Σαμαράς στη Βουλή: Η πρόταση δυσπιστίας δηλητηριάζει το κλίμα

23:15 8/11/2013 - Πηγή: TNSite

Η συζήτηση έγινε πριν ο κ. Σαμαράς μπει στην Ολομέλεια για να παρακολουθήσει την συζήτηση επί της προτάσεως δυσπιστίας του ΣΥΡΙΖΑ.

Αρχικά πέρασε από το εντευκτήριο και συνομίλησε για λίγο με τους βουλευτές, ενώ μετά κάθισε με το Δημήτρη Σταμάτη και το γραμματέα της ΚΟ, Θανάση Μπούρα, τα στελέχη του γραφείου Τύπου του στη Βουλή και το βουλευτή Κώστα

Μαρκόπουλο.

Η πληροφορία ότι ο πρωθυπουργός βρίσκεται στο καφενείο έφτασε στην αίθουσα των κοινοβουλευτικών συντακτών οι οποίοι έσπευσαν αμέσως να τον συναντήσουν. Ο κ. Σαμαράς τους καλωσόρισε, τους χαιρέτισε έναν έναν δια χειραψίας και είχε μια χαλαρή κουβέντα μαζί τους.

Όταν ρωτήθηκε για την πρωτοβουλία του ΣΥΡΙΖΑ ο κ. Σαμαράς σχολίασε ότι η πρόταση δυσπιστίας δηλητηριάζει το γενικό κλίμα στη χώρα. Για τον ενιαίο φόρο στα ακίνητα ο πρωθυπουργός προανήγγειλε αλλαγές ώστε - όπως είπε - να γίνει πιο δίκαιος, ενώ αναφερόμενος στο πλεόνασμα του προϋπολογισμού ανέφερε ότι μήνες πριν δεν το περιμέναμε ούτε εμείς, ούτε η τρόικα.

Ο κ. Σαμαράς, σύμφωνα με πληροφορίες, φέρεται να αναφέρθηκε και στη Χρυσή Αυγή λέγοντας πως οι άνθρωποι οι οποίοι ψήφισαν Χρυσή Αυγή θα επιστρέψουν στην Νέα Δημοκρατία, ενώ είπε, πάντα όπως λένε οι πληροφορίες, πως είναι κουρασμένος, κάτι το οποίο δικαιολογείται από το βαρύ του πρόγραμμα.

Ο κ. Σαμαράς μπήκε στην Ολομέλεια την ώρα που στο βήμα της Βουλής εκφωνούσε την ομιλία του ο υπουργός Ανάπτυξης Κωστής Χατζηδάκης και παραμένει μέχρι αυτή την ώρα.

Με πληροφορίες από το ΑΠΕ-ΜΠΕ

News247

Keywords
Τυχαία Θέματα