Πρώτο μέλημα ο Παράσχος

21:07 3/6/2013 - Πηγή: TNSite
Μπορεί το Τσάμπιονς Λιγκ να μην ήρθε, όμως στον Ατρόμητο δεν απογοητεύονται και είναι έτοιμοι για την επόμενη μέρα που θα τους βρει στα πλέι οφ του Europa League. Τις επόμενες μέρες αναμένεται να υπάρξει συνάντηση με τον Γιώργο Παράσχο, καθώς το συμβόλαιό του εκπνέει.

Είναι δεδομένο, πως στο Περιστέρι υπάρχει και εκτίμηση αλλά και ικανοποίηση για την δουλειά του Παράσχου στα πλέι οφ. Από την άλλη πλευρά, ο έμπειρος τεχνικός θα

ήθελε να συνεχίσει να εργάζεται στους «κυανόλευκους» και όπως όλα δείχνουν πάμε για ανανέωση της συνεργασίας τους.

Από εκεί και πέρα, όταν ολοκληρωθεί, είτε θετικά είτε αρνητικά το θέμα Παράσχου, τότε θα τεθεί επί τάπητος και ο μεταγραφικός σχεδιασμός, προκειμένου η ομάδα να είναι έτοιμη όταν κληθεί να αγωνιστεί στην Ευρώπη.

Παράλληλα, υπήρξε και ανακοίνωση για την παρουσίαση των εισιτηρίων διαρκείας: «Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΑΕ Ατρόμητος σας προσκαλεί στην επίσημη συνέντευξη τύπου για την παρουσίαση των νέων καρτών διαρκείας για την περίοδο 2013/14 με σύνθημα «Εδώ μόνο Ατρόμητος».

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί (αύριο) Τρίτη 4 Ιουνίου και ώρα 13.00 στο «Θέατρο Πολιτών», οδός Παπαρηγοπούλου 94-96, είσοδος του αθλητικού μας κέντρου».

Πηγή: Sport-fm.gr

NewsBeast

Keywords
Τυχαία Θέματα