«Δύσκολη, αλλά σωστή απόφαση να φύγω»

17:00 2/7/2013 - Πηγή: TNSite
Σίγουρος για την επιλογή του να συνεχίσει την καριέρα του στην Μπάγερν εγκαταλείποντας τη Ντόρτμουντ δήλωσε ο Μάριο Γκέτσε, ενώ τόνισε πως τα 37 εκατ. ευρώ που δαπάνησαν οι Βαυαροί για να τον κάνουν δικό τους δεν «βαραίνουν» τα πόδια του.

«Δεν είναι για μένα έξτρα πίεση το γεγονός ότι η Μπάγερν δαπάνησε ένα τόσο μεγάλο ποσό για να με αποκτήσει. Αντίθετα, με κάνει περήφανο, μιας και μόλις έκλεισα τα 21», ανέφερε.

«Δεν ήταν εύκολο όταν κυκλοφόρησε η είδηση ότι φεύγω από τη Ντόρτμουντ, αλλά αυτό ανήκει πλέον στο παρελθόν. Το σημαντικό για μένα ήταν να εξελιχθώ σαν παίκτης και ήθελα να το πετύχω

αυτό μέσω της Μπάγερν», πρόσθεσε.

Πάντως ακόμη δεν έχει καταφέρει να προπονηθεί με την Μπάγερν λόγω του τραυματισμού που κουβαλά από τον Απρίλιο. «Είναι ενοχλητικό. Νιώθω τον μυ μου καλύτερα, αλλά ακόμη δεν είμαι σε θέση να προπονηθώ. Σε τρεις εβδομάδες ελπίζω να μπορώ να αρχίσω προπονήσεις», ανέφερε.

Πάντως έχει μιλήσει με τον Πεπ Γκουαρντιόλα και είναι… θεατής στις προπονήσεις. «Η πρώτη μου επαφή με τον Πεπ Γκουαρντιόλα ήταν εξαιρετική. Μιλήσαμε κυρίως για το πότε θα είμαι έτοιμος. Παρακολούθησα τις προπονήσεις του και διαπίστωσα πως δουλεύει πολύ με την μπάλα και πάνω σε τεχνικά ζητήματα», δήλωσε.

Τέλος, για όσους θεωρούν πως στην Μπάγερν θα αναλάβει έναν λόγο ανάλογο του Λιονέλ Μέσι στην Μπαρτσελόνα είπε: «Ο Μέσι είναι πρότυπο για όλους, έτσι και για μένα».

Πηγή: sport-fm.gr

NewsBeast

Keywords
Τυχαία Θέματα