Τα ζώδια σήμερα 21/10/2013

16:59 22/10/2013 - Πηγή: TNSite

Διάβασε και εσύ το ζώδιο σου παρακάτω…

ΚΡΙΟΣ 21/3-20/4

Σήμερα, φίλε Κριέ, έχεις πολύ καλή διάθεση και θετική σκέψη πάνω στα πράγματα. Θα μπορέσεις να υλοποιήσεις πολλά από τα σχέδιά σου και να βάλεις μια σειρά σε όσα σε απασχολούν. Ωστόσο, καλό είναι να είσαι πολύ προσεκτικός στις κινήσεις σου, γιατί ο Ερμής που ξεκινά την ανάδρομη πορεία του από το ζώδιο του Σκορπιού, μπορεί να φέρει εμπόδια εκεί που δεν το περιμένεις.

Αισθηματικές προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου, αγαπητέ Κριέ, τα πράγματα πάνε πολύ καλά και μπορείς να κάνεις σχέδια με το ταίρι σου για το μέλλον. Λύσε

όποια διαφορά έχεις και προχώρα με αισιοδοξία στο μέλλον. Αν αυτήν την περίοδο αναζητάς το άλλο σου μισό, βρες τη χαμένη σου αυτοπεποίθηση και σύντομα θα σε πλησιάσει ένα άτομο που σε ενδιαφέρει.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Αν είσαι Κριός, σήμερα στη δουλειά σου θα έχεις στιγμές έμπνευσης και θα μπορέσεις να προωθήσεις τα επαγγελματικά σου σχέδια. Μην καθυστερείς τις κινήσεις σου. Στα οικονομικά σου δείξε ιδιαίτερη προσοχή σε κάθε συναλλαγή, γιατί ελλοχεύουν κίνδυνοι.

ΤΑΥΡΟΣ 21/4-20/5

Η διάθεσή σου σήμερα, αγαπητέ Ταύρε, δεν είναι και η καλύτερη. Διάφορες καθυστερήσεις αλλά και παρεξηγήσεις, σε βγάζουν από το πρόγραμμά σου και σου δημιουργούν εκνευρισμούς. Η έναρξη της ανάδρομης πορείας του Ερμή από σήμερα και στο εξής από το ζώδιο του Σκορπιού, είναι υπεύθυνη για πολλές ασυνεννοησίες, οπότε προσπάθησε να διατηρήσεις την ψυχραιμία, αλλά και τη θετική σου αντίληψη.

Αισθηματικές προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου, φίλε Ταύρε, είναι μια καλή μέρα για να πλησιάσεις τον σύντροφό σου και να σπάσεις την απομόνωση που έχει δημιουργηθεί ανάμεσά σας. Αν ανήκεις στους αδέσμευτους του ζωδίου, οι πλανήτες είναι πολύ καλοί μαζί σου. Η γνωριμία που επιθυμείς δεν θα αργήσει.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Αν είσαι Ταύρος, έχεις τη διάθεση να κάνεις αλλαγές στη δουλειά σου και να προωθήσεις κάποια σχέδιά σου, αλλά για να συμβούν αυτά πρέπει πρώτα να τακτοποιήσεις παλιότερα ζητήματα, που εξακολουθούν να σου προκαλούν προβλήματα. Τα οικονομικά σου αρχίζουν να πηγαίνουν καλύτερα. Θα σου δοθούν ευκαιρίες να αυξήσεις τα έσοδά σου. Να είσαι σε ετοιμότητα!

ΔΙΔΥΜΟΙ 21/5-21/6

Το άγχος που σε έχει καταβάλει, φίλε Δίδυμε, δεν σε αφήνει να σκεφτείς λογικά αυτήν τη Δευτέρα. Αυτή η κατάσταση, σε συνδυασμό με τον Ερμή που ξεκινά σήμερα την ανάδρομη πορεία του από το ζώδιο του Σκορπιού, φέρνει καθυστερήσεις αλλά και εκνευρισμούς που σε βγάζουν από το πρόγραμμά σου και σε κάνουν να χάσεις τον έλεγχο. Να είσαι έτοιμος για όλα, ώστε να μην τα χάσεις.

