Σε ελεύθερη πτώση το κεντρικό δελτίο του Mega

16:49 20/12/2013 - Πηγή: TNSite

Βατερλό ήταν τα νούμερα τηλεθέασης που έλαβε χθες για τις ειδήσεις του το Mega και ειδικά στα νεανικά κοινά. Αναφερόμαστε σε νούμερα που η δημοσιογραφική ομάδα του κεντρικού δελτίου ειδήσεων στη Μεσογείων δεν πρέπει να είχε δει ούτε στις πρώτες μέρες ζωής του καναλιού. Την περασμένη Τετάρτη το κεντρικό δελτίο ειδήσεων, με την Ολγα Τρέμη, σημείωσε στο γενικό σύνολο τηλεθέασης ποσοστό 18,2%, ενώ στα νεανικά

κοινά έπεσε στο 10,9%.

Το lead-in

Η νέα φιλόδοξη τουρκική σειρά «Κρυμμένες αλήθειες», με πρωταγωνιστή τον Μπουράκ Χακί, μπορεί να έκανε την πρεμιέρα της, όμως με την έλλειψη διαφήμισης και γενικότερης προβολής, συγκέντρωσε το 10,9% στο γενικό σύνολο και το 9,6% στις ηλικίες 15-44. Φαίνεται ότι η απόφαση του Μega να μην ανανεώσει το ραντεβού του με τους τηλεθεατές του, μετά το τέλος της «Φατμαγκιούλ», με μια φρέσκια σειρά, αλλά να γυρίσει στο «Πενήντα-πενήντα» ήταν λανθασμένη, αφού οι τηλεθεατές... αυτομόλησαν σε άλλες παραγωγές, στο «Μπρούσκο» του ΑΝΤ1 και στην «Προδοσία» του Star.

Οσο για τους «απέναντι», το δελτίο ειδήσεων του ANT1 σημείωσε τηλεθέαση 23,1% στο γενικό σύνολο και 22,1% στα νεανικά κοινά, ενώ το «Μπρούσκο» εκτοξεύτηκε! Εφτασε στο 28% στο σύνολο και στο 31,4% στις ηλικίες 15-44. Χαμόγελα ευτυχίας, λοιπόν, για τη Μαρία Χούκλη και σκεπτικισμός για το δελτίο της Ολγας Τρέμη που, όπως και να το κάνουμε, μια με την τακτική του και μια με το lead-in του χάνει τηλεθεατές.

Espressonews.gr

Madata

Keywords
Τυχαία Θέματα