Στοχ: Να νικήσουμε και τον Πανθρακικό

00:08 26/10/2013 - Πηγή: TNSite

Ο αγώνας της Πέμπτης ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τη Μακάμπι Χάιφα αποτελεί ήδη ανάμνηση και ειδικά για τον Μίροσλαβ Στοχ μάλλον περίεργη φέροντας μια γλυκόπικρη γεύση, εξαιτίας της θετικής έκβασης που είχε - τελικά - για την ομάδα του αλλά και του προσωπικού του παθήματος με τα δυο άστοχα πέναλτι.

Ο ίδιος επιδεικνύοντας ισχυρή προσωπικότητα δείχνει ν' αφήνει πίσω του την όλη εμπειρία σκεπτόμενος πλέον μόνον την επερχόμενη, εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Πανθρακικό.

"Χρειαζόμαστε και σωματική

και πνευματική ξεκούραση. Αυτή η σεζόν, από την αρχή έχει τόσους πολλούς αγώνες που αυτομάτως έχει καταστήσει ως το πλέον σημαντικό την ανασυγκρότηση. Νομίζω πως την κάνουμε καλά και πλέον τη χρειαζόμαστε για μια - ακόμη - φορά. Δεν είναι κάτι . πρωτόγνωρο για εμάς. Όλοι γνωρίζουμε τι πρέπει να κάνουμε, ελπίζω να τα καταφέρουμε κι αυτή τη φορά ώστε να μπορέσουμε να νικήσουμε το Σάββατο ξανά".

- Γνωρίζεις τον αντίπαλο; Τί πρέπει να παρουσιάσετε εκεί εσείς κι οι συμπαίκτες σου;

"Ειλικρινά δεν έχω σαφή εικόνα του αντιπάλου, αλλά κοιτώντας τη βαθμολογία και βλέποντας πως βρίσκονται στην έκτη θέση, έχοντας και την πρόσφατη εκτός έδρας νίκη επί του Παναθηναϊκού γίνεται αντιληπτή η ποιότητά τους κι ο βαθμός δυσκολίας. Πρέπει να είναι μια πραγματικά καλή ομάδα. Δεν πρόκειται να πω πως θα είναι ένας δύσκολος αγώνας επειδή τη σήμερον ημέρα στο ποδόσφαιρο δεν υπάρχει εύκολος αγώνας. Κάθε αναμέτρηση είναι δύσκολη κι ειδικά την Κυριακή θα είναι ακόμη περισσότερο.

Κι όπως είπα θα πρέπει να συγκεντρωθούμε σ' αυτό που κάνουμε, πραγματοποιήσαμε ένα μεγάλο βήμα την Πέμπτη αλλά σειρά έχει ο αγώνας της Κυριακής και μοναδικός στόχος μας πρέπει να είναι το να επιστρέψουμε από εκεί με τους τρεις βαθμούς της νίκης. Πρέπει να κάνουμε το παιχνίδι μας, αν το καταφέρουμε μπορούμε να νικήσουμε οποιονδήποτε, οπότε αυτό είναι το... σχέδιο νίκης".

πηγή: novasports.gr

Copyright © 2012 - 2013 News.gr

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του news.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.

News

Keywords
Τυχαία Θέματα