Αισθηματικές προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Δίδυμος, μπορείς να περάσεις πολύ καλά, αρκεί να αφήσεις μακριά από τη σχέση σου όλα τα άγχη και τα προβλήματα από τους υπόλοιπους τομείς. Εσύ που βρίσκεσαι σε ερωτικές μοναξιές, να ξέρεις ότι η παρουσία σου σήμερα δεν περνά απαρατήρητη και είναι πολύ πιθανό να βρεθείς στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος, όπου κι αν κινηθείς.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Αν είσαι Δίδυμος, τα επαγγελματικά σου σε βρίσκουν σε διάθεση για αλλαγές και βελτιώσεις, αλλά θα πρέπει να αποφύγεις κάθε ρίσκο, ειδικά στον οικονομικό τομέα. Τα έξοδα που κάνεις σε βγάζουν εντελώς από το πρόγραμμά σου και θα βρεθείς φορτωμένος με χρέη, που δεν θα μπορείς να καλύψεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 22/6-22/7

Το πάθος σου για όσα πιστεύεις, αγαπητέ Καρκίνε, σήμερα θα ξεχωρίσει και θα σε κάνει να κινηθείς με ενθουσιασμό. Προσοχή στις κινήσεις σου γιατί η έναρξη της ανάδρομης πορείας του Ερμή, από σήμερα και στο εξής στο ζώδιο του Σκορπιού, σε επηρεάζει άμεσα και μπορεί να σε κάνει να εξαπατηθείς. Ό,τι κι αν γίνει, συγκράτησε τον εκνευρισμό σου και μην χάνεις την ψυχραιμία σου γιατί όταν συμβαίνει αυτό, δεν σκέφτεσαι καθαρά.

Αισθηματικές προβλέψεις

Αν είσαι ένας δεσμευμένος Καρκίνος, τα αισθηματικά σου βελτιώνονται και κάποια προβλήματα μένουν πίσω. Η ημέρα ευνοεί τις ερωτικές στιγμές και με λίγη καλή διάθεση από μέρους σου, μπορείς να περάσεις πολύ καλά. Εσύ που πίνεις ακόμη καφέ με την μοναξιά, άφησε τη γοητεία σου να συναρπάσει τους ανθρώπους που σε πλησιάζουν.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Στα επαγγελματικά σου, φίλε Καρκίνε, μπορείς να κάνεις κάποιες αλλαγές και να βρεθείς κοντά στους στόχους σου, αλλά μην παρασυρθείς σε βιαστικές αποφάσεις. Τα οικονομικά σου χρειάζονται καλύτερο προγραμματισμό και καθόλου περιττές αγορές, που θα σε βγάλουν εντελώς από τον προϋπολογισμό σου.

ΛΕΩΝ 23/7-23/8

Οι ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν σήμερα στη ζωή σου, φίλε Λέων, θα είναι πολλές και πρέπει να τις αξιοποιήσεις κατάλληλα. Επίσης, κάποια χαρούμενα γεγονότα θα αυξήσουν την αισιοδοξία σου και θα σε κάνουν να βλέπεις πιο θετικά το μέλλον. Κράτησε αυτή τη θετικότητα, γιατί θα σου χρειαστεί απέναντι στις καθυστερήσεις και τα προβλήματα, που μπορεί να σου φέρει έναρξη της ανάδρομης πορείας του Ερμή στο ζώδιο του Σκορπιού, από σήμερα και στο εξής.

Αισθηματικές προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Λέων, τα πράγματα πάνε πολύ καλά. Θα μπορέσεις να ξεπεράσεις κάποια προβλήματα που επικρατούν στη σχέση σου και να δημιουργήσεις μια πολύ ερωτική ατμόσφαιρα ανάμεσα σε εσένα και τον σύντροφό σου. Βγάλε τον ερωτικό εαυτό σου και πέρασε όσο καλύτερα γίνεται. Αλλά και εσύ, που η μοναξιά μονοπωλεί τη ζωή σου, να ξέρεις ότι έχεις την εύνοια των πλανητών για να κάνεις μια καλή γνωριμία ή να φλερτάρεις με το άτομο που σε ενδιαφέρει.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Στα επαγγελματικά σου, αγαπητέ Λέων, καλύτερα να είσαι λίγο συντηρητικός και να μην προβείς σε αποφάσεις ή αλλαγές. Προτίμησε να παγιώσεις κάποιες θετικές καταστάσεις, πριν προχωρήσεις σε νέα σχέδια. Τα οικονομικά σου χρειάζονται άμεση ενίσχυση. Αναζήτησε νέες πηγές εσόδων.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 24/8-22/9

Σήμερα, αγαπητέ Παρθένε, θα πρέπει να σκεφτείς πολύ προσεκτικά πριν βγάλεις συμπεράσματα για κάποια άτομα ή καταστάσεις, γιατί η έναρξη της ανάδρομης πορείας του Ερμή στον Σκορπιό, θα επηρεάσει αρνητικά την ψυχολογία σου. Είναι εύκολο να παρασυρθείς σε λανθασμένες κρίσεις και να φέρεις τα αντίθετα αποτελέσματα. Πάντως, η Αφροδίτη από το ζώδιο του φιλικού σου Τοξότη μπορεί να σε βοηθήσει να δεις διαφορετικά κάποια ζητήματα.

