ΣΧεδιάστρια μόδας η Υβόννη Μπόσνιακ

00:50 19/11/2013 - Πηγή: TNSite

Αφού περπάτησε αμέτρητες φορές στις εγχώριες και διεθνείς πασαρέλες κι ενώ έχει γίνει θέμα για το στιλ και την κομψότητά της, τώρα έφτασε η στιγμή για την Υβόννη Μπόσνιακ να κάνει τη δική της σειρά ρούχων. Το γνωστό μοντέλο από την Κροατία και σύντροφος του Αντώνη Ρέμου το τελευταίο διάστημα περνάει το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας της στο σχεδιαστήριο της εταιρίας της Be you by Yvonne, αφού ετοιμάζεται πυρετωδώς για την πρώτη της κολεξιόν.

Η σειρά φέρει το

όνομά της, οπότε προσέχει ώστε τα πάντα να είναι άψογα και να κερδίσουν με την πρώτη τις γυναίκες που θέλουν φινέτσα και ιδιαίτερο στιλ στις καθημερινές, αλλά και πιο επίσημες εμφανίσεις τους.

Το δαχτυλίδι

Αυτό που τραβάει το βλέμμα όσων βλέπουν τις φωτογραφίες βέβαια είναι και το δαχτυλίδι που φοράει στον παράμεσο του αριστερού της χεριού και το οποίο θυμίζει πολύ βέρα. Αυτό πυροδοτεί ακόμη μία φορά τις φήμες που τη θέλουν να έχει αρραβωνιαστεί κρυφά με τον Αντώνη Ρέμο, οι οποίες έχουν φουντώσει μετά και τη βάφτισή της ως χριστιανής ορθόδοξης.

Η ίδια όμως, όπως και ο σύντροφός της, κρατάει χαμηλό προφίλ και προσπαθεί να απασχολεί την επικαιρότητα περισσότερο με τη δουλειά της και τις ασχολίες της, παρά με την προσωπική της ζωή. Μέχρι σήμερα γνωρίζαμε λοιπόν ότι είναι πολύ καλή μαγείρισσα, αφού ανέβαζε στο instagram τα γευστικά της επιτεύγματα, τώρα ανακαλύπτουμε και το ταλέντο της στο σχέδιο μόδας.

Ετσι, από την κουζίνα περνάει στο... ατελιέ κι ετοιμάζεται να κερδίσει τις Ελληνίδες με τις δημιουργίες της και να βάλει κι εκείνη ένα λιθαράκι στο «χτίσιμο» του προσωπικού στιλ των γυναικών που θέλουν να εντυπωσιάζουν.

Espressonews.gr

Madata

Keywords
Τυχαία Θέματα