Στη Βρετανία θα κατασκευάσει το SUV της η Bentley

23:57 24/7/2013 - Πηγή: TNSite
Η Bentley ανακοίνωσε τη δημιουργία περισσότερων από 1.000 θέσεις εργασίας στο πλαίσιο μεγάλης επένδυσης ύψους 800 εκατ. βρετανικών λιρών για την κατασκευή του νέου πολυτελούς 4χ4 μοντέλου της στη Βρετανία αντί για τη Μπρατισλάβα.

Ο πρωθυπουργός David Cameron βρισκόταν στο εργοστάσιο της Bentley για την ανακοίνωση την οποία χαιρέτισε ως «φανταστικά νέα», ψήφο εμπιστοσύνης στη Βρετανία και σημάδι της ανάκαμψης της βρετανικής οικονομίας.

Η Bentley θα

κατασκευάζει 4.000 οχήματα το χρόνο του πρώτου SUV μοντέλου της στο εργοστάσιο της περιοχής Crewe.

Η εξέλιξη αυτή σημαίνει και σημαντική ενίσχυση του υπάρχοντος εργατικού δυναμικού τους που αριθμεί 4.000 άτομα στη Βρετανία.

Σύμφωνα με τη Daily Mail, η Bentley, που ανήκει στη γερμανική Volkswagen, εξέταζε το ενδεχόμενο τα οχήματα αυτά, αξίας 150.000 λιρών, να κατασκευαστούν στην πρωτεύουσα της Σλοβακίας, τη Μπρατισλάβα.

«Στην προσεχή τριετία η Bentley θα επενδύσει περισσότερα από 800 εκατ. λίρες στις εγκαταστάσεις της στο Crewe και την ανάπτυξη νέων μοντέλων. Αυτό θα δημιουργήσει χίλιες θέσεις εργασίες στη Βρετανία», αναφέρει η Βentley σε ανακοίνωσή της.

«Το στυλ του οχήματος θα το ξεχωρίζει από κάθε άλλο SUV και θα είναι συνεπές προς το πραγματικό DNA του σχεδιασμού της Bentley», σημείωσε εκπρόσωπος της εταιρείας.

Δύο χιλιάδες προ-παραγγελίες έγιναν πριν καν η Bentley αποκαλύψει λεπτομέρειες για το αυτοκίνητο, το οποίο θα διαθέτει και φουλ εξοπλισμό για πικ-νικ- με ποτήρια σαμπάνιας φυσικά.

Δείτε τις φωτογραφίες

NewsBeast

Keywords
Τυχαία Θέματα