Αισθηματικές προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου, αν είσαι ένας δεσμευμένος Παρθένος, καλύτερα να αποφύγεις συζητήσεις με το ταίρι σου, για θέματα που σου προκαλούν εκνευρισμό. Ασχολήσου με όσα σε ευχαριστούν και σε κάνουν να χαίρεσαι. Όσο για σένα που απολαμβάνεις ακόμη την ελευθερία σου, μην σε απασχολεί τόσο η μοναξιά σου, γιατί σύντομα θα κάνεις μια πολύ ενδιαφέρουσα γνωριμία. Μέχρι τότε, να είσαι αισιόδοξος.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Βάλε σε πρόγραμμα τις προτεραιότητές σου, φίλε Παρθένε, και μην χάνεσαι με το να προσπαθείς να τα κάνεις όλα μαζί. Αν νιώθεις ότι δεν τα βγάζεις πέρα, μην διστάσεις να ζητήσεις την βοήθεια των συναδέλφων σου, τώρα που η επικοινωνία μεταξύ σας έχει αποκατασταθεί. Στα οικονομικά, μπορείς να κλείσεις καινούργιες συμφωνίες και να κάνεις οικονομικές συναλλαγές.

ΖΥΓΟΣ 23/9-22/10

Καλό είναι σήμερα, φίλε Ζυγέ, να ξεμπερδεύεις με όσα περισσότερα ζητήματα μπορείς και να μην τα αναβάλεις, για να μπορέσεις μετά να σκεφτείς καλύτερα κάποιες λεπτομέρειες στα θέματα που σε απασχολούν. Η ανάδρομη πορεία του Ερμή στον Σκορπιό από σήμερα και στο εξής, καθώς και η αρνητική όψη που πραγματοποιείται ανάμεσα στην Σελήνη και τον Ήλιο, θα φέρει κάποιες παρεξηγήσεις και καθυστερήσεις, οπότε βάλε τα δυνατά σου για να κάνεις τα απαραίτητα ξεκαθαρίσματα.

Αισθηματικές προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου, αν είσαι ένας δεσμευμένος Ζυγός, βάλε λίγο ερωτισμό στη σχέση σου και μην αφήνεις την καθημερινότητα να σε παρασέρνει στην ρουτίνα. Κάνε εσύ την πρώτη έκπληξη στον σύντροφό σου και αυτός με την σειρά του θα ανταποδώσει. Εσύ που κοιμάσαι αγκαλιά με το μαξιλάρι σου, βγες με αγαπημένα πρόσωπα και πέρνα όσο καλύτερα γίνεται. Η γνωριμία που επιθυμείς δεν θα αργήσει να έρθει.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Στα επαγγελματικά σου, αγαπητέ Ζυγέ, θα έχεις αρκετό εκνευρισμό και άγχος, και θα κατηγορείς τους άλλους για την έλλειψη συνεννόησης. Κάνε ό,τι μπορείς για να αποφύγεις τη σύγχυση και προσπάθησε να ηρεμήσεις. Τα οικονομικά σου επίσης χρειάζονται πολύ προσοχή, γιατί κάθε κίνηση μπορεί να φέρει επιπλέον έξοδα και δυστυχώς δεν έχεις τέτοια περιθώρια.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 23/10-22/11

Αρκετά θετικά γεγονότα θα συμβούν σήμερα στη ζωή σου, φίλε Σκορπιέ, και θα μπορέσεις να κάνεις ενδιαφέρουσες συζητήσεις, που θα σε ευχαριστήσουν. Θα πρέπει, ωστόσο, να κινηθείς με μεγάλη προσοχή, γιατί με την έναρξη της ανάδρομης πορείας του Ερμή στο ζώδιό σου από σήμερα, κάποιες παρεξηγήσεις ή καθυστερήσεις είναι μέσα στο πρόγραμμα.

