Ράμα για την ΑΕΚ

07:28 9/7/2013 - Πηγή: TNSite
Η απόκτηση ενός «βαρβάτου» σέντερ-φορ είναι προτεραιότητα στο μεταγραφικό σχεδιασμό της ΑΕΚ.

Εκτός του επιθετικού όμως που θα έρθει και θα πάρει… εδώ και τώρα στην πλάτη του το σκοράρισμα, η «Ένωση» έχει ανοιχτά τα μάτια της και για νεαρούς που μπορεί να επενδύσει πάνω τους.

Και απ’ τη στιγμή που πέρασε… μπροστά απ’ αυτά ο Ρενάλντο Ράμα, κρίθηκε πως αξίζει μια τέτοια ευκαιρία. Ή τουλάχιστον έτσι αναφέρουν πληροφορίες, οι οποίες τροφοδότησαν και σχετικό δημοσίευμα στην ιστοσελίδα «FutbolliShqiptar.net».

Σύμφωνα με αυτό λοιπόν, ο 23χρονος Αλβανός επιθετικός (που ξεκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημίες του Ολυμπιακού το 2007) δοκιμάστηκε στα Σπάτα την ίδια περίοδο που βρέθηκε εκεί και ο Έντιν Μούργκα. Και όπως παρουσιάζεται, η περίπτωσή του θα έχει ίδια -θετική- κατάληξη με αυτή του Βόσνιου.

Διότι η ταχύτητα, η καλή τεχνική του και η ευχέρεια ν’ αγωνίζεται τόσο ως σέντερ-φορ, όσο και ως περιφερειακός φέρονται να κέντρισαν το ενδιαφέρον των υπεύθυνων του ποδοσφαιρικού τμήματος. Σε τέτοιο βαθμό μάλιστα, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, ώστε να του προταθεί επαγγελματικό συμβόλαιο.

Κάτι που μόλις επιβεβαιωθεί θα κάνει την «Ένωση» την τέταρτη ομάδα της καριέρας του, μετά τη Γκραμόζι Ερσέκε (20 συμμετοχές, 5 γκολ), τη γερμανική Κόμπλεντζ (όπου λόγω τραυματισμών δεν έπιασε η μεταγραφή του) και την Απολόνια Φίερ, με τη φανέλα της οποίας είχε 29 συμμετοχές και 9 γκολ την τελευταία διετία.

Πηγή: sport-fm.gr

NewsBeast

Keywords
Τυχαία Θέματα