Προάγγελος παραμονής για Πίνο

14:43 24/4/2013 - Πηγή: TNSite
Στις προπονήσεις του Ολυμπιακού μετά από δύο μήνες επέστρεψε σήμερα ο Χουάν Πάμπλο Πίνο.

Ο Κολομβιανός εξτρέμ προπονούταν μόνος του από τα τέλη Φεβρουαρίου, όταν υπήρξε το δεύτερο πειθαρχικό παράπτωμα με την απουσία του από μία προπόνηση μετά τον ερχομό του Μίτσελ (είχε προηγηθεί η κουβέντα που είχε με τον Νικοπολίδη).

Ωστόσο, το τελευταίο διάστημα ακούγεται έντονα ότι οι Πειραιώτες σκέφτονται να τον κρατήσουν, αφού πιστεύουν στο ταλέντο του και να του δώσουν ακόμη μία ευκαιρία.

Ίσως

η συγκεκριμένη κίνηση δείχνει ότι ο Ισπανός τεχνικός ετοιμάζεται να τον δοκιμάσει στους δύο εναπομείναντες αγώνες των πρωταθλητών για το Κύπελλο Ελλάδας (τον επαναληπτικό στην έδρα του Πανθρακικού και τον τελικό της 11ης Μαΐου).

Από εκεί και πέρα, ο Αριέλ Ιμπαγάσα ένιωσε κάποιες ενοχλήσεις στον δεξιό δικέφαλο μηριαίο και έμεινε εκτός προπόνησης. Εκτός του Πίνο, κανονικά προπονήθηκε ο Τζαμέλ Αμπντούν, ο οποίος απουσίαζε από τον τελευταίο αγώνα με τον Πανιώνιο στο «Καραϊσκάκη».

Όσον αφορά το πρόγραμμα της προπόνησης, ήταν έντονο και δόθηκε ιδιαίτερη έμφαση στην κατοχή της μπάλας, την κυκλοφορία της και τη σωστή ανάπτυξη, με στόχο την καλή (και αποδοτική) τελική προσπάθεια.

Στη συνέχεια, οι Πειραιώτες έκαναν και δίτερμα, δουλεύοντας πολύ στο κομμάτι της τακτικής.

Η αυριανή προπόνηση ορίστηκε 10:30 το πρωί.

Πηγή: sport-fm.gr

NewsBeast

Keywords
Τυχαία Θέματα