Αισθηματικές προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου, αν είσαι ένας δεσμευμένος Σκορπιός, καλό είναι να δώσεις απαντήσεις σε κάποια ζητήματα, που απασχολούν τη σχέση σου. Μην κινείσαι εν βρασμώ ψυχής και όλα θα πάνε πολύ καλά. Ακόμη κι εσύ που βρίσκεσαι σε ερωτική αναζήτηση, θα έχεις αρκετές ευκαιρίες για φλερτ και νέους έρωτες. Η περίοδος αυτή, με την Αφροδίτη να κινείται στον Τοξότη, είναι αρκετά ευνοϊκή για εσένα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Τα επαγγελματικά σου μπορούν να πάνε πολύ καλά, αγαπητέ Σκορπιέ, αν είσαι μετρημένος στα λόγια και στις πράξεις σου, καθώς υπάρχει κίνδυνος να δεσμευτείς για πράγματα που δεν μπορείς να υλοποιήσεις. Τα οικονομικά σου σε αγχώνουν αρκετά, αλλά αν είσαι προσεκτικός και δεν πάρεις βιαστικές αποφάσεις για κάποιες συμφωνίες, θα μπορέσεις να τα φέρεις στο σημείο που θέλεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ 23/11-21/12

Η σημερινή μέρα, αγαπητέ Τοξότη, σε αγχώνει ιδιαίτερα και σε βάζει σε εγρήγορση, για να λύσεις όσα περισσότερα θέματα μπορείς. Η δυναμική σου διάθεση είναι έντονη, αλλά με την έναρξη της ανάδρομης πορείας του Ερμή στον Σκορπιό από σήμερα, θα έχεις κάποιες αναποδιές, οπότε καλό είναι να μην τα κάνεις όλα μαζί, αλλά να προγραμματιστείς κατάλληλα, για να μην αιφνιδιαστείς.

Αισθηματικές προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου, φίλε Τοξότη, μην παρασυρθείς σε συζητήσεις για τη σχέση σου, που δεν οδηγούν πουθενά. Συγκεντρώσου στα πιο σημαντικά θέματα και μην αφήνεις παρεξηγήσεις με το ταίρι σου, να σου χαλάσουν το κέφι. Οι αδέσμευτοι Τοξότες έχετε τη δυνατότητα να γνωρίσετε το άτομο που σας ταιριάζει περισσότερο. Βάλτε κι εσείς το χεράκι σας και το αποτέλεσμα θα σας δικαιώσει.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Στα επαγγελματικά σου, αν είσαι Τοξότης, σήμερα μπορείς να ζητήσεις τη βοήθεια των συνεργατών σου για όσα θέλεις να πετύχεις. Άλλωστε, κάποια νομικά θέματα ευνοούνται και καλό είναι να τακτοποιήσεις χρέη και υποχρεώσεις που σε πιέζουν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 22/12-19/1

Διάφοροι τομείς της ζωής σου σε έχουν κουράσει αρκετά, αγαπητέ Αιγόκερε, και σήμερα θα έχεις την τάση να πάρεις αποφάσεις για αρκετές αλλαγές. Μπορείς να κάνεις κάποια σχέδια που θα βελτιώσουν αυτά τα ζητήματα, αλλά με προσοχή, γιατί η ανάδρομη πορεία του Ερμή στον Σκορπιό από σήμερα και στο εξής, θα φέρει καθυστερήσεις και λάθη. Ειδικά κάποια οικογενειακά θέματα, θα σε προβληματίσουν πολύ.

Αισθηματικές προβλέψεις

Αν είσαι ένας δεσμευμένος Αιγόκερως, σήμερα απόφυγε κάθε συζήτηση που μπορεί να φέρει εντάσεις και προσπάθησε να περάσεις μια χαλαρή ημέρα, απαλλαγμένη από κάθε άγχος και ένταση. Εσύ που είσαι αδέσμευτος, αξιοποίησε την εύνοια της Αφροδίτης στο ζώδιο του Τοξότη, που σε φέρνει πιο κοντά σε μια νέα γνωριμία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Στα επαγγελματικά σου, φίλε Αιγόκερε, τα πράγματα πάνε καλά και με κάποιες κινήσεις, μπορείς να βελτιώσεις αρκετά θέματα που σε αγχώνουν. Τα οικονομικά σου είναι σε δύσκολη φάση και χρειάζεται μεγάλη προσοχή, για να μην κάνεις λάθη, που θα σε βγάλουν από τον προϋπολογισμό σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 20/1-19/2

Ίσως χρειαστεί σήμερα, αγαπητέ Υδροχόε, να αναθεωρήσεις κάποιες σκέψεις ή κάποια σχέδια που κάνεις. Η έναρξη της ανάδρομης πορείας του Ερμή στον Σκορπιό σήμερα, αλλάζει τα δεδομένα σου και πρέπει να προσαρμοστείς, για να έχεις όσο το δυνατόν πιο άμεσα αποτελέσματα. Τα σχέδιά σου μπορούν να υλοποιηθούν, αν είσαι αρκετά ευέλικτος και διπλωμάτης.

