Πρώτες εικόνες από το «American Hustle»: Ναι, είναι ο Μπράντλεϊ Κούπερ κι ο Κρίστιαν Μπέιλ

23:49 17/9/2013 - Πηγή: TNSite

Δεν ξέρουμε σε πόσα Όσκαρ μπορεί να στοχεύσει η νέα ταινία του Ντέιβιντ Ο. Ράσελ – κι από το εντυπωσιακό καστ υποθέτουμε σε πολλά – αλλά ήδη της απονέμουμε ένα για το στιλ των πρωταγωνιστών Κρίστιαν Μπέιλ και Μπράντλεϊ Κούπερ, τους οποίους, με τη μεταμόρφωσή τους σε φιγούρες της δεκαετίας του ’70, τρομάξαμε να

τους αναγνωρίσουμε και μας θύμισαν τον Ματ Ντέιμον στο «Τhe Informant!» πριν από λίγα χρόνια.

Το «American Hustle» πάντως δεν έχει διάθεση κωμωδίας, αλλά με ένα λαμπερό επιτελείο ηθοποιών – Κρίστιαν Μπέιλ, Έιμι Άνταμς (και οι δύο παλιοί γνωστοί του σκηνοθέτη από το «The Fighter»), Μπράντλεϊ Κούπερ και Τζένιφερ Λόρενς (του «Οδηγού Αισιοδοξίας»), Τζέρεμι Ρένερ, Λούις Σι Κέι – ο Ο. Ράσελ θα αφηγηθεί τη συναρπαστική αληθινή ιστορία ενός διάσημου οικονομικού απατεώνα (τον υποδύεται ο Μπέιλ) και της ερωμένης και συνεργού του (Άνταμς).

Οι δυο τους αναγκάζονται να συνεργαστούν με έναν ομοσπονδιακό πράκτορα (Κούπερ) στο νεοσύστατο τότε «Abscam», όπως ήταν η κωδική ονομασία της ειδικής επιχείρησης του FBI για έρευνες σχετικά με τη διαφθορά δημοσίων προσώπων και πολιτικών και τη διαπλοκή τους με οικονομικά συμφέροντα. Ενεργό ρόλο στην ιστορία παίζει ο πληθωρικός επικεφαλής της πολιτειακής συνέλευσης (Ρένερ), η Λόρενς θα υποδυθεί τη γυναίκα του Μπέιλ, ενώ άγνωστος παραμένει ο χαρακτήρας του Λούις Σι Κέι.

«Η ταινία βασίζεται σε αληθινά γεγονότα, αλλά έχει μετατραπεί σε μυθοπλασία. Χρησιμοποιεί κάποια στοιχεία από την ιστορία του Absam αλλά δεν την αφηγείται αυτή καθεαυτή. Είναι τυπική ταινία Ο. Ράσελ και με το απίθανο καστ που έχουμε αν καταφέρουμε να ολοκληρώσουμε έγκαιρα την ταινία, μπορεί να δοκιμάσουμε την τύχη μας στην περίοδο των βραβείων» δήλωνε πρόσφατα ο παραγωγός Τσαρλς Ρόβεν για το φιλμ (με προηγούμενο τίτλο «American Bullshit») που θα κυκλοφορήσει τελικά στις 13 Δεκεμβρίου στην Αμερική.

Δείτε τους μεταμορφωμένους Μπέιλ, Κούπερ και Άνταμς με γένια, μπούκλες και γυαλιά στις πρώτες φωτογραφίες από την παραγωγή και σύντομα θα έχουμε ένα τρέιλερ να σχολιάσουμε.

Ανθή Νταουσάνη

e-go.gr

OnNews

Keywords
Τυχαία Θέματα