Στη Χάιφα η αποστολή του ΠΑΟΚ

06:22 7/11/2013 - Πηγή: TNSite
Στη Χάιφα βρίσκεται από τις δυο το μεσημέρι η αποστολή του ΠΑΟΚ για τον αυριανό αγώνα στις 22.05 με την τοπική Μακάμπι για την 4η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Europa League. Η ομάδα συνοδευόμενη από τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ, Ιβάν Σαββίδη, τον πρόεδρο της ΠΑΕ, Ζήση Βρύζα, το μέλος του Δ.Σ. Παναγιώτη Ποικιλίδη αναχώρησε αεροπορικώς με καθυστέρηση από τη Θεσσαλονίκη,
λόγω κακοκαιρίας στη διαδρομή της πτήσης, με αποτέλεσμα ν' αναχωρήσει λίγο μετά τις 09.30 αντί για τις 09.00 που ήταν αρχικά η προγραμματισμένη ώρα αναχώρησης. Επειτα από δυο ώρες πτήση και κάποιες αναταράξεις αφίχθη στο Τελ Αβίβ, περίπου στις 12.30.

Εκεί περίμενε ο στρατηγικός σύμβουλος του κ. Σαββίδη, Γκέρμαν Τσιστιακόφ που βρίσκεται από χτες στο Ισραήλ, όπως επίσης κι ένας φίλαθλος της ομάδας που φορώντας μια φανέλα με τα διακριτικά του Σ.Φ. ΠΑΟΚ Νάουσας κρατούσε μια μπάλα, την οποία και υπέγραψε η πλειοψηφία των ποδοσφαιριστών. Πρόκειται για Ελληνα φίλαθλο της ομάδας που μένει μόνιμα εδώ.

Η συνέχεια δόθηκε οδικώς με την αποστολή και τους εκπροσώπους των Μ.Μ.Ε. - αφού δεν υπήρχαν φίλαθλοι στο τσάρτερ κατόπιν σχετικής απόφασης της ΠΑΕ - να μεταφέρονται στη Χάιφα έπειτα από μιάμιση ώρα διαδρομής. Οι συνθήκες θυμίζουν καλοκαίρι με το θερμόμετρο να βρίσκεται στους 27 βαθμούς. Απαντες πήγαν για φαγητό και εν συνεχεία οδηγήθηκαν στα καταλύματά τους για να ξεκουραστούν καθώς στις 17.00 (σ.σ. κοινή η ώρα ανάμεσα στις δυο χώρες) ο Χουμπ Στέφενς κι ένας ποδοσφαιριστής του «Δικεφάλου» θα εκπροσωπήσουν την ομάδα στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου παραμονές του αγώνα.

Copyright © 2012 - 2013 News.gr

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του news.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.

News

Keywords
Τυχαία Θέματα