Πάνια - Αλεξιάδου τα... έσπασαν για να τα βρουν στον αέρα

18:01 11/11/2013 - Πηγή: TNSite

«Λες ψέματα, Αννίτα!» είπε η Βέφα. «Μου λέτε να γίνω υποκρίτρια, αλλά εμένα δεν μου αρέσει η μανούρα και η ξεφτίλα» της απάντησε η Αννίτα. Αποτέλεσμα;

Τα... έσπασαν για να «τα βρουν» στον αέρα η Αννίτα Πάνια και η Βέφα Αλεξιάδου και χάρισαν στον Alpha 29% στην τηλεθέαση. Το κοινό τελικά τρελαίνεται για τηλεοπτικό καβγά και πανηγύρι!

Η σαββατιάτικη εκπομπή «Αννίτα SOS» τα είχε όλα: κλάματα από τη μαγείρισσα, μπηχτές από την παρουσιάστρια, συμβουλές και γιουβέτσι λαχανικών και στο τέλος συμφωνία για live

μαγείρεμα από τη Βέφα. Δηλαδή, ένα τεράστιο τουρλουμπούκι!

Η κόντρα της Αννίτας Πάνια με μια από τις αγαπημένες σεφ της Ελληνίδας νοικοκυράς κρατά το ενδιαφέρον των τηλεθεατών εδώ και δύο εβδομάδες.

Στην εκπομπή της προηγούμενης εβδομάδας, σύμφωνα με τα λεγόμενα της παρουσιάστριας, η Βέφα Αλεξιάδου σηκώθηκε και έφυγε από το στούντιο γιατί περίμενε από τις 2 το μεσημέρι μέχρι τις 6.30 το απόγευμα προκειμένου να βγει στο πλατό. Ετσι, όταν είδε ότι ο χρόνος κυλούσε... επικίνδυνα, την έκανε με ελαφρά πηδηματάκια γιατί είχε και υποχρεώσεις.

Η Αννίτα Πάνια τότε βγήκε στην εκπομπή και ενημέρωσε τους τηλεθεατές στον αέρα ότι η κυρία Αλεξιάδου, ενώ παρακάλεσε τους συνεργάτες της για να βγει στην εκπομπή, τελικά τους... άδειασε γιατί δεν αφιέρωσαν την εκπομπή σ' εκείνη. Το θέμα πήρε διαστάσεις και η τηλεμαγείρισσα πήρε τη ρεβάνς της προχθές.

«Αννίτα, ωραίος ο αυθορμητισμός σου, αλλά όχι και να με κάνεις βούκινο. Εγώ έκανα δεκατρία χρόνια τηλεόραση και χρειάζεται διπλωματία» της είπε η Βέφα, ενώ η Αννίτα με το μάτι... γουρλωμένο δεν την άφησε χωρίς απάντηση. «Κυρία Βέφα, μου ξηγηθήκατε άτσαλα. Τα πήρα στην κράνα μαζί σας. Εχω φρικάρει, έχω γίνει έξαλλη που φύγατε. Αλλά είπα να κάνω μια επανάληψη στο κάλεσμα, μήπως και τα... χαλάσουμε για να “τα βρούμε”».

Τα πράγματα... αγρίεψαν περισσότερο όταν η Βέφα τής υπογράμμισε ότι ουδέποτε παρακάλεσε τους συνεργάτες της για να βγει στην τηλεόραση και την εκπομπή της και βουρκωμένη της τόνισε: «Λες ψέματα, Αννίτα, δεν παρακάλεσα για να βγω, εσείς με πήρατε τηλέφωνο και μου είπατε ότι η φυσιογνωμία της εκπομπής άλλαξε». Κάπου εκεί ο καβγάς άναψε, με την Αννίτα να της λέει ότι δεν έχει πει ποτέ ψέματα στους τηλεθεατές της, ότι είναι 43 χρόνων και βαριέται την υποκρισία και πως εκείνη ήθελε διακαώς να βγει στο «Αννίτα SOS».

Μετά το... τζερτεζέλο και αφού η Αννίτα χαρακτήρισε τον εαυτό της «τηλεοπτικό σκυλί», οι δύο κυρίες αντάλλαξαν συνταγές. Ολα μέλι γάλα, μετά τα... γαβγίσματα.

Madata

Keywords
Τυχαία Θέματα