Τα βρήκαν στον αέρα Λιάγκας - Μπάρμπα

17:37 20/12/2013 - Πηγή: TNSite

Περίπου ένα χρόνο μετά τον τηλεοπτικό τους καυγά, Βάνα Μπάρμπα και Γιώργος Λιάγκας συμφιλιώθηκαν on air!

Τότε, παρουσιαστής και ηθοποιός είχαν «πλακωθεί» on air, με το Λιάγκα να λέει έξαλλος «σιγά τον Harrison Ford», και τη Μπάρμπα να λέει «σιγά τον Larry King»!

Ένα χρόνο μετά, όλα μέλι για τους πρώην «εχθρούς», μιας και η Μπάρμπα πήγε καλεσμένη στο πρωινό του ΑΝΤ1, όπου και λύθηκε η παρεξήγηση, λέγοντας:

«Είχα γίνει μπουρλότο. Δεν κάναμε ποτέ κάτι εσκεμμένα. Όλα γίνανε

αυθόρμητα!»

Στη συνέχεια, μιλώντας για τη φθορά του χρόνου, είπε πως είναι… 46 ετών, και την εκνευρίζει όταν της υπενθυμίζουν ότα τα χρόνια πέρασαν:

«Υπάρχουν στιγμές κρίσης, που είναι σκληρό πράγμα. Η ομορφιά είναι μια αρετή, που όταν χάνεται πονάει πάρα πολύ. Γιατί όταν λείπει το στέμμα, είναι γυμνός ο βασιλιάς».

Μάλιστα, αποκάλυψε πως πολλές φορές θέλει να τους «δείρει»!

«Με πονά που με σταματάνε στο δρόμο και μου λένε μεγαλώσαμε μαζί σας. Μου έρχεται να τους ρίξω μία! Πλέον με ενοχλεί. Όπως κι όταν μου λένε “υπήρξατε”».

Τέλος, δεν απέκλεισε κάποια στιγμή στο μέλλον, όταν βρει αυτό που θέλει σε σύντροφο, να τη δούμε ν’ ανεβαίνει τα σκαλιά της εκκλησίας:

«Δεν υπάρχει κάτι που να με αφορά, δεν έχω βρει κάτι που να μπορώ να πω “εδώ είμαι”. Τώρα πλέον δεν έχω προσφορά σαν Βάνα, αλλά σαν επώνυμη. Τώρα πλέον θέλουν τη γυναίκα “έπαθλο”. Όλα θα γίνουν δεν φοβάμαι τίποτα. Θέλω να κάνω ο,τι δεν έχω κάνει. Γάμο θα έκανα!»

Madata

Keywords
Τυχαία Θέματα