Σοβαρό ατύχημα για τη Ρένα Στρατηγού

05:43 17/7/2013 - Πηγή: TNSite

Πήγε να επισκεφτεί τον πρώην κουνιάδο της, τον δημοφιλή πρωταγωνιστή Ανδρέα Μπάρκουλη, και βρέθηκε στο νοσοκομείο! Η Ρένα Στρατηγού, αδερφή της Αλέκας Στρατηγού (με την οποία ο θρυλικός ζεν πρεμιέ ήταν παντρεμένος τη δεκαετία του '60), αλλά και του αξέχαστου Στέφανου Στρατηγού, τον επισκέφτηκε στο «Σπίτι του ηθοποιού» για να τον δει από κοντά ύστερα από πολλά χρόνια. Η επίσκεψή της όμως δυστυχώς συνοδεύτηκε από ατύχημα: η ηλικιωμένη γυναίκα σκόνταψε σε ένα σκαλοπάτι με αποτέλεσμα να πέσει και σπάσει τον ώμο της.

Η

αγάπη της Ρένας Στρατηγού για τον δημοφιλή πρωταγωνιστή την οδήγησε την περασμένη Παρασκευή στο «Σπίτι του ηθοποιού», όπου πλέον διαμένει ο Ανδρέας Μπάρκουλης με τη σύζυγό του Μαρία και τον γιο τους Νίκο. Η λαχτάρα της 84χρονης σήμερα ηθοποιού να δει τον αγαπημένο της πρώην συγγενή και παντοτινό φίλο της ήταν πραγματικά μεγάλη, αφού άλλα άτομα στην ηλικία της ίσως να μην αποφάσιζαν να κάνουν μια αρκετά μεγάλη απόσταση, από το Περιστέρι που μένει ώς την Κυψέλη όπου έχει έδρα το «Σπίτι του ηθοποιού». Η Ρένα Στρατηγού ανέβηκε με το ασανσέρ στον 4ο όροφο, όπου βρίσκεται το διαμέρισμα του ηθοποιού. Με το που την αντίκρισε ο Ανδρέας Μπάρκουλης την αγκάλιασε, ωστόσο εκείνη του είπε με παράπονο «Αντρέα, γιατί μ' άφησες μόνη μου;», κάνοντας τον ηθοποιό να δακρύσει και να τη σφίξει ακόμη περισσότερο στην αγκαλιά του. Η Ρένα Στρατηγού, αφού έμεινε για ένα δίωρο περίπου στο «Σπίτι του ηθοποιού», αναπολώντας μαζί με τον πρώην κουνιάδο της προσωπικές αλλά και επαγγελματικές τους στιγμές, σηκώθηκε να φύγει, χωρίς όμως αυτή τη φορά να χρησιμοποιήσει το ασανσέρ. Δυστυχώς, με το που άρχισε να κατεβαίνει έχασε την ισορροπία της και έπεσε στα σκαλιά. Αμέσως έσπευσε να τη βοηθήσει η γυναίκα του Ανδρέα Μπαρκουλη, Μαρία, η οποία της παρείχε τις πρώτες βοήθειες, μέχρι να ενημερωθεί η Αννα Φόνσου για το γεγονός και να ειδοποιήσει το ΕΚΑΒ, το οποίο την παρέλαβε και τη μετέφερε στον «Ευαγγελισμό».

«Η Ρένα λατρεύει τον Ανδρέα από τότε που ήταν παντρεμένος με την αδερφή της, την Αλέκα. Τόσο εκείνη όσο και τα υπόλοιπα αδέρφια της τον είχαν σαν μέλος της οικογένειάς τους. Ο Ανδρέας λυπήθηκε πολύ με αυτό που συνέβη στη γυναίκα, αλλά ευτυχώς δεν ήταν κάτι το πολύ σοβαρό και όπως ξέρουμε, ήδη έχει βγει από το νοσοκομείο» δηλώνει στην «Espresso» η Μαρία Μπάρκουλη.Η Ρένα Στρατηγού είχε συμμετάσχει σε αγαπημένες ταινίες, όπως «Ο μεθύστακας», «Ούτε γάτα ούτε ζημιά», «Χαρούμενο ξεκίνημα» κ.ά.

Espressonews.gr

Madata

Keywords
Αναζητήσεις
αλεκα στρατηγου, αλεκα στρατηγου μπαρκουλης
Τυχαία Θέματα