Ποιοι πολεμούν την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

Από την Ζοζεφίνα Γολιμά

Eπειδή η ζήλια περισσεύει στην πιάτσα των ΜΜΕ, δεν μας προκαλούν εντύπωση τα πικρόχολα σχόλια που γράφονται και ακούγονται για την 20χρονη Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, το νέο τηλεοπτικό άτι τη τηλεόρασης του ALPHA.
Η ηλικία της Kωνσταντίνας από μόνη της αρκεί για να προκαλέσει την μήνιν και το φθόνον.
Μόλις 20 Μαίων και έπεσαν πάνω της όλες οι κιόσιες που έχουν προ πολλού διαβεί τον ηλικιακό Ρουβίκωνα. Μάλιστα δίχως να διαθέτουμε
σχετική πληροφόρηση, είμεθα σίγουροι ότι η βιομηχανία των σχολίων σε βάρος της γλυκιάς Kωνσταντίνας, ξεκινάει από τα έγκατα του σταθμού που την φιλοξενεί. Αν μας ζητούσαν τους συνήθεις υπόπτους των διαρροών σε βάρος της έφηβης Κωνσταντίνας θα ξεκινούσαμε αναφέροντας πρώτο το όνομα της ίδιας της Ελένης Μενεγάκη-στην εκπομπή της οποίας ανέτειλε η Κωνσταντίνα.

Η Ελένη που βρίσκεται στην δύση της καριέρας της και αχολείται πλέον με το κυκλαδίτικο real estate, δεν μπορεί να πιστέψει πως τόσο εύκολα μπορεί να αντικατασταθεί μια πρύτανης των πρωινάδικων μέσα σε μια νύχτα. Η ίδια που έγραψε τόσα χιλιόμετρα βλέπει αίφνης την νεαράν κορασίδαν να της κλέβει τη δόξα με το καλημέρα.

Η Ελένη που πλέον ετοιμάζεται-όπως έχουμε ξαναγράψει-να ανοίξει εργαστήριο photoshop δεν μπορεί να αντέξει την απώλεια της πρωτοκαθεδρίας.
Το ίδιο χολερικά είναι και τα σχόλια της Ναταλίας Γερμανού για την νεαράν Κωνσταντίνα-κάτι που στην περίπτωση της Ναταλίας δεν μπορούμε να κατανοήσουμε. Η Ναταλία με συμπληρωμένο μισό αιώνα στον μάταιο τούτο κόσμο, καταφέρνει να την ερωτευτούν αμούστακα αγόρια στην ηλικία της Κωνσταντίνας. Ούτε η Βίσση δεν μπορούσε να επιτύχει παρόμοια ρεκόρ. Οπότε δεν μπορούμε να αντιληφθούμε τα δηλητηριώδη βέλη της ενάντια στην Κωνσταντίνα.
Τρίτος στην παρέα των χολερικών σχολιαστών κατά της Σπυροπούλου είναι ο Δήμος Βερύκιος! Πράγματι, ο πολεμικός ανταποκριτής έχει βάλει στο μάτι την γλυκιά Κωνσταντίνα. Αδιανόητο για έναν τόσο έμπειρο αξιωματικό του πολεμικού (εντός των ΜΜΕ) ρεπορτάζ.
Ευτυχώς απέναντι σε όλους, αυτούς αλλά και στους κρυφούς πολέμιους της Κωνσταντίνας-βλέπε Κατερίνα Καραβάτου- στέκεται βράχος ο Δημήτρης Κοντομηνάς.
Ο Δημήτρης μάλιστα σύμφωνα με το tvshow.gr προσέλαβε την Ζίνα Κουτσελίνη και την Eλένη Μενεγάκη για να κάνουν ιδιαίτερα στην Κωνσταντίνα. Για την Ζίνα που είναι επαγγελματίας, το καταλαβαίνουμε. Αλλά η Ελένη που εμφανώς την ζηλεύει θα την χαντακώσει την κοπέλα. Εμείς θα προτείναμε στον Δημήτρη να φέρει, με το λιαρ τζετ του, από την Αμερική την Όπρα για να κάνει μαθήματα στην Κωνσταντίνα. Τίποτε λιγότερο.

Δείτε τώρα τι γράφουν οι αθεόφοβοι για τα ιδιαίτερα της Κωνσταντίνας>

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου έχει βάλει στόχο της να γίνει παρουσιάστρια πρώτης γραμμής και για να το πετύχει ξεκίνησε εντατικά μαθήματα.

Καθηγήτριές της κυρίως, η Ζήνα Κουτσελίνη αλλά και η Ελένη Μενεγάκη. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του tvshow.gr η Κωνσταντίνα έκανε αρκετά δοκιμαστικά στη θέση της κεντρικής παρουσιάστριας μόνη της και μάλιστα επιστράτευσαν ακόμα και κομπάρσους για να υποδυθούν τους καλεσμένους της .

Η έμπειρη Ζήνα Κουτσελίνη της έλεγε από το ακουστικό πώς πρέπει να ρωτάει και να απαντάει τους καλεσμένους της, ενώ παρούσα ήταν και η Ελένη Μενεγάκη που την συμβούλευε πώς να κάθεται και πώς να κοιτάζει στον φακό.

Μην ξεχνάμε άλλωστε ότι στο ξεκίνημά της, την Ελένη Μενεγάκη την «δημιούργησε» η Ζήνα Κουτσελίνη και γι’αυτό η ωραία Ελένη θεώρησε ότι είναι ο κατάλληλος άνθρωπος για να βοηθήσει την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. Οι πληροφορίες μας λένε ότι πρόκειται για μια υπάκουη μαθήτρια που θέλει να μάθει όσα περισσότερα γίνεται για να γίνει top παρουσιάστρια. Στον Alpha όλοι στηρίζουν την Κωνσταντίνα και προσπαθούν να την βοηθήσουν. Εκτός όμως, από το πώς να στέκεται και να μιλάει θα πρέπει να προσέξει το μακιγιάζ και τα μαλλιά της . Γι’αυτό, σύμφωνα με πληροφορίες, άλλαξε μακιγιέρ και πλέον κοντά της έχει τον καλύτερο στο είδος του, Δημήτρη Δημητρούλη που την μεταμόρφωσε σε πραγματική κούκλα.

Πέρα όμως από τα δοκιμαστικά για να αναλάβει δική της εκπομπή ετοιμάζεται για την πρεμιέρα του «Μες στην καλή χαρά», γίνονται και μαθήματα ρεπόρτερ, μια και η Κωνσταντίνα θα βγαίνει μέσα στην εβδομάδα δύο φορές να κάνει ρεπορτάζ και να μιλάει με τον κόσμο, κομμάτια που θα πιέζονται «Μες το καλή χαρά». Δουλειές με φούντες δηλαδή για την συμπαθή Κωνσταντίνα!kourdistoportocali.com
Keywords
Τυχαία Θέματα