Πρωτοχρονιά με Νέα Σελήνη – Τι θα μας φέρει ο νέος χρόνος

14:01 31/12/2013 - Πηγή: TNSite

Την πρώτη Ιανουαρίου του 2014 θα έχουμε στην δέκατη μοίρα του Αιγόκερω την Νέα Σελήνη . Τα στοιχεία είναι αρκετά εκπληκτικά. Θα προκαλέσει τετράγωνο του Ουρανού με τον Πλούτωνα . Υπάρχει μια πολυαστρία της Νέας Σελήνης με τον Ερμή τον Πλούτωνα, την Αφροδίτη και τον Δία. Θα επηρεαστούν τα Ζώδια του Κριού, Καρκίνου, Ζυγού και Αιγόκερου.

Την Πρωτοχρονιά

έχουμε σύνοδο Ήλιο με Πλούτωνα και αυτό δημιουργεί μια τάση για αυτογνωσία και επειδή το εγώ είναι συνδεδεμένο με την μεταμορφωτική δύναμη του Πλούτωνα, οι άνθρωποι θα αναζητήσουν την αυτοανανέωση.

Ενώ ο Ερμής θα φέρει κάποια ζητήματα υγείας κυρίως στις γυναίκες. Επίσης κάποια προβλήματα που θα αφορούν τα οικονομικά και τα επαγγελματικά θέματα. Αλλά στις 3 Ιανουαρίου ο Άρης στο τετράγωνο που πραγματοποιεί με τον Πλούτωνα δίνει δύναμη ώστε να νικήσουμε τους εχθρούς.

Ο Ήλιος, η Σελήνη, ο Πλούτωνας και ο Ερμής θα βρίσκονται στον Αιγόκερω. Αυτό σημαίνει, οι ενέργειές τους λειτουργούν καλά μαζί. Ο Ήλιος συμβολίζει την αίσθηση του εαυτού μας, η Σελήνη συμβολίζει την προσωπική μας ιστορία και την φαντασία μας για τη ζωή, τις ανάγκες μας και την άνεσή μας, ο Ερμής περιγράφει πώς λειτουργούν τα μυαλά μας και οι επικοινωνιακές μας ικανότητες, ενώ ο Πλούτωνας μας μαγειρεύει στο καζάνι του και μας διαβεβαιώνει ότι ο μετασχηματισμός συμβαίνει.

Ο Πλούτωνας μας ανοίγει την Θεία Θέληση, στο κοσμικό νόμο. Θα πρέπει να έχουμε αφήσει την μικροαστική βούληση του εγώ μας η οποία ενθαρρύνει την πατριαρχία. Ο Πλούτωνας φυσά μακριά τα εμπόδια σε αυτό το μεγαλύτερο όραμα, μας αναγκάζει να εγκαταλείψουμε τον έλεγχο πάνω στις ζωές μας και την πίστη στο Θείο σχέδιο για τον καθένα μας. Ο Πλούτωνας μας διδάσκει την δύναμη της ζωής. Μας ανοίγει τα πλούσια, βαθιά μυστήρια της ζωής, συχνά μέσα από τον πόνο.

Ωστόσο, ότι προέρχεται από ένα σύστημα πεποιθήσεων που μας λέει ότι ο θάνατος πρέπει να είναι επώδυνος, ότι πάει στο τρομακτικό και το άγνωστο είναι επικίνδυνο. Αν μάθουμε να μετατρέπουμε τον πόνο σε νόημα, τότε θα μας απελευθερώσει από την πολιτιστική μας καταγωγή, για να γίνουμε το πρόσωπο που έμελλε να είμαστε.

Με τον Ήλιο, την Σελήνη και τον Ερμή, θα επηρεαστούν οι παλιές δομές που δεν εξυπηρετούν πλέον, όπως οι μάταιες θέσεις εργασίας, οι αρνητικές σχέσεις, η κακή εικόνα του εαυτού και των μη βιώσιμων τρόπων ζωής. Όλες οι ενέργειες,μας σπρώχνουν να μετατοπίσουμε τη συνείδησή μας σε ένα νέο πρότυπο.

Η Αφροδίτη είναι ανάδρομη και αρχίζει να εξαφανίζεται από τον νυχτερινό ουρανό. Είναι σε μια καλή σχέση με τον Κρόνο στο Σκορπιό, έτσι ώστε να βρει τρόπους να ξεκαθαρίσει θέματα σχέσεων τώρα.

Το διακύβευμα είναι υψηλό σε αυτή τη Νέα Σελήνη. Αλλά η μαγεία είναι επίσης πολύ ισχυρή. Μπορεί να υπάρχουν αδίστακτα άτομα που θα προσπαθήσουν να εκμεταλλευτούν την ισχύ της για τους δικούς τους λόγους. Ταυτόχρονα, όμως μια καθαρή καρδιά και ισχυρή ηθικά θα κερδίσει στο τέλος της ημέρας, χάρη στην αλήθεια .

Πηγή: oroskopos.tv

Tsantiri

Keywords
Τυχαία Θέματα