκεντρωμένος, θα έχεις την ευκαιρία να αυξήσεις τα έσοδά σου. Κάνε κάτι… μπορείς!

ΤΑΥΡΟΣ 21/4-20/5

Μπορείς να πετύχεις πολλά πράγματα σήμερα, φίλε Ταύρε, αρκεί να είσαι συγκεντρωμένος και να ξέρεις τι κάνεις. Είναι γεγονός ότι οι ευκαιρίες θα εμφανίζονται μπροστά σου η μια μετά την άλλη και αν μπορέσεις να τις αναγνωρίσεις, θα τις αξιοποιήσεις δεόντως. Το πιο σημαντικό είναι να βρίσκεσαι σε εγρήγορση και να μην επαναπαύεσαι, καθώς και να μην επιτρέψεις στο σημερινό αρνητικό πλανητικό σκηνικό, να βάλει εμπόδια σε αυτά που έχεις σχεδιάσει να κάνεις.

Αισθηματικές προβλέψεις

Επικεντρώσου σήμερα στη σχέση σου, αγαπητέ Ταύρε, και άφησε απ’ έξω κάποιους παράγοντες, που μόνο κακό μπορούν να σου κάνουν. Πέρνα ουσιαστικό χρόνο με τον σύντροφό σου και μην δίνεις σημασία σε λόγια τρίτων προσώπων, που δεν γνωρίζεις καλά. Οι αδέσμευτοι Ταύροι, σήμερα θα έχετε την ευκαιρία μίας αξιόλογης γνωριμίας, αρκεί να μην είστε απερίσκεπτοι.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Αν είσαι Ταύρος, σήμερα στη δουλειά σου αρκετά θα είναι τα ζητήματα που θα σε απασχολήσουν, καθώς φαίνεται να μην εξελίσσονται με την ταχύτητα που θέλεις. Αυτό δε σημαίνει ότι πρέπει να παρατήσεις και τα υπόλοιπα θέματα, που μπορούν να εξελιχθούν κανονικά. Κάνε λίγο υπομονή και πολύ γρήγορα όλα θα μπουν σε σειρά. Τα οικονομικά σου είναι σε μια δύσκολη φάση, αλλά με έναν προγραμματισμό, μπορείς τουλάχιστον να ξεπεράσεις την έντονη ανασφάλεια που σου προκαλούν.

ΔΙΔΥΜΟΙ 21/5-21/6

Οι άνθρωποι που σε περιβάλλουν, αγαπητέ Δίδυμε, θα αποδειχθούν καταλύτες για να λύσεις κάποια ζητήματα που σε ταλαιπωρούν. Το καλό είναι ότι σήμερα, η έντονη προσωπικότητά σου και το γοητευτικό σου προφίλ, θα σε κάνουν ιδιαίτερα συμπαθή σε άτομα που μπορούν να σε βοηθήσουν. Η κοινωνικότητά σου θα είναι στα ύψη και θα μπορέσεις να κάνεις χρήσιμες γνωριμίες για το μέλλον σου.

Αισθηματικές προβλέψεις

Αν είσαι ένας δεσμευμένος Δίδυμος, σήμερα πρέπει να εκμεταλλευτείς την εύνοια της Σελήνης από το ζώδιό σου για να πλησιάσεις τον άνθρωπό σου και να κάνετε μαζί σχέδια για το μέλλον. Αν αυτή την περίοδο αναζητάς το άλλο σου μισό, θα πρέπει να βγεις έξω και να συναναστραφείς με άτομα που σε ενδιαφέρουν, ώστε να έρθεις πιο κοντά τους. Να θυμάσαι ότι η τύχη είναι με το μέρος σου, για να ξεκινήσεις κάτι αυτήν την περίοδο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Φίλε Δίδυμε, η δουλειά σου είναι σε μια πολύ καλή μέρα και όλα θα κριθούν από το πόσο άμεσα θα αξιοποιήσεις κάθε ευκαιρία που θα σου παρουσιαστεί. Οι ανώτεροι σου τώρα εκτιμούν τα προσόντα και τις ικανότητες σου, καθώς και την εργατικότητα που έχεις επιδείξει το τελευταίο διάστημα. Τα οικονομικά σου αρχίζουν να μπαίνουν σε ένα πρόγραμμα και αν κινηθείς έξυπνα, μπορείς να δεις αύξηση των εσόδων σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 22/6-22/7

