Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Τρίτη 9/7

Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Τρίτη 9 Ιουνίου 2013.

Κριός

Εσείς που είστε μόνοι, η γοητεία σας θα εκπέμπει στον κοινωνικό σας περίγυρο ερωτικά μηνύματα και θα προσελκύσετε αρκετά ενδιαφέροντα άτομα που θα σας ενθουσιάσουν με το χιούμορ και την εξυπνάδα τους. Θα κλειστείτε για λίγο στον εαυτό σας για να ξεκαθαρίσετε κάποια πράγματα και να οργανωθείτε καλύτερα, έτσι ώστε να κάνετε σωστά και σταθερά βήματα που θα

σας οδηγήσουν στην επιτυχία. Οι σημαντικότεροι τομείς της ζωής σας δέχονται θετικές επιρροές και θα έχετε τη δυνατότητα να λύσετε αρκετά προβλήματα που σας απασχολούσαν εδώ και αρκετό καιρό. Οι αντοχές σας συνεχίζουν να δοκιμάζονται και αυτό το διάστημα τόσο στα επαγγελματικά όσο και στα οικονομικά θέματα. Στον οικονομικό σας τομέα, θα πρέπει να προσέξτε τα έσοδα σας να μην υπερβαίνουν τα έξοδα και να ρυθμίσετε παλιές σας οφειλές.

Ταύρος
Δείξτε ιδιαίτερη αυτοσυγκράτηση στο θέμα των εξόδων, αποφύγετε τις σπατάλες και μην προβείτε σε άσκοπες αγορές. Η επαγγελματική σας ζωή θα είναι στο προσκήνιο αυτό το διάστημα και θα σας απασχολήσει έντονα. Καλό θα είναι να κάνετε κάποιες υποχωρήσεις αντί να διαπληκτιστείτε με τους δικούς ανθρώπους άδικα. Ο ερωτικός τομέας σας υπόσχεται επιτυχία και προσωπική ευτυχία αρκεί να έχετε καλή διάθεση. Οι συνθήκες που διαμορφώθηκαν το καλοκαίρι δημιούργησαν σε πολλές περιπτώσεις αυταρχικές συμπεριφορές καθώς και έμμονες ιδέες, που σε μεγάλο βαθμό μπορεί να επηρέασαν διαπροσωπικές σχέσεις και συνεργασίες.

Δίδυμοι
Η ψυχολογία σας είναι πιεσμένη και αυτός είναι ο κυριότερος λόγος που ο αισθηματικός τομέας παρουσιάζει στασιμότητα. Μην αντιδράτε σπασμωδικά και μην δημιουργείτε καταστάσεις εκεί που δεν υπάρχουν, αν ελπίζετε στην εξομάλυνση των σχέσεων σας. Οι αδέσμευτοι θα παρουσιαστούν στη ζωή σας πρόσωπα από τα παλιά ζητώντας μια δεύτερη ευκαιρία. Προσέξτε όμως σε ποιους θα τα πείτε γιατί μερικοί από αυτούς θα κρύβουν κάποια ιδιοτέλεια στα λόγια τους. Στο χέρι σας είναι να βάλετε μια τάξη στη ζωή σας και να δώσετε τις ανάλογες προτεραιότητες στα θέματα που σας απασχολούν.

Καρκίνος
Αποφύγετε καινούργια ανοίγματα ή να ρισκάρετε σε επενδύσεις που σας υπόσχονται γρήγορο και εύκολο κέρδος. Είτε θέλετε να βρείτε ή να αλλάξετε, ή να λύσετε κάποια προβλήματα στον χώρο της δουλειάς, αυτή είναι μια καλή χρονική στιγμή. Οι αδέσμευτοι θα σας δοθούν οι ευκαιρίες να ξεκινήσετε κάτι το όμορφο και ουσιαστικό που θα δώσει νόημα στη ζωή σας. Ορισμένοι απο εσάς θα ξοδέψετε χρήματα για να ανακαινίσετε το σπίτι σας. Προσέξτε την τάση σας για ανταγωνισμούς και αυταρχική συμπεριφορά, προκειμένου να αποφύγετε εντάσεις και συγκρούσεις.

Λέων
Ο ανάδρομος Ερμής στο ζώδιο σας, φέρνει καταστάσεις από το παρελθόν που πρέπει να ξεκαθαριστούν, για να μπορέσετε να προχωρήσετε μπροστά. Ο ερωτικός τομέας δείχνει ισορροπημένος χωρίς ιδιαίτερες εξάρσεις και έντονα πάθη. Ο ερωτικός τομέας υπόσχεται έντονες συγκινήσεις, κεραυνοβόλους έρωτες μέχρι και επίσημες δεσμεύσεις για πολλούς από εσάς. Χειριστείτε προσεκτικά τα χρήματα σας και μην κάνετε περιττές σπατάλες. Χρησιμοποιήστε κατάλληλα τις γνωριμίες που έχετε για να μπορέσετε να εδραιωθείτε καλύτερα στον χώρο σας.

Παρθένος
Θα επεκταθεί ο κύκλος των γνωριμιών σας, θα μπορέσετε ελεύθερα να εκφράσετε τις απόψεις και τις ιδέες που δεν είχαν τύχει ευνοϊκής αποδοχής στο παρελθόν. Μην προβείτε σε νέες συμφωνίες ή υπογραφές συμβολαίων αυτήν την εποχή. Οι ελεύθεροι θα υπάρξουν ευκαιρίες για καινούργιες γνωριμίες που θα σας γοητεύσουν αλλά θα πρέπει να είσαστε προσεκτικοί με τις επιλογές σας των ανθρώπων που θα κάνετε. Προσοχή στην υπεραισιοδοξία. Στον αισθηματικό τομέα οι συνθήκες είναι ευνοϊκές.