Αισθηματικές προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου, φίλε Υδροχόε, είναι μια καλή μέρα σήμερα για να κάνεις μια νέα αρχή στη σχέση σου και να ξεχάσεις κάποια προβλήματα από το παρελθόν, που σε απομακρύνουν από τον σύντροφό σου. Πάρε πρωτοβουλίες, που θα σε κάνουν να νιώσεις όμορφα. Αν είσαι μόνος σου, βγες από το σπίτι και πέρνα όμορφα με φίλους. Η γνωριμία που επιθυμείς δεν θα αργήσει να σου χτυπήσει την πόρτα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Αν είσαι Υδροχόος, στη δουλειά σου σήμερα μπορείς να λύσεις αρκετά προβλήματα, με τη φόρα που έχεις πάρει. Μην κινείσαι βιαστικά και όλα θα πάνε όπως θέλεις. Τα οικονομικά σου είναι σε καλό δρόμο και η σημερινή μέρα σε ευνοεί για να λύσεις κάποια οικονομικά προβλήματα ή να διευθετήσεις υποχρεώσεις, φορολογικές ή γραφειοκρατικές.

ΙΧΘΥΕΙΣ 20/2-20/3

Οι ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν σήμερα, φίλε Ιχθύ, δεν θα είναι λίγες και καλό είναι να βρίσκεσαι σε ετοιμότητα, για να τις αξιοποιήσεις με τον καλύτερο τρόπο. Μην ξεχνάς πως κάποιες παρεξηγήσεις σήμερα μπορεί να οφείλονται στην έναρξη της ανάδρομης πορείας του Ερμή στον Σκορπιό, οπότε η προσοχή σου πρέπει να είναι αυξημένη. Σε κάθε περίπτωση, κυνήγησε όσα θέλεις και μην κάνεις πίσω.

Αισθηματικές προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου, επικοινώνησε με το ταίρι σου και μίλα για τα συναισθήματά σου, αγαπητέ Ιχθύ, ώστε να δημιουργήσεις ένα ερωτικό κλίμα στη σχέση σου. Κι αν ακόμη κυριαρχεί η μοναξιά στη ζωή σου, να ξέρεις πως η γοητεία σου μπορεί αυτό το βράδυ να φέρει δίπλα σου ενδιαφέρουσες γνωριμίες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Εσύ που ανήκεις στους Ιχθείς, χρειάζεται να είσαι μεθοδικός στη δουλειά σου, γιατί αν προσπαθήσεις να τα κάνεις όλα μαζί, δεν θα πετύχεις τίποτα. Τα οικονομικά σου επίσης έχουν φτάσει σε ένα σημείο, που σε πιέζει αφόρητα. Βρες λύσεις που θα σε βγάλουν από τη δύσκολη θέση και κάνε ένα νέο πρόγραμμα, που θα σου αποδώσει περισσότερα.

myastro.gr

OnNews

Keywords
ζωδια σημερα, βρες, διδυμοι, επηρεάζει, λεων, νέα, χαίρεσαι, βγες, φλερτ, myastro, κινηση στους δρομους, αποτελεσματα δημοτικων εκλογων 2010, εκλογες 2010 αποτελεσματα , καθαρα δευτερα, αποτελεσματα, μιλα, δυνατα, πλανητες, αιγοκερως, αφροδιτη, δουλεια, ζυγος, κριος, λεων, οψη, περιοδος, προγραμμα, σεληνη, σημερινη, τοξοτης, υδροχοος, φλερτ, ψυχολογια, αγκαλια, αγχος, αισιοδοξια, ατμοσφαιρα, ατομο, αυτοπεποιθηση, βοηθεια, βραδυ, βρες, γεγονοτα, γινει, γινεται, γνωριμια, γοητεια, δευτερα, δυνατοτητα, δειξε, δυστυχως, εγρηγορση, ευκολο, υπαρχει, ελευθερια, ελλειψη, εξοδα, επικοινωνια, επηρεάζει, ερμης, ευνοια, ζωη, ζωδιο, ζωης, θετικη σκεψη, καρκινος, κινηση, κλιμα, λαθη, λεπτομερειες, λογια, μαζι σου, μακρια, μοναξια, μπορεις, παθος, προβληματα, πορτα, ρισκο, συζητηση, συντομα, σειρα, σκεφτεσαι, σκεψεις, σκορπιος, σπιτι, σχεδια, ταυρος, ταση, φιλε, φορα, χαίρεσαι, ψυχραιμια, ομορφα, αγορες, δωσεις, ερωτες, για σενα, ιδιαιτερα, κοιμασαι, νιωθεις, πηγες, τοξοτη, θεματα, θετικα, βγες, ξεχνας
Τυχαία Θέματα