Σε club θα τραγουδάει η Βανδή

11:08 7/12/2013 - Πηγή: TNSite

Και μετά τον Νότη Σφακιανάκη, τι; Η Δέσποινα Βανδή στρώθηκε και μελέτησε το τι μπορεί να κάνει φέτος, έτσι ώστε να μη μείνει εκτός νυχτερινής Αθήνας. Αφού το έφερε από δω, το έφερε από κει, κατέληξε ότι θα της ταίριαζε κάτι που υιοθετήθηκε αυτή τη σεζόν με μεγάλη επιτυχία και αναμένεται να γίνει... τάση στη διασκέδαση. Πού κατέληξε, λοιπόν; Στο «κάν' το όπως ο Γιώργος Σαμπάνης».

Η τραγουδίστρια έχει δει πολλές φορές το φετινό πρόγραμμα του ταλαντούχου νεαρού μουσικού και τραγουδιστή και έβγαλε το συμπέρασμα

ότι θα της ταίριαζε πολύ το στιλ που έχει επιλέξει κι εκείνος για να εμφανίζεται στο κοινό του. Δηλαδή ένα live πρόγραμμα που θα εναλλάσσεται με dj, ώστε να δημιουργείται ατμόσφαιρα club, με ελληνικές και ξένες επιτυχίες, αλλά και με live εμφανίσεις της στην πίστα. Η τραγουδίστρια θα ερμηνεύει τα τραγούδια της, στη συνέχεια τη σκυτάλη θα παίρνει ο... ειδικός στα decks, ενώ αμέσως μετά η Δέσποινα θα βγαίνει ξανά για να κρατήσει με live performance το κέφι αμείωτο.

Λέγεται ότι αυτό το διάστημα η δημοφιλής τραγουδίστρια δουλεύει την ιδέα με πυρετώδεις ρυθμούς προκειμένου να προλάβει την περίοδο των γιορτών. Σύμφωνα με πληροφορίες, η Δέσποινα Βανδή έχει αναθέσει στον μάνατζέρ της να δει από κοντά γνωστό χώρο διασκέδασης στην Κηφισίας, έτσι ώστε να «στήσει» ένα πρόγραμμα που θα φέρει τα... πάνω κάτω στη διασκέδαση. Η Δέσποινα Βανδή σκοπεύει να κάνει σόλο εμφανίσεις, να στηριχτεί στους θαυμαστές της και στη μεγάλη γκάμα των επιτυχιών της, αλλά και στις ερμηνευτικές και εκφραστικές δυνατότητες της, αφού έχει αποδείξει ότι μπορεί να τραγουδήσει κομμάτια και από το ξένο ρεπερτόριο με επιτυχία.

Espressonews.gr

Madata

Keywords
Τυχαία Θέματα