Σε σφραγισμένο φάκελο το πόρισμα για τα οικονομικά του ΠΑΣΟΚ

17:14 2/7/2013 - Πηγή: TNSite

Το πόρισμα παραδόθηκε σε σφραγισμένο φάκελο στον γενικό διευθυντή του Κινήματος, Νίκο Σαλαγιάννη, και θα ανοίξει στην πρώτη συνεδρίαση του Πολιτικού Συμβουλίου.

Η μέθοδος του σφραγισμένου φακέλου επελέγη για να αποφευχθούν τυχόν διαρροές, κάτι που συνέβη πριν από λίγο καιρό, με διαρροές για τα οικονομικά του Κινήματος, που είχαν ζημιώσει πολιτικά το ΠΑΣΟΚ, όπως προέκυψε από τις δημοσκοπήσεις.

Το ΠΑΣΟΚ

εγκαταλείπει τα γραφεία της Ιπποκράτους, λόγω χρεών

Αν υπάρξουν, τώρα, διαρροές, όπως λένε στελέχη του Κινήματος, θα έχουν γίνει είτε από τον κ. Σαλαγιάννη, είτε από μια από τις έξι εταιρίες.

Υπενθυμίζεται πως ο Ευάγγελος Βενιζέλος στη συνεδρίαση του Πολιτικού Συμβουλίου για τα οικονομικά του κόμματος είχε ''καρφώσει'' τον Γιώργο Παπανδρέου και είχε δηλώσει πως την περίοδο 2003-2011 το ΠΑΣΟΚ έμπαινε μέσα 10 εκατ. ευρώ το χρόνο.

Με τη σειρά του ο πρώην πρωθυπουργός, Γιώργος Παπανδρέου, με μία ανακοίνωση-''φωτιά'' μίλησε για τη ''μαύρη τρύπα'' του κόμματος και απείλησε με μηνύσεις και προσφυγή στη δικαιοσύνη για τη διαχείριση των οικονομικών επί των ημερών του.

News247

Keywords
Τυχαία Θέματα