Στο φουλ οι μηχανές στον ΠΑΟΚ

10:06 29/8/2013 - Πηγή: TNSite
Άμεση είναι η αντίδραση της διοίκηση του ΠΑΟΚ μετά τον αποκλεισμό από τους ομίλου του Champions League και γίνονται προσπάθειες να καλυφθούν τα κενά που υπάρχουν στο ρόστερ.

Τις τελευταίες μέρες οι Θεσσαλονικείς βρίσκονται στην αναζήτηση ενός αξιόλογου αριστερού μπακ και χθες προέκυψε η περίπτωση του Γιώργου Τζαβέλλα, ο οποίος αναμένεται να μείνει ελεύθερος από τη Μονακό.

Στην «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ θέλουν να έχουν Έλληνες

διεθνείς και ήρθαν σε επαφή μαζί του, κάτι που φανέρωσε πως είναι αμοιβαία… τα αισθήματα. Δεν αποκλείεται, μάλιστα, εντός της ημέρας να ανακοινωθεί η απόκτηση του 26χρονου μπακ.

Εν τω μεταξύ, ο «Δικέφαλος του Βορρά» ψάχνει κάποιον στόπερ για να μπορέσει να μπορέσει η ομάδα να είναι πλήρης στη συγκεκριμένη θέση. Σύμφωνα με πληροφορίες της SportDay, ο ΠΑΟΚ έκανε κρούση στον Αλεξάντερ Μάντλουγκ.

Πρόκειται για 31χρονο κεντρικό αμυντικό, ο οποίος έχει διαγράψει σημαντική καριέρα σε Χέρτα Βερολίνου και Βόλφσμπουργκ (έχοντας 246 συμμετοχές στην Μπουντεσλίγκα). Αυτή τη στιγμή έχει μείνει ελεύθερος και μεταξύ άλλων μιλάει και με τους Θεσσαλονικείς.

Χθες έκανε δηλώσεις ο μάνατζερ του Αλεξάντερ Μέρκελ, Οσκαρ Νταμιάνι (εκπροσωπεί και τον Πάμπλο Πιάτι), ο οποίος τόνισε πως ο ΠΑΟΚ ενδιαφέρεται για τον 21χρονο αμυντικό μέσο της Μίλαν.

Μάλιστα, ο Γερμανός άσος – σύμφωνα πάντα με τα λεγόμενα του ατζέντη του – είναι θετικός στο ενδεχόμενο να αγωνιστεί στο ελληνικό πρωτάθλημα. Οι Θεσσαλονικείς, όμως, δεν έχουν πει το παραμικρό για αυτή την υπόθεση.

Τέλος, στις προπονήσεις συμμετέχει από χθες ο Γκαστόν Κάμπι. Ο Αργεντινός αμυντικός ανήκει στην Ρασίνγκ Κλουμπ και τις επόμενες μέρες θα περάσει από το «μικροσκόπιο» του Χουμπ Στέφενς. Ο 22χρονος παίκτης έχει ύψους 1,92 μ. και ζυγίζει 80 κιλά.

Πηγή: sport-fm.gr

NewsBeast

Keywords
Τυχαία Θέματα