Αγαπητέ Καρκίνε, είσαι αποφασισμένος να δώσεις οριστικές λύσεις και δεν αφήνεις τίποτα να σε σταματήσει. Μέσα σε αυτό το κλίμα, η ενέργεια και η αποφασιστικότητα που επιδεικνύεις είναι σωτήριες και δεν αφήνουν τίποτα να μείνει σε εκκρεμότητα. Από την άλλη όμως, η Σελήνη πραγματοποιεί αρνητικές όψεις με τον Άρη, τον Πλούτωνα και τον Κρόνο και θα σου βάλει αρκετές τρικλοποδιές, που θα πρέπει να έχεις πολύ υπομονή και επιμονή, για να υπερπηδήσεις.

Αισθηματικές προβλέψεις

Στην αισθηματική σου ζωή, αν είσαι ένας δεσμευμένος Καρκίνος, θα κάνεις αρκετές κινήσεις που θα βελτιώσουν τη σχέση σου με τον σύντροφό σου. Μην αφήνεις τα προβλήματα να χρονίζουν και λύσε όσα περισσότερα μπορείς. Όσο για σένα που βρίσκεσαι σε ερωτικές μοναξιές, η δυναμικότητά σου θα μετατραπεί σε γοητεία και κάποια άτομα θα σε πλησιάσουν μαγεμένα από την προσωπικότητά σου. Μην χάσεις τις ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν, για να κάνεις μία νέα αρχή στην ζωή σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Η δουλειά σου θα κινηθεί σε πολύ καλά επίπεδα, φίλε Καρκίνε, και φυσικά πολλά ζητήματα θα εξελιχθούν χάρη στις κινήσεις που θα κάνεις. Μην ξεχνάς ότι θα έχεις την υποστήριξη των συναδέλφων σου, που παλεύετε μαζί για να διατηρήσετε τα κεκτημένα σας. Μην αγχώνεσαι απλώς για τα οικονομικά σου, κάνε κάτι να τα διορθώσεις.

ΛΕΩΝ 23/7-23/8

Είναι μια πολύ έντονη μέρα η σημερινή για εσένα, αγαπητέ Λέων, όπου οι πρωτοβουλίες θα βρίσκονται σε πρώτο πλάνο, αλλά οι αρνητικές όψεις της Σελήνης με τον Άρη, τον Πλούτωνα και τον Κρόνο, σου δυσκολεύουν αισθητά τα πράγματα. Κρίσιμες θα είναι οι αποφάσεις που θα λάβεις, γι’ αυτό φρόντισε να είναι κινήσεις ψυχραιμίας και όχι βιασύνης. Γενικά η παρόρμηση δε θα σου βγει σε καλό, απόφυγέ την! Ζήτησε την συμβουλή των ατόμων που εμπιστεύεσαι και μην παρασύρεσαι από τον ενθουσιασμό σου.

Αισθηματικές προβλέψεις

Στον αισθηματικό σου τομέα, αν είσαι Λέων, τα πράγματα πάνε πολύ καλά αφού η διάθεσή σου είναι θετική και αυτό δημιουργεί καλό κλίμα στη σχέση σου και φουντώνει τον έρωτα ανάμεσα σε εσένα και τον σύντροφό σου. Ακόμα και για σένα, που πίνεις καφέ ακόμη με την μοναξιά, τα μαντάτα είναι καλά και ίσως σήμερα θα καταφέρεις να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα με το άτομο που σε ενδιαφέρει. Φρόντισε μόνο να μην ενδίδεις σε φλερτ που ξέρεις ότι δεν έχουν μέλλον.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Τα επαγγελματικά σου θα πάνε πολύ καλά, φίλε Λέων, αλλά χρειάζεται προσοχή στις αποφάσεις που θα σου ζητηθεί να πάρεις. Πάντως, με τις κατάλληλες κινήσεις θα μπορέσεις να λύσεις πολλά προβλήματα που έχουν πάει πίσω την εργασία σου και, έμμεσα, την καριέρα σου. Τα οικονομικά σου απ’ την άλλη, είναι σε κρίσιμο σημείο και το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να βάλεις ένα πρόγραμμα, από το οποίο δεν θα παρεκκλίνεις καθόλου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 24/8-22/9

Σήμερα η μέρα μπορεί να εξελιχθεί πολύ καλά για εσένα, αγαπητέ Παρθένε, αν φροντίσεις να δεις τα πράγματα λίγο πιο θετικά απ’ ό,τι το προηγούμενο διάστημα. Μην αφήσεις τίποτα να σε ρίξει, γιατί έτσι δεν θα μπορέσεις να κλείσεις καμιά εκκρεμότητα. Άλλωστε, μπορείς να πετύχεις ό,τι βάλεις στο μυαλό σου, όταν νιώθεις αισιόδοξος και όταν παίρνεις την ζωή στα χέρια σου.

Αισθηματικές προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου, φίλε Παρθένε, μπορείς να λύσεις σήμερα κάποιες παρεξηγήσεις που έχουν δημιουργηθεί ανάμεσα σε εσένα και στον σύντροφό σου, αλλά πρόσεξε να μην παρασυρθείς από την αρνητική όψη που πραγματοποιεί η Σελήνη με τον Άρη από το ζώδιό σου, γιατί μπορεί να πεις σκληρά λόγια και να προκαλέσεις ένταση. Είναι μια καλή μέρα για να τα ξαναβρείτε και όχι για να προκαλέσεις κι άλλους προβληματισμούς. Όσο για εσένα που βρίσκεσαι σε ερωτική αναζήτηση, απόλαυσε την παρέα των φίλων σου ή των γνωστών, που σε κάνουν να αισθάνεσαι όμορφα. Μπορείς να περάσεις ευχάριστα με ανθρώπους που συμπαθείς και ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να προκύψει…

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Αν είσαι Παρθένος, η δουλειά σου μπορεί να παρουσιάζει κάποιες καθυστερήσεις, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι τα πράγματα δεν πάνε καλά. Απλώς, για να πάνε ακόμα καλύτερα, χρειάζεται λίγη παραπάνω μεθοδικότητα από την δική σου τη μεριά και καλύτερη οργάνωση. Τα οικονομικά σου δείχνουν στάσιμα, αλλά κάποιες ευκαιρίες που θα προκύψουν σήμερα, θα είναι ιδιαίτερα συμφέρουσες.

ΖΥΓΟΣ 23/9-22/10

Πολλά άτομα θα σε πλησιάσουν σήμερα και θα ζητήσουν τη βοήθειά σου, αγαπητέ Ζυγέ. Για να μην πανικοβληθείς, επίλεξε τα άτομα που θέλεις να βοηθήσεις και κάνε το, κρατώντας όμως κάποιες λεπτές ισορροπίες. Με τις όψεις που πραγματοποιεί η Σελήνη από το ζώδιο των Διδύμων με τον Άρη, τον Πλούτωνα και τον Κρόνο να σε επηρεάζουν αρνητικά, χρειάζονται από μέρους σου ειδικές δεξιότητες, για να μην βρεθείς μπλεγμένος και υπαίτιος από το πουθενά.

Αισθηματικές προβλέψεις

Στην αισθηματική σου ζωή, αν είσαι ένας δεσμευμένος Ζυγός, μπορείς να εκφράσεις στον σύντροφό σου όλα όσα σε προβληματίζουν και σε αγχώνουν και να βρεις μαζί του συμφέρουσες λύσεις. Το πιο σημαντικό είναι να μην αφήνεις το παρελθόν να στοιχειώνει το παρόν σου. Αν ανήκεις στους ελεύθερους εκπροσώπους του ζωδίου, μπορείς σήμερα να κάνεις μια νέα αρχή, με αφορμή κάποια ενδιαφέρουσα γνωριμία. Αν δεν δοκιμάσεις, δεν θα μάθεις…

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Στη δουλειά σου, φίλε Ζυγέ, σήμερα θα δώσεις λύσεις εκεί που άλλοι δυσκολεύονται, καθώς η μέρα ξυπνά τον δυναμικό επαγγελματία μέσα σου και οι ιδέες σου θα είναι εντυπωσιακές. Γενικά, πολλά ζητήματα θα εξελιχθούν θετικά και κάποιες σκέψεις σου θα έχουν άμεση σχέση με αύξηση των εσόδων σου, αρκεί να παραμείνεις ρεαλιστής και λογικός.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 23/10-22/11

Σήμερα θα βελτιωθεί αρκετά η διάθεσή σου, αγαπητέ Σκορπιέ, διότι θα βρεις τον απαιτούμενο χρόνο για να ξεκουραστείς και θα νιώσεις έτοιμος για να δημιουργήσεις μία νέα, δυνατή σχέση. Από την άλλη, με την αρνητική όψη που πραγματοποιεί η Σελήνη με τον Κρόνο από το ζώδιό σου θα χρειαστεί να προγραμματιστείς περισσότερο, για να ανταπεξέλθεις στις δύσκολες καταστάσεις που θα παρουσιαστούν στον χώρο της δουλειάς σου. Να ξέρεις ότι η συνέπεια στις αυξημένες υποχρεώσεις σου θα αναγνωριστεί από τους ανωτέρους σου και έτσι θα τα καταφέρεις στο βαθμό που επιθυμείς.

Αισθηματικές προβλέψεις

Τα πράγματα σήμερα στη σχέση σου θα είναι ανέλπιστα καλά, φίλε Σκορπιέ. Πολλά παράπονα που είχες δεν έχουν πλέον λόγο ύπαρξης, καθώς ο σύντροφός σου θα φροντίσει να σου ικανοποιήσει όλες σου τις ανάγκες και επιθυμίες. Αν είσαι μόνος σου ανανέωσε τη διάθεσή σου και βγες έξω με καλούς φίλους. Μπορείς να περάσεις κι έτσι καλά…

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Αν είσαι Σκορπιός, η δουλειά σου είναι σε μια καλή μέρα και το πείσμα σου θα σε κάνει να βγεις από δύσκολες καταστάσεις που θα προκύψουν. Μην κάνεις, ωστόσο, κάποια συμφωνία σήμερα, γιατί ο οικονομικός σου προγραμματισμός μπορεί να τιναχθεί στον αέρα και να τρέχεις και να μην φτάνεις. Φρόντισε να τελειώσεις μια και καλή με θέματα που τραβούν πίσω την καριέρα σου και δώσε χρόνο στον εαυτό σου, να ξεκουραστεί λίγο.

ΤΟΞΟΤΗΣ 23/11-21/12

Μέσα στο γενικότερο κλίμα στασιμότητας και καθυστερήσεων που επικρατεί, αγαπητέ Τοξότη, προσπαθείς να διατηρήσεις την ψυχραιμία και την υπομονή σου, χωρίς όμως να τα καταφέρνεις όλες τις στιγμές. Παρόλα αυτά, να ξέρεις ότι αυτή η στάση θα σου βγει σε καλό, γιατί θα σου επιτρέψει να επηρεάσεις θετικά και την διάθεση αυτών που σε περιβάλλουν, με αποτέλεσμα να περάσεις μία ξεκούραστη Τρίτη.

Αισθηματικές προβλέψεις

Σε ό,τι αφορά στην αισθηματική σου ζωή, φίλε Τοξότη, τα πράγματα είναι πολύ καλά, αφού η έντονα ερωτική σου διάθεση κάνει την ατμόσφαιρα στη σχέση σου μοναδική και μπορείς να απολαύσεις πολύ όμορφες στιγμές. Αν είσαι αδέσμευτος, καλό είναι να μην αναλώνεσαι σε καταστάσεις που δεν σε γεμίζουν και να επιδιώξεις αυτό που πραγματικά θέλεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Αν είσαι Τοξότης, στη δουλειά σου πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός και να μην κάνεις βιαστικές κινήσεις. Για την ακρίβεια, καλύτερα σήμερα να μην αναλάβεις πρωτοβουλίες. Άφησε τις αποφάσεις για άλλη στιγμή και δούλεψε με σκοπό να τακτοποιήσεις όσο το δυνατόν περισσότερες εκκρεμότητες μπορείς. Για να βελτιώσεις τα οικονομικά σου, θα πρέπει να κόψεις τα περιττά έξοδα που κάνεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 22/12-19/1

Φίλε Αιγόκερε, θα πρέπει σήμερα να έχεις υπομονή απέναντι σε ανθρώπους που θα σε πλησιάσουν και θα σου κάνουν κάποιες προτάσεις. Με την Σελήνη από τους Διδύμους να πραγματοποιεί αρνητικές όψεις με τον κυβερνήτη σου Κρόνο αλλά και με τον Πλούτωνα από το ζώδιο του Δία, πολλά ζητήματα που σε έχουν φέρει σε αντίθεση με αυτά τα άτομα θα βγουν πάλι στην επιφάνεια και θα πρέπει εσύ να κάνεις το βήμα να πλησιάσεις τους άλλους, γιατί έχεις περισσότερη διαύγεια και αυξημένη αντίληψη.

Αισθηματικές προβλέψεις

Στην αισθηματική σου ζωή, αγαπητέ Αιγόκερε, πρέπει να πάρεις την απόφαση να μοιραστείς τις έννοιες και τις σκέψεις σου με τον σύντροφό σου, γιατί αυτή η απόμακρη συμπεριφορά που έχεις, είναι εύκολα παρεξηγήσιμη και μπορεί να σε φέρει σε ένταση και αντιπαράθεση μαζί του. Εσύ που αναζητάς ακόμη την ερωτική ευτυχία, να ξέρεις ότι σήμερα θα κερδίσεις τις εντυπώσεις και θα έρθεις πολύ κοντά στο άτομο που σε ενδιαφέρει… Μην αφήσεις την νύχτα να περάσει ανεκμετάλλευτη.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Στη δουλειά σου πρέπει να είσαι πολύ συνεπής και εργατικός σήμερα, εσύ που είσαι Αιγόκερως, και να μην προσπαθήσεις να περάσεις τις απόψεις σου με απόλυτο τρόπο, γιατί θα έρθεις αντιμέτωπος με διαφωνίες και διαπληκτισμούς. Μην αναβάλεις τίποτα και φρόντισε να αξιοποιήσεις κάποιες ευκαιρίες που θα σου δοθούν και θα έχουν άμεσα θετικά αποτελέσματα στα οικονομικά σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 20/1-19/2

Σήμερα θα πρέπει να δώσεις μεγάλη προσοχή σε όλους τους τομείς της ζωής σου, αγαπητέ Υδροχόε. Θα έχεις ένα βαρύ πρόγραμμα και κάποιες στιγμές άγχους, που θα σε αποδιοργανώσουν. Παράμεινε συντηρητικός στην οικονομική διαχείριση και προσάρμοσε αναλόγως τις ανάγκες σου. Κάποιες προσωπικές σου επιλογές στρέφονται εναντίον σου και θα αναθεωρήσεις τις απόψεις σου για κάποια πρόσωπα. Τώρα θα καταλάβεις ποιοι άνθρωποι σε εκμεταλλεύονται και ποιοι όχι.

Αισθηματικές προβλέψεις

Σήμερα, φίλε Υδροχόε, στην αισθηματική σου ζωή θα πρέπει να πάρεις τις καταστάσεις στα χέρια σου και να μιλήσεις ξεκάθαρα για όλα αυτά που σε απασχολούν με τον σύντροφό σου. Αν η μοναξιά μονοπωλεί την ζωή σου, είναι μια καλή μέρα για ενδιαφέρουσες γνωριμίες, γι’ αυτό φρόντισε να έχεις τα μάτια σου ανοιχτά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Αν είσαι Υδροχόος, στη δουλειά σου πρέπει να είσαι σε ετοιμότητα και να εκμεταλλευτείς στο έπακρο κάποιες ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν. Ευνοείται η τακτοποίηση υποθέσεων που έχουν μείνει στην άκρη από το παρελθόν, καθώς και οποιαδήποτε κίνηση έχει να κάνει με την αποκατάσταση σχέσεων με τους συνεργάτες σου. Για να φτιάξουν τα οικονομικά σου, θα πρέπει να κόψεις τα έξοδα των τελευταίων ημερών, που σε έχουν βγάλει εκτός προϋπολογισμού.

ΙΧΘΥΕΙΣ 20/2-20/3

Πολύ έντονη θα είναι η σημερινή μέρα για εσένα, φίλε Ιχθύ, καθώς θα πρέπει να δώσεις λύσεις σε διάφορα ζητήματα, προσωπικά, οικογενειακά, αλλά και γραφειοκρατικά. Είναι δύσκολο να το καταφέρεις σήμερα, με το πλανητικό σκηνικό να σου δημιουργεί εμπόδια, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει ότι πρέπει να τα παρατήσεις. Ό,τι μπορείς να σώσεις, σώσε το!

Αισθηματικές προβλέψεις

Τα αισθηματικά σου θα πάνε καλά, αγαπητέ Ιχθύ, αν πιεστείς λίγο να βρεις τη διάθεση που έχεις χάσει μέσα από τα καθημερινά άγχη και αν γίνεις πιο τρυφερός και στοργικός με το ταίρι σου. Μην αφήσεις τη σχέση σου να φθαρεί χωρίς να υπάρχει λόγος. Αν η μοναξιά είναι η μοναδική σου παρέα, να ξέρεις ότι αρκετοί θα είναι αυτοί που θα σε πλησιάσουν σήμερα και θα σου δείξουν ενδιαφέρον.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Αν ανήκεις στους Ιχθείς, σήμερα στη δουλειά σου βρες λύσεις μέσα από συζητήσεις που θα κάνεις με τους συνεργάτες σου και βάλε κι άλλους μέσα στα προβλήματα που έχεις. Μην τα φορτώνεσαι όλα μόνος σου, ζήτα τη βοήθεια αυτών που πιστεύεις ότι μπορούν και θέλουν να σταθούν στο πλευρό σου. Τα οικονομικά ζητήματα ευνοούνται σήμερα και μπορείς να κάνεις κινήσεις, που θα σου λύσουν το οικονομικό πρόβλημα που έχεις.

myastro.gr

OnNews

Keywords
ζωδια σημερα, λύση, φλερτ, νέα, δεόντως, σημαίνει, διδυμοι, εκκρεμότητα, αγχώνεσαι, λεων, βγες, εκκρεμότητες, διαυγεια, βρες, myastro, αποτελεσματα δημοτικων εκλογων 2010, εκλογες 2010 αποτελεσματα , σταση εργασιας, έκλειψη σελήνης, Καλή Χρονιά, η ημέρα της γης, αποτελεσματα, επιθυμιες, αιγοκερως, βημα, δουλεια, εργασια, ζυγος, καριερα, κριος, λεων, οψη, πιεση, προγραμμα, σεληνη, σημερινη, το βημα, τοξοτης, τυχη, υδροχοος, φλερτ, αγχος, αγχώνεσαι, αυξηση, αισιοδοξια, ατμοσφαιρα, ατομο, αφορμη, βγες εξω, βοηθεια, βρες, γεγονος, γνωριμια, γοητεια, δεόντως, διαστημα, δικη, δυναμικο, εγρηγορση, ευκαιρια, ευκολα, ευτυχια, υπαρχει, εκκρεμότητα, εκκρεμότητες, εκφρασεις, εμμεσα, ενεργεια, εξοδα, ευνοια, ζωη, ζητα, ζωδιο, ζωης, ιδεες, υπομονη, ηρεμια, θυμασαι, καρκινος, κινηση, κλιμα, λύση, λογια, λογο, μαντατα, ματια, μοναξια, μπορεις, μυαλο, νυχτα, ξεκινημα, ξυπνα, ουσιαστικο, πεισμα, προβληματα, σειρα, σκεψεις, σκορπιος, σχεδια, ταυρος, τριτη, φιλε, φυσικα, χερι, ψυχραιμια, ομορφα, δωσε, δωσεις, εξυπνα, για σενα, ιδιαιτερα, μεινει, μπροστα, νιωθεις, οψεις, σημαίνει, τοξοτη, θεματα, θετικα, βγες, ξεχνας, χερια
Τυχαία Θέματα