Ζυγός
Θα προβληματιστείτε με ορισμένα άτομα από το οικογενειακό σας περιβάλλον και θα χρειαστεί να τους στηρίξετε οικονομικά. Θα προσπαθήσει να σας διεκδικήσει λανθασμένα με αποτέλεσμα να έρχεστε σε συχνές συγκρούσεις μαζί του. Παραμερίστε τον εγωισμό σας και μην ζητάτε πράγματα που δεν γίνονται. Παρόλα αυτά όσοι έχετε μόνιμη σχέση και είχε διαταραχθεί θα έχετε την ευκαιρία να γεφυρώσετε τις αποστάσεις. Χρειάζεται να έχετε υπομονή και επιμονή για να υλοποιήσετε τους στόχους σας.

Σκορπιός
Ένα πρόσωπο από το πρόσφατο παρελθόν, θα σας αναστατώσει με την εμφάνιση του. Έχετε πιεστεί πολύ το τελευταίο χρονικό διάστημα στον επαγγελματικό σας τομέα και τώρα θα αρχίσετε να παίρνετε μια ανάσα, αφού θα καταφέρετε να βάλτε σε μια τάξη τις υποθέσεις σας και να τακτοποιήσετε τις εκκρεμότητες σας. Ο αισθηματικός τομέας δείχνει να βρίσκεται σε καλή φάση και οι αδέσμευτοι θα έχετε ευκαιρίες και αρκετή τύχη. Προσοχή στα οικονομικά ανοίγματα, υπάρχει κίνδυνος ζημιών. Τα οικονομικά σας θα έχουν κάποια σκαμπανεβάσματα αλλά αν κινηθείτε σωστά δεν θα πιεστείτε και ούτε θα χαλάσει η διάθεση σας.

Τοξότης
Μέσα από τις εμπειρίες που θα βιώσετε θα γίνετε πιο ώριμοι και θα διδαχθείτε πάρα πολλά. Μια μεγάλη περίοδος άγχους και έντονου παρασκηνίου φαίνεται ότι τελείωσε για εσάς οριστικά. Ο επαγγελματικός τομέας φαίνεται να αποσπά το μεγαλύτερο μέρος της προσοχής σας αυτήν την εβδομάδα. Στον οικονομικό σας τομέα, τα πράγματα θα πάνε καλύτερα και θα πάρετε κάποια έξτρα χρήματα. Το ενδιαφέρον σας θα στραφεί σε θέματα καριέρας και θα αρχίσετε να σχεδιάζετε τα επόμενα σας βήματα για να ικανοποιήσετε τις υψηλές σας φιλοδοξίες.

Αιγόκερως
Διανύετε μια περίοδο όπου θέματα δουλειάς σας απασχολούν σε έντονο βαθμό. Θα βάλετε ένα οριστικό τέλος σε μερικές συνεργασίες σας, αφού θα δείτε ότι δεν σας ωφελούν και σας δημιουργούν μόνο προβλήματα. Μην είστε ισχυρογνώμονες με τους συνεργάτες σας, αφήστε ένα παραθυράκι ανοιχτό, μήπως κάνετε λάθος. Οι αστρολογικές συνθήκες που θα διαμορφωθούν λίαν συντόμως θα σας ευνοήσουν στον επαγγελματικό τομέα περισσότερο από κάθε άλλο ζώδιο. Προσέξτε όσον αφορά θέματα επενδύσεων, γιατί δεν είναι κατάλληλη περίοδος για τέτοιου είδους κινήσεις.

Υδροχόος
Απόφυγε αντιθέσεις με συνεργάτες σου. Επίσης, δεν αποκλείεται να συζητήσετε ή να έχετε και κάποια προαγωγή. Μην κάνετε βιαστικές κινήσεις, αξιολογήστε τις προτάσεις που θα σας γίνουν και κερδίστε χρόνο για να δείτε ποιά σας συμφέρει περισσότερο και μετά αποφασίστε. Όσον αφορά τον οικονομικό σας τομέα, θα οργανωθείτε καλύτερα και θα μπείτε σε πρόγραμμα περιορισμού των εξόδων σας, γιατί πρέπει κάποια στιγμή να διώξετε οφειλές και χρέη του παρελθόντος. Στον αισθηματικό τομέα η ατμόσφαιρα θα είναι θετική και αναμένονται ευχάριστες στιγμές.

Ιχθείς
Δύσκολα θα το καταφέρετε αυτή την περίοδο, γιατί θα προκύψουν κάποια θέματα που θα πρέπει άμεσα να βρείτε λύσεις. Θα δημιουργηθεί ένα κλίμα έντασης στη δουλειά σας και θα πρέπει να αποφύγετε αντιπαραθέσεις με τους συνεργάτες σας. Μην κλείνεστε στον εαυτό σας και σκέφτεστε καταστάσεις του παρελθόντος που σας έχουν πληγώσει. Προσοχή χρειάζεται λίγο στην υγεία γιατί αρκετοί από εσάς θα είστε επιρρεπείς στις ιώσεις. Στον αισθηματικό τομέα τα πράγματα αρχίζουν να βελτιώνονται σημαντικά, για τους περισσότερους από εσάς.

Keywords
Τυχαία Θέματα