Στη Θεσσαλονίκη βρέθηκε η Εριέττα Κούρκουλου

18:14 11/11/2013 - Πηγή: TNSite

Στη Θεσσαλονίκη βρέθηκε τις προηγούμενες ημέρες η Εριέττα Κούρκουλου με τον αδελφό της Πάρη Κασιδόκωστα και τους φίλους τους, λόγω του Φεστιβάλ Κινηματογράφου.

Μάλιστα, όλη η παρέα -μεταξύ των οποίων και η καλλονή σύντροφος του Πάρη, Μαρία Δελόγκα- το Σάββατο βόλταρε στα in στέκια της Λεωφόρου Νίκης. Εκτός όμως από τον γιο της Μαριάννας

Λάτση (ο οποίος δεν αποκλείεται να επισημοποιήσει το ειδύλλιό του με την όμορφη κοπέλα), ερωτευμένη φέρεται ότι είναι και η Εριέττα.

Πολλοί είναι εκείνοι στα κοσμικά πηγαδάκια που λένε ότι η σχεδιάστρια έχει πολλούς λόγους να βρίσκεται στη Νύμφη του Θερμαϊκού. Ενας από αυτούς είναι ο Γιάννης Μυγδαλάς, με τον οποίο φημολογείται ότι η Εριέττα διατηρεί σχέση. Μάλιστα, το καλοκαίρι είχε γραφτεί ότι ο 27χρονος γοητευτικός επιχειρηματίας ήταν ζευγάρι με τη Μαρία Ηλιάκη, κάτι το οποίο δεν επιβεβαιώθηκε ποτέ.

Προς το παρόν η Εριέττα και ο Γιάννης αποφεύγουν τις δημόσιες κοσμικές εμφανίσεις και προτιμούν να περνάνε τις ιδιωτικές στιγμές τους μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα, ενώ αποφεύγουν να μιλούν για τα προσωπικά τους. Ο επιχειρηματίας είναι συνιδιοκτήτης του κλαμπ Markiz στη Θεσσαλονίκη και του beach bar Μόλος, στην παραλία Χανιώτης στη Χαλκιδική, μαζί με τον Αντώνη Κανάκη.

Espressonews.gr

Madata

Keywords
Τυχαία Θέματα