Ρουβάς: Οι ήρωες ανάμεσά μας μου έδωσαν τεράστια ελπίδα

01:22 25/5/2013 - Πηγή: TNSite

Για τους ήρωες που ζουν ανάμεσά μας και που συνάντησε στο μεγάλο του οδοιπορικό για τια ανάγκες της ομώνυμης εκπομπής μίλησε ο Σάκης Ρουβάς.

Ο γνωστός τραγουδιστής, συγκινημένος τόνισε ότι το ταξίδι αυτό ήταν γεμάτο θετικές εμπειρίες και πρόσθεσε:

«Οι ήρωες που συνάντησα μου έδωσαν τεράστια ελπίδα γιατί συνειδητοποίησα ότι ο κόσμος έχει πολύ μεγάλη δύναμη, που είναι ίσως κρυμμένη με κάποιον τρόπο, δεν έχει τα φώτα της δημοσιότητας σε πρώτο πλάνο».

Μάλιστα ο Σάκης επεσήμανε ότι αυτές τις μέρες τείνουμε όλοι να τα βλέπουμε όλα από την αρνητική τους πλευρά. Δήλωσε

πάντως πεπεισμένος ότι οι ήρωες που θα προβληθούν στην εκπομπή θα ευαισθητοποιήσουν και άλλους.

«Νομίζω ότι θα ευαισθητοποιηθούν πάρα πολλοί άνθρωποι και ίσως να επαναπροσδιορίσουμε τη ζωή μας. Αυτό το ταξίδι με έχει επηρεάσει και μένα πάρα πολύ και μου έχει μάθει πράγματα που ξεκίνησαν να μου τα μαθαίνουν τα παιδιά μου. Τώρα, γνωρίζοντας αυτούς τους ανθρώπους, ανακάλυψα πόσο σημαντικό είναι να λειτουργείς πιο πολύ με την καρδιά», είπε.

Όπως τόνισε ο Σάκης, οι ήρωες της καθημερινότητας δεν λειτουργούν με το μυαλό, ούτε με το συμφέρον. Η καρδιά είναι αυτό που τους ενώνει με τους άλλους και αυτή η ένωση μας κάνει καλύτερους ανθρώπους.

Τέλος ο τραγουδιστής εξέφρασε για μια ακόμα φορά την πεποίθησή του ότι όλοι μπορούμε να γίνουμε ήρωες.

«Πιστεύω ότι όλοι μπορούμε να γίνουμε ήρωες γιατί γεννιόμαστε με τη δύναμη, με την καρδιά μας ανοιχτή και σιγά σιγά εκπαιδευόμαστε να ενδιαφερόμαστε περισσότερο για το συμφέρον μας για το μέλλον της οικογένειά μας. Μας ξεφεύγει όμως αυτή η λεπτομέρεια, ότι ίσως είμαστε όλοι μια οικογένεια», είπε.

Πηγή: video από δελτίο ΑΝΤ1

Star.gr

Madata

Keywords
Τυχαία Θέματα