Σε καλό δρόμο του Ατζαγκούν

21:57 7/8/2013 - Πηγή: TNSite
Κάποιες διαδικαστικού χαρακτήρα λεπτομέρειες έχουν απομείνει για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Αμπντούλ Ατζαγκούν στον Παναθηναϊκό.

Οι «πράσινοι» βρίσκονται σε επικοινωνία με την Ντόλιφνς και δεν αποκλείεται σύντομα να υπάρξουν ανακοινώσεις για την υπόθεση του 20χρονου μεσοεπιθετικού.

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής περιμένει την ειδοποίηση από τον εκπρόσωπό του, ώστε να πάρει το πρώτο αεροπλάνο για την Αθήνα και να υπογράψει στο «τριφύλλι».

Το θέμα βρίσκεται στην τελική του ευθεία και δεν αποκλείεται

μέσα στο Σαββατοκύριακο να τελειώσει η υπόθεση, με τον παίκτη να υπογράφει τετραετές συμβόλαιο συνεργασίας.

Από εκεί και πέρα, στον Παναθηναϊκού παραμένουν αισιόδοξοι για την έκβαση που θα έχει η υπόθεση του Ντάνιελ Πράνιτς και τηρούν στάση αναμονής για το θέμα του Μαχαμαντού Ντιαρά.

Ο Κροάτης έχει αποφασίσει να αγωνιστεί στο ελληνικό πρωτάθλημα για λογαριασμό των «πρασίνων», όμως μέχρι στιγμής δεν έχει καταφέρει να έρθει σε συμφωνία με την Σπόρτινγκ Λισαβόνας. Πάντως, επικρατεί η αίσθηση εντός της εβδομάδας θα σημειωθούν εξελίξεις.

Η άλλη υπόθεση θα έχει ξεκαθαρίσει μετά τις τελικές ιατρικές εξετάσεις που θα υποβληθεί ο Αφρικανός χαφ σε μία εβδομάδα.

*** Στις 12 μ. σήμερα στα γραφεία της ΠΑΕ, ο Παναθηναϊκός θα παρουσιάσει τα τελευταία μεταγραφικά του αποκτήματα. Παρόντες θα είναι και ο Νίκος Νταμπίζας, αλλά και ο Γιάννης Αναστασίου.

Πηγή: sport-fm.gr

NewsBeast

Keywords
Τυχαία Θέματα