Σήμερα η απόφαση για τη δολοφονία Χατζηκωστή

10:22 13/6/2013 - Πηγή: TNSite
Μετά από σχεδόν τρία χρόνια ακροαματικής διαδικασίας το Κακουργιοδικείο Λευκωσίας αναμένεται στις 11 το πρωί να εκδώσει την ετυμηγορία του για τη στυγερή δολοφονία του Διευθύνοντος Συμβούλου του Συγκροτήματος ΔΙΑΣ και της τηλεόρασης ΣΙΓΜΑ, Άντη Χατζηκωστή, η οποία συγκλόνισε την Κύπρο τον Ιανουάριο του 2010.

Οι βασικές κατηγορίες εναντίον των κατηγορουμένων Ανδρέα Γρηγορίου, Τάσου

Κρασοπούλη, Έλενας Σκορδέλη και Γρηγόρη Ξενοφώντος, αφορούν συνωμοσία και διάπραξη φόνου εκ προμελέτης, μεταδίδει το Sigmalive.

Αν το Κακουργιοδικείο αποφασίσει ότι οι κατηγορίες έχουν αποδειχθεί, η ποινή θα είναι ισόβια κάθειρξης.

Σε περίπτωση που το δικαστήριο αποφασίσει ότι οι κατηγορίες δεν έχουν αποδειχθεί, τότε οι τέσσερις κατηγορούμενοι απαλλάσσονται όλων των κατηγοριών.

Κίνητρο για τη στυγερή δολοφονία του Άντη Χατζηκωστή, σύμφωνα με την Κατηγορούσα Αρχή, ήταν οι διαφορές των μετόχων του τηλεοπτικού σταθμού ΣΙΓΜΑ, Έλενας Σκορδέλη και Τάσου Κρασοπούλη.

Βασικός μάρτυρας στην υπόθεση είναι ο Φάνος Χατζηγεωργίου, ο οποίος ομολόγησε την ανάμειξή του στο στυγερό έγκλημα, κατονομάζοντας ταυτόχρονα ως ηθικούς αυτουργούς τα αδέλφια Σκορδέλλη και Κρασοπούλη, και ως δολοφόνο το Γρηγόρη Ξενοφώντος.

NewsBeast

Keywords
Τυχαία Θέματα