Να δεις τι σου’ χει για μετά…

09:05 29/8/2013 - Πηγή: TNSite
Με συνοπτικές διαδικασίες η ΑΕΚ κάλυψε τα κενά που διαπιστώθηκαν πως υπάρχουν σε νευραλγικές θέσεις προχωρώντας σε τέσσερις σημαντικές προσθήκες με τους Πόποβιτς, Τσιρίλο, Ντ’ Ακόλ και Πλατέλλα. Όμως οι κινήσεις των «κιτρινόμαυρων» δεν ολοκληρώθηκαν, αφού πιθανότατα σήμερα θα επισημοποιηθεί η συμφωνία με τον Αμπλαγέ Φαγέ. Ο 18χρονος Σενεγαλέζος μέσος τα βρήκε σε όλα με την «Ένωση» για τετραετές συμβόλαιο, ενώ υπάρχει συμφωνία και με την Καλλιθέα, στην οποία θα παραμείνει δανεικός για την ερχόμενη σεζόν.

«Παράθυρο» για άλλες προσθήκες

Είναι

σαφές πως ο Δημήτρης Μελισσανίδης είναι αποφασισμένος να κάνει ό,τι χρειαστεί για να δημιουργηθεί μία ισχυρή ΑΕΚ. Οι τελευταίες κινήσεις δημιουργούν ένα ρόστερ που δεν έχει αντίπαλο στην τρίτη κατηγορία και δημιουργούν υποσχέσεις για ακόμη πιο… εντυπωσιακή συνέχεια στη Football League και στη Super League.

Ίσως, δε, οι μεταγραφές της ΑΕΚ να μην έχουν ολοκληρωθεί ακόμη. Υπάρχει ανοικτό «παράθυρο» για την απόκτηση ενός Έλληνα στόπερ ή του Μίρνες Σίσιτς, με τον οποίο υπάρχει επικοινωνία. Πάντως ήδη ο αριθμός των ξένων της ομάδας έχει ξεπεράσει τους τέσσερις που επιτρέπεται να βρίσκονται στη 18άδα (Κορδέρο, Μπρέσεβιτς, Μούργκα, Τσιρίλο, Πόποβιτς, Ντ’ Ακόλ, Ντούμπερετ, Ράμα). Ράμα και Ντούμπερετ προσπαθούν να εξασφαλίσουν άδεια συμμετοχής ως Έλληνες, αν και ο δεύτερος πιθανότατα θα δοθεί δανεικός μαζί με τον Μούργκα.

Συνάντηση κορυφής για το γήπεδο

Στις 19:00 συνεδριάζει στα γραφεία του Δημήτρη Μελισσανίδη στον Πειραιά η διοικούσα επιτροπή για το ζήτημα του γηπέδου της ΑΕΚ. Ο ισχυρός άνδρας της «Ένωσης» θα ενημερώσει τους συνεργάτες του για τις κινήσεις που έχει κάνει και την πρόοδο των επαφών του για την εμπορική ονομασία του γηπέδου, που είναι σε πολύ καλό δρόμο. Εφόσον κλείσει και αυτό το κεφάλαιο, η διοίκηση της ομάδας θα είναι σε θέση να προχωρήσει σε ανακοινώσεις για το γήπεδο, πιθανότατα στις αρχές Οκτωβρίου.

Πηγή: sport-fm.gr

NewsBeast

Keywords
Τυχαία